Snelle bezorging, maar waren helaas te groot. Benieuwd of het retour sturen ook zo goed gaat.
Hoi John! π Fijn om te horen dat de bezorging snel was, jammer dat de schoenen te groot waren. We hopen dat het retourneren net zo vlot verloopt. Bedankt voor je review! π Groetjes, Team Shoesme
Onze jongens dragen vooral shoesme!!
Dank je wel, Marieke! π Super om te horen dat je jongens graag Shoesme schoenen dragen. Fijn dat je blij bent met de combinatie van mooie, fijne en betaalbare schoenen. We waarderen je vertrouwen enorm! π Groetjes, Team Shoesme
Altijd blij met de schoenen van Shoesme. Ze staan leuk en mijn dochter kan er goed op lopen
Hoi Santana! π Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je altijd blij bent met de schoenen van Shoesme. Fijn dat je dochter er goed op kan lopen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! ππ Groetjes, Team Shoesme
De schoenen voor mijn zoontje van 3 zijn altijd nog van shoesme geweest. Hij loopt hier ontzettend fijn op. Nooit geen pijnlijke voeten, en schoenen zijn makkelijk aan te doen.
Hoi Miranda! π Wat fijn dat je zoontje altijd Shoesme schoenen draagt en er zo goed op loopt zonder last van pijnlijke voetjes. Jouw feedback en vertrouwen zijn erg belangrijk voor ons! π Groetjes, Team Shoesme
Hele leuke en stevige schoentjes! Perfect voor mijn snelle mannetje
Hoi Shila! ππ Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de schoentjes precies zijn wat je zoekt voor je snelle mannetje. Leuk Γ©n stevig, helemaal top! Dank je wel voor je vertrouwen! ππ Groetjes, Team Shoesme
De schoenen van Shoesme combineren uiterlijk met kwaliteit. Ondanks dat ik twee dagen voor mijn vakantie nog snel nieuwe schoenen nodig had voor mijn zoontje waren de schoenen binnen 1 werkdag geleverd.
Hoi Martijn! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de combinatie van kwaliteit en stijl van onze schoenen. Super dat de schoenen ook nog eens snel binnen waren, net op tijd voor je vakantie! Bedankt voor je positieve feedback! π Groetjes, Team Shoesme
Mijn kinderen zijn dol op Shoesme. Ze vinden altijd schoenen of sandalen die bij hen passen en welke ze mooi vinden. Ook ik als moeder word blij als ik de nieuwe collectie telkens zie. Waar ik ook blij van wordt is de kwaliteit van de schoenen. Shoesme leverd schoeisel wat aansluit bij de kindervoet waardoor ik als ouder gerust ben dat mijn kinderen comfort, stevigheid en goed passende schoenen hebben die een groeiende voet nodig heeft. Als er in mijn omgeving mensen nieuw in het ouderschap zijn, raad ik ook altijd Shoesme aan!
Hoi Joyce! ππ Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je kinderen dol zijn op Shoesme schoenen en dat jij blij wordt van onze nieuwe collectie. Geweldig dat je vertrouwen hebt in de kwaliteit en pasvorm, en dat je Shoesme ook aanraadt aan andere ouders. Dank je wel voor je vertrouwen! ππ Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochtertje van anderhalf draagt de schoenen graag en ze zijn ook nog eens mooi.
Hoi Jeany! π Bedankt voor je positieve review! & 10! We zijn blij dat je dochtertje zo tevreden is met haar schoenen en dat ze er mooi uitzien. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! ππ Groetjes uit Tilburg, Team Shoesme
Goede stevige schoenen en ook nog eens mooi. Voor elk wat wils.
Hi Maaike! π Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de stevige schoenen die er ook nog eens prachtig uitzien. Bedankt voor je review, & 10! en je vertrouwen in Shoesme! ππ Groetjes, Team Shoesme
Vanaf het moment dat mijn zoontje kon lopen hebben we gelijk schoenen van Shoesme aangedaan. Hij loopt er zo goed op vergeleken met schoenen van andere merken. Hij vind het fantastisch om rond te rennen door het bos, in de speeltuin of bij de opvang. De schoenen zitten hartstikke goed en gaan lang mee!
Hoi Elena! π Bedankt voor je positieve review! & 10! We zijn blij om te horen dat je zoontje zo goed loopt op Shoesme schoenen en dat hij er zoveel plezier aan beleeft, en dat hij er zo graag mee rondrent. . Fijn dat de schoenen goed passen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! ππ Groetjes, Team Shoesme
Het enige minpuntje was dat 1 sluiting verkeerd zat en wij het knoopje los moesten maken om hem er weer goed doorheen te doen. Verder super fijne schoenen en een handige sluiting. Voor beide dochters besteld en 1 van de twee heeft ze al voor de tweede keer.
Dank je wel, Mirjam! π Super om te horen dat je blij bent met de schoenen en de handige sluiting. Jammer dat er een klein probleempje was met één sluiting, maar fijn dat het eenvoudig op te lossen was. We waarderen je vertrouwen, vooral nu je ze al voor de tweede keer hebt besteld! π Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochtertje van 2 draagt heel graag de schoentjes van schoesme! Ze zijn stevig, zitten goed aan haar voetjes en ze zijn hip en mooi!
Hoi Eveline! π Bedankt voor je positieve review! We zijn super blij dat je dochtertje zo blij is met haar Shoesme schoentjes. Fijn dat ze stevig zijn, en je vind dat ze er hip en mooi uitzien. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons! ππ Groetjes, Team Shoesme
Fijne schoenen voor mijn dochter, flexibele zool.
Hoi Irene! π Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de schoenen met flexibele zool goed bevallen bij je dochter. Dank je wel voor je vertrouwen en je positieve feedback! ππ Groetjes, Team Shoesme
Fijne website. Makkelijk bestellen. Veel keuze. Stijlvolle hippe en degelijke schoenen. Dit is ons vast adresje voor schoenen.
Hi Judith! π Geweldig om te horen dat Shoesme jullie vaste adresje is voor stijlvolle en degelijke schoenen. Fijn dat het bestellen makkelijk gaat en dat je blij bent met de keuze. Bedankt voor je review! ππ Groetjes, Team Shoesme
Voor mijn kinderen koop ik het liefst Shoesme schoenen. Goede pasvorm, goede ondersteuning en leuke schoenen om te zien. Nu ook weer een perfect paar schoenen voor mijn zoontje gevonden!
Dank je wel, Cat! π Super om te horen dat je altijd kiest voor Shoesme schoenen voor je kinderen. Fijn dat je blij bent met de goede pasvorm, ondersteuning, en leuke designs. We zijn blij dat je weer een perfect paar voor je zoontje hebt gevonden! ππ Groetjes, Team Shoesme
De webshop is handig in gebruik. Fijn dat de schoenen per loop fase gesorteerd staan. Schoenen zijn van goede kwaliteit en er is volop keuze.
Hoi! π Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de webshop handig vindt en dat het sorteren per loopfase goed werkt voor je. Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en de ruime keuze. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! ππ Groetjes, Team Shoesme
Bestelling werd snel verstuurd. Kwaliteit iets minder dan de vorige. Veel verschil in stiksels tussen linker schoen en rechter schoen.
Hoi Sharon! π Fijn om te horen dat je bestelling snel werd verstuurd. Jammer dat de kwaliteit dit keer iets minder was en dat er verschil zat in de stiksels tussen de schoenen. Bedankt voor je eerlijke feedback, we zullen dit zeker meenemen. π Groetjes, Team Shoesme
Dit is al het vijfde paar schoentjes van Shoesme waar 2 paar dezelfde sandaaltjes maar dan een ander kleurtje en een maatje groter, heerlijke sandaaltjes! Lekker luchtig, licht en speel en zwemproof.
Hoi Fenneke! π Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de sandaaltjes van Shoesme. Fijn dat ze luchtig, licht en ideaal zijn om in te spelen en zwemmen. Jouw tevredenheid en vertrouwen betekenen veel voor ons, vooral nu je al vijf paar hebt gekocht! ππ Groetjes, Team Shoesme
Dit is het enige merk/model waar ons dochtertje op/mee kan lopen. Snelle levering, mooie pasvorm.
Dank je wel, Kirsten! π Super om te horen dat Shoesme het merk is waar je dochtertje het beste op loopt. Fijn dat de pasvorm perfect is en dat de levering snel was. We waarderen je vertrouwen enorm! ππ Groetjes, Team Shoesme
Goede schoenen die lang goed blijven en goed zijn voor de jonge voeten van mijn kind.
Dank je wel, Nicole!ππ Super om te horen dat de schoenen niet alleen mooi zijn, maar ook goed blijven en perfect zijn voor de jonge voetjes van je kind. We waarderen je vertrouwen enorm! ππ Groetjes, Team Shoesme
3 paar schoenen gekocht in maat 22. Mooi van leer, flexibele zool. Gaat niet snel kapot.
Dank je wel, Lynn! π Super om te horen dat je blij bent met de schoenen. Fijn dat je de leren schoenen met flexibele zool waardeert en dat ze duurzaam zijn. We waarderen je vertrouwen enorm! ππ Groetjes, Team Shoesme
Van alle schoenen die we hier kopen , heb ik het liefst de schoenen (vooral de sandaaltjes) van shoesme
Hoi! π Bedankt voor je positieve review! & 10! We zijn blij dat de Shoesme sandaaltjes jouw favoriet zijn en dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze schoenen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Mijn zoontje van 4 draagt niks anders dan schoenen van Shoesme. Goede kwaliteit en prijs. Leuke kleuren en modellen, goed voetbed en fantastische service. Voor mij niks anders dan Shoesme!
Dank je wel, Linda! & de 10! π Super om te horen dat Shoesme de enige keuze is voor je zoontje. Fijn dat je de kwaliteit, prijs, en service waardeert, en dat je zo blij bent met onze kleuren en modellen. We waarderen je vertrouwen enorm! π Groetjes, Team Shoesme π
De site van Shoesme was duidelijk en overzichtelijk. Overal stond uitleg waardoor ik de beste schoentjes voor mijn dochter heb kunnen kiezen. Ze pasten meteen goed en gaven de steun die mijn net lopende dochter nodig had!!
Hi Noelle! bedankt voor de 10! π Wat leuk om te horen dat je dochter zo blij is met haar eerste schoentjes. Fijn dat je de site duidelijk vond en dat je daardoor de perfecte schoentjes hebt kunnen kiezen. Bedankt voor je positieve review! π Groetjes, Team Shoesme π
Shoesme heeft perfect zittende schoenen met goed voetbed en zien er fantastisch uit
Hoi Lidwien! π thanks voor de 10! Wat fijn om te horen dat de schoenen van Shoesme zo goed zitten en een uitstekend voetbed hebben. En dat ze er ook nog eens fantastisch uitzien, maakt het helemaal af! ππ Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.