Gewedig

Snelle bezorging, maar waren helaas te groot. Benieuwd of het retour sturen ook zo goed gaat.

Mooie, fijne, betaalbare schoenen

Onze jongens dragen vooral shoesme!!

Altijd blij met schoenen van Shoesme

Altijd blij met de schoenen van Shoesme. Ze staan leuk en mijn dochter kan er goed op lopen

De schoenen voor mijn zoontje van 3 zijn altijd nog van shoesme geweest. Hij loopt hier ontzettend fijn op. Nooit geen pijnlijke voeten, en schoenen zijn makkelijk aan te doen.

Top schoentjes!

Hele leuke en stevige schoentjes! Perfect voor mijn snelle mannetje

Kwaliteit en mooie stijl

De schoenen van Shoesme combineren uiterlijk met kwaliteit. Ondanks dat ik twee dagen voor mijn vakantie nog snel nieuwe schoenen nodig had voor mijn zoontje waren de schoenen binnen 1 werkdag geleverd.

Kwaliteit, stevigheid en keuze uit genoeg mooie schoenen

Mijn kinderen zijn dol op Shoesme. Ze vinden altijd schoenen of sandalen die bij hen passen en welke ze mooi vinden. Ook ik als moeder word blij als ik de nieuwe collectie telkens zie. Waar ik ook blij van wordt is de kwaliteit van de schoenen. Shoesme leverd schoeisel wat aansluit bij de kindervoet waardoor ik als ouder gerust ben dat mijn kinderen comfort, stevigheid en goed passende schoenen hebben die een groeiende voet nodig heeft. Als er in mijn omgeving mensen nieuw in het ouderschap zijn, raad ik ook altijd Shoesme aan!

Snelle levering en fijne schoenen

Mijn dochtertje van anderhalf draagt de schoenen graag en ze zijn ook nog eens mooi.

Goede stevige schoenen

Goede stevige schoenen en ook nog eens mooi. Voor elk wat wils.

Fantastisch!

Vanaf het moment dat mijn zoontje kon lopen hebben we gelijk schoenen van Shoesme aangedaan. Hij loopt er zo goed op vergeleken met schoenen van andere merken. Hij vind het fantastisch om rond te rennen door het bos, in de speeltuin of bij de opvang. De schoenen zitten hartstikke goed en gaan lang mee!

Mooie schoenen! Handige sluiting

Het enige minpuntje was dat 1 sluiting verkeerd zat en wij het knoopje los moesten maken om hem er weer goed doorheen te doen. Verder super fijne schoenen en een handige sluiting. Voor beide dochters besteld en 1 van de twee heeft ze al voor de tweede keer.

Snelle levering van top schoentjes

Mijn dochtertje van 2 draagt heel graag de schoentjes van schoesme! Ze zijn stevig, zitten goed aan haar voetjes en ze zijn hip en mooi!

Hele fijne schoenen, flexibele zool

Fijne schoenen voor mijn dochter, flexibele zool.

Aanrader

Fijne website. Makkelijk bestellen. Veel keuze. Stijlvolle hippe en degelijke schoenen. Dit is ons vast adresje voor schoenen.

Fantastische schoenen

Voor mijn kinderen koop ik het liefst Shoesme schoenen. Goede pasvorm, goede ondersteuning en leuke schoenen om te zien. Nu ook weer een perfect paar schoenen voor mijn zoontje gevonden!

Overzichtelijke webshop met kwaliteits schoenen

De webshop is handig in gebruik. Fijn dat de schoenen per loop fase gesorteerd staan. Schoenen zijn van goede kwaliteit en er is volop keuze.

Bestelling werd snel verstuurd. Kwaliteit iets minder dan de vorige. Veel verschil in stiksels tussen linker schoen en rechter schoen.

Dit is al het vijfde paar schoentjes van Shoesme waar 2 paar dezelfde sandaaltjes maar dan een ander kleurtje en een maatje groter, heerlijke sandaaltjes! Lekker luchtig, licht en speel en zwemproof.

Dit is het enige merk/model waar ons dochtertje op/mee kan lopen. Snelle levering, mooie pasvorm.

Goede schoenen en mooie schoenen voor mijn kind.

Goede schoenen die lang goed blijven en goed zijn voor de jonge voeten van mijn kind.

Fijne schoenen

3 paar schoenen gekocht in maat 22. Mooi van leer, flexibele zool. Gaat niet snel kapot.

Goede kwaliteit schoenen

Van alle schoenen die we hier kopen , heb ik het liefst de schoenen (vooral de sandaaltjes) van shoesme

Perfecte kinderschoenen

Mijn zoontje van 4 draagt niks anders dan schoenen van Shoesme. Goede kwaliteit en prijs. Leuke kleuren en modellen, goed voetbed en fantastische service. Voor mij niks anders dan Shoesme!

Mijn dochter is supertrots op haar mooie, eerste schoentjes.

De site van Shoesme was duidelijk en overzichtelijk. Overal stond uitleg waardoor ik de beste schoentjes voor mijn dochter heb kunnen kiezen. Ze pasten meteen goed en gaven de steun die mijn net lopende dochter nodig had!!

Fijne schoenen

Shoesme heeft perfect zittende schoenen met goed voetbed en zien er fantastisch uit

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg