Super goeie schoenen, sandalen

Voordelen van shoesme: goed voetbed, leer en toch betaalbaar!!

prima schoenen, prima levering

zeer tevreden

Altijd goed

Schoentjes zijn qua pasvorm en materialen ideaal. Leer en daarmee geen zweetvoetjes en goed even op te poetsen als ze vies zijn geworden. En ze zien er ook altijd erg goed uit, levering super snel!

Schoenen voor me dochter zelf online gekozen….snelle levering en schoenen zitten als gegoten super blij mee

Mooie sandalen en snelle levering.

Mooie schoenen waar mijn kind goed op kan lopen

Super schoenen! Ze zijn mooi en mijn dochter loopt er heel makkelijk op! Ook goede schoenen voor haar voeten. We zijn er erg blij mee!

Geweldig, Super fijne en leuke schoenen!

Hele fijne schoenen voor mijn kleine jongen? zit altijd goed. Schoenen worden snel geleverd.

Fijn, snel en mooie producten

Snel verzonden, fijne website en producten zagen er erg fijn uit.

Hoge kwaliteit schoenen met zeer snelle levertijd!

Mijn ervaring met shoesme is erg goed. De schoenen is zeer verantwoord voor de groei van de voeten en voelen erg comfortabel en zien er nog mooi uit ook!

Goede kwaliteit schoenen

Al meerdere malen schoen en sandalen besteld online of gekocht in de winkel. Schoenen en sandalen zijn van goede kwaliteit.

Mooie, goede schoenen

Mooie, goede schoenen die geschikt zijn voor kleine kindjes door de flexibele zool.

Super leuk schoenen

Mooi

Supergoed

Voor kinderschoenen winkel ik met vertrouwen bij Shoesme, voor stevige en comfortabele kinderschoenen.

Fijne schoenen

Fijne schoenen. Passen altijd. Snelle levering.

Blije kinderen

Wat zijn ze leuk die gogo banana schoenen. Krokodil voor zoon, koala voor dochter. Beide hun lievelingsdier nu aan de voetjes deze zomer. Blij mee!

Makkelijk,snel,leuke schoenen

Onwijs leuke online winkel. Met een leuk assortiment.

Leuke vlotte sneaker, juiste omschrijving, super kwaliteit, bovenal snelle levering en fijne communicatie

Supercomfortabele stappers

Onze kleine meid begint volop aan haar eerste stapjes. Als ouder ga je dan op zoek naar hèt beste (maar ook betaalbare) schoentje. Dankzij positieve feedback gelezen in Facebookgroepen voor de eerste keer besteld bij Shoesme. We zijn supertevreden. De schoentjes zitten soepel en duidelijk comfortabel. Haar eerste stapjes verlopen top! Dankzij de ronde voorkant blijven ze ook keurig tijdens het kruipen. Wij bestellen haar volgende paar hier ongetwijfeld!

Favoriete merk voor sandalen!

Shoesme is ons favoriete merk voor sandalen voor onze dochter! Ruime keuze, mooie kleuren,... Dankzij de klittenbandsluiting ook perfect voor iets bredere voetjes!

Goede schoenen!

Fantastische schoenen met goese zool maar weinig variatie in modellen en soms lastige (rits)sluitingen

Goede kwaliteit schoenen

Weer een leuk nieuw schoentje voor mijn dochter gekocht. De maat viel net iets groter dan verwacht, maar ze stapt er heerlijk verder op.

Top schoenen en sevice

Top schoenen

Super service en problemen worden goed opgelost! En natuurlijk top schoenen!

Al,jaren koop ik schoentjes voor mijn kleinkinderen Ze vinden ze super leuk! Gaat altijd goed ,en zoniet, dan word dat altijd super opgelost. Dus heb ik schoenen nodig ga ik altijd naar jullie site. Mvg GC van den Boogaard

Makkelijk bestellen, snelle levering en leuke schoenen voor mijn dochter

Super mooie schoenen

Hele mooie en praktische schoenen voor een kleine prijs! Ik ben fan!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg