Snelle levering en levering is in perfecte staat geleverd. Duidelijke retour informatie is aanwezig. Via de mail word volledig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Lieve Jessica, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de snelle en perfecte levering, de duidelijke retourinformatie en de updates over de status van je bestelling. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Goede, stevige schoenen
Dank je wel, Yvonne! π Geweldig om te horen dat je blij bent met de stevige schoenen. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme
Leuke schoenen, mooie disigns, voor ieder wat wils Goede kwaliteit, kunnen tegen een stootje En ook betaalbaar, zelfs vaker kortingen
Dank je, Sheila! π Fijn dat je tevreden bent met de hippe schoenen die tegen een stootje kunnen en betaalbaar zijn. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Top schoentjes en super goede service
Lieve Laura, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de geweldige schoentjes en de super goede service. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Duidelijke website, met goede kwaliteit schoenen. Al vanaf dat mijn dochtertje kan lopen kopen wij schoenen van Shoesme. De schoenen worden ook snel geleverd wat erg fijn is.
Lieve Sylvana, π Bedankt voor je hartverwarmende review! en een 10!! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de goede kwaliteit van onze schoenen en de snelle levering. Het betekent veel voor ons dat je al sinds je dochtertje kan lopen voor Shoesme kiest. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Ik werd tot op detail op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Het schoentje is top. Voor mijn kleinzoon gekocht voor zijn 1e stapjes. Stevig maar inderdaad ook flexibel.
Hi Margreet! π Super dat je blij bent met de stevige en flexibele schoentjes voor de eerste stapjes van je kleinzoon. Het betekent veel voor ons dat je tevreden bent met de snelle levering! π veel plezier van de schoentjes en je kleinzoon π Groetjes Team Shoesme
De schoentjes passen steeds perfect, maat klopt altijd. Kwaliteit Top en levering altijd snel.
Hi Angeline, π Bedankt voor je fantastische review! en de 10. We zijn blij dat je zo tevreden bent met de perfecte pasvorm, de topkwaliteit en de snelle levering van onze schoentjes. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π fijn weekend ! Groetjes Team Shoesme
Super leuke sneakers met diverse patronen. Goede en snelle service.
Dankjewel voor de 10! π Fijn dat je blij bent met de leuke sneakers en de snelle service. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Snelle levering en mooi en goede kwaliteit
Hi Laura! π Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit van onze schoenen. Jouw 10 is belangrijk voor ons! π veel plezier de aankoop fijn weekend Groetjes Team Shoesme π
Mooi design.. goede stevige schoenen voor mijn dochter & goede kwaliteit. Echt een aanrader om deze sneakers te kopen.
Dank je wel, Melanie! voor je 10 π Geweldig om te horen dat je onze sneakers aanbeveelt vanwege het mooie design en de goede kwaliteit. We stellen je reactie zeer op prijs! π fijn weekend! Groetjes Team Shoesme π
De sandalen van Shoesme zij eerlijk en met zorg gemaakt. Dit is te zien aan de sandaal. Prachtige details en comfortabel voor de kindervoet. Ze zijn het geld echt waard. Snelle verzending, netjes verpakt.
Dank je wel, Hanneke! π Geweldig om te horen dat je de prachtige details en het comfort van onze sandalen waardeert. wij besteden veel aandacht aan de details en de mooie pasvorm van de sandalen. Wij stellen je reactie zeer op prijs! π fijn weekend! Groetjes Team Shoesme π
Ik koop sinds mijn eerste kindje al schoenen van Shoesme. Dit omdat ik het beste voor de voetjes van mijn kindje(s) wil. Deze keer weer alles goed. Schoenen netjes bezorgd, goed op de hoogte gehouden. Schoenen vallen goed op maat, zool is flexibel goed voor een net lopend kindje. Mijn dochter is 14 maanden, maar heel blij met haar schoenen! Ze wil ze niet meer uit.
Lieve Sanne, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je al sinds je eerste kindje onze schoenen kiest en dat je weer tevreden bent met je aankoop. Het maakt ons ontzettend blij om te horen dat je dochter van 14 maanden zo blij is met haar nieuwe schoenen en ze niet meer uit wil doen. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend waardevol voor Shoesme. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme π
Als je zeker wilt weten dat je goede schoenen koopt voor je kindje, dan is het ook leuk dat er veel keuze is uit mooie schoentjes.
Bedankt, Jet! π We zijn verheugd dat je tevreden bent met de leuke sneakers en de ruime keuze voor je kindje. π Neem ook eens een kijkje bij onze uitgebreide sandalen collectie, perfect voor het lekkere weer. π Groetjes, Team Shoesme π
Wij zijn erg tevreden met de schoenen en sandalen van Shoesme voor onze 3 kinderen. Het zijn goede schoenen/ sandalen voor de ontwikkeling en ze kunnen er heel goed op lopen. We hadden 1x dat er iets was met een sandaal en toen kregen we na contact met de klantenservice een nieuw paar opgestuurd. Klantenservice is goed bereikbaar en heel vriendelijk. Wij zijn super tevreden met Shoesme en raad het ook iedereen aan!
Lieve Joyce, Bedankt voor je fantastische review! π We zijn blij dat je tevreden bent met de schoenen en sandalen voor je kinderen en de goede service die je hebt ervaren. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend waardevol voor ons. Dank je wel! π Groetjes, Team Shoesme π
De schoenen zijn mooi voor een goede prijs. Service en levering waren perfect!
Hi Romy! π Super dat je onze schoenen mooi vindt en dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de service. Het betekent veel voor ons! π Groetjes, Team Shoesme
Ik heb een fijne ervaring met Shoesme, de verzending was heel snel een het pakketje kwam heel netjes aan!
Hoi Jaimy! π Bedankt voor een 10! . We zijn blij dat je een fijne ervaring had met onze snelle verzending. succes met de schoenen. Groetjes, Team Shoesme π
Shoesme begeleidt goed in de aanschaf van goede schoenen voor mijn kinderen. Ik heb een meetinstrument gekocht bij Shoesme en bij de schoenen zelf wordt ook goed aangegeven hoe de schoen valt en of je bijvoorbeeld een maatje groter of kleiner nodig hebt. De schoenen zijn mooi afgestemd op de fase van je kindje: van eerste stapjes tot al echt lopen, ze hebben overal wat voor.
Lieve Nienke, π Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij dat je tevreden bent met de schoenen. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend waardevol voor ons. Dank je wel! π Groetjes, Team Shoesme
Hele fijne schoenen. Zijn goed voor de voeten en mijn zoontje van 2,5 kan ze zelf aan en uit doen. Alleen blijft het veel geld. Daarom geen 5 sterren.
Dank je, Charlotte! π Fijn dat je de schoenen goed vindt voor de voeten van je zoontje en dat hij ze zelf aan en uit kan doen. We hebben regelmatig aanbiedingen in onze sale voor als het budget niet zo groot is. π Groetjes, Team Shoesme β€οΈ
Al dikke 4 jaar koop ik de schoenen bij Shoesme. Nooit teleurgesteld geweest. Deze schoenen blijven altijd nog mooi, niet snel beschadigd. Nu zijn dit ook mijn favoriete aangezien mijn dochter met andere merken de neuzen meteen stuk heeft.
Hoi Sharona, Dankjewel voor je trouwe steun en mooie review! Super dat onze schoenen jouw favoriet zijn en goed blijven ondanks intensief gebruik. π Groetjes, Team Shoesme β€οΈ
Ontving het vorige paar die zeer slecht was afgewerkt maar kreeg een voucher twv het hele aankoopbedrag. Huidige paar besteld, mooi maar erg small en dat lijkt me niet goed voor de groei van de voeten. Dus gaat retour.
Hoi Elliot, Bedankt voor je eerlijke review. Spijtig dat de schoenen te smal waren. We waarderen je geduld en staan klaar om je te helpen bij een nieuwe keuze. π Groetjes, Team Shoesme
Fijne, overzichtelijke site met goede snelheid en voldoende informatie. Schoenen zijn netjes en goed verpakt. Ik vind de kwaliteit van de schoenen erg goed en ik koop ze dan ook graag voor mijn kindjes
Hoi Renske, Geweldig om te horen dat je blij bent met onze site en de kwaliteit van de schoenen! Bedankt voor je mooie feedback. π Groetjes, Team Shoesme
We zijn voor de tweede keer erg goed geholpen in de store in Den Bosch. Vriendelijke personeel en erg behulpzaam.
Hoi Seyma, Wat fijn om te horen dat je weer zo goed geholpen bent in onze Brandstore in Den Bosch! Bedankt voor je mooie woorden. π we gaan het zeker aan ze doorgeven. Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering Met de maatlat altijd de goede maat Ook oma weet welke schoenen goed zijn voor haar kleinzoon
Hoi Marianne, Super om te horen dat je blij bent met onze schoenen en snelle levering! Fantastisch dat oma de juiste keuze maakt voor haar kleinzoon. π Groetjes, Team Shoesme π
Altijd snelle service en prachtige kids schoenen voor een leuke prijs!
Hoi Elke, Wat leuk om te horen dat Gobanana je favoriet blijft! Fijn dat je tevreden bent met de snelle service en prachtige schoenen. π . π Groetjes, Team Shoesme
Zeer goede schoenen tegen een prima prijs. De kinderen lopen er comfortabel op. Daarbij is de maatwijzer zeer handig als je niet de mogelijkheid hebt om naar een fysieke winkel te gaan. Zo ervaar je het gemak van winkelen ook online.
Lieve Audrey, π Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en het gemak van onze schoenen en maatwijzer. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend waardevol voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.