Super fijne schoenen met een fijne prijs kwaliteit verhouding. Erg goed voor de ontwikkeling van de voet en het lopen van mijn kind. Fijne service, snel geleverd.
Hi Sanne π, Wat een fijne review, dankjewel! π We zijn superblij dat je zo tevreden bent over de schoenen Γ©n de prijs-kwaliteitverhouding π Extra mooi om te horen dat ze goed bijdragen aan de ontwikkeling van het lopen, daar doen we het voor! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Geweldig schoentjes. En snelle levering.
Hi Liliana π, Wat super om te horen dat je zo blij bent met de schoentjes! ππ En top dat de levering ook lekker snel was, daar worden wij ook blij van! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Onze dochters zijn 8 en 6 jaar en hebben altijd shoesme schoenen! Ik heb door de jaren heen natuurlijk ook wel andere merken, winkels geprobeerd maar shoesme is gewoon kwaliteit... nog nooit een miskoop gehad! Onze dochters lopen er heerlijk op en vinden ze ook prachtig
Hi Talitha π, Wauw, wat een geweldige review, dankjewel! π₯° Zo leuk om te horen dat jullie al jaren fan zijn van Shoesme en dat je dochters er zo fijn op lopen Γ©n ze prachtig vinden! π§π§β¨ We voelen ons vereerd dat we jullie vaste merk mogen zijn! ππ« Groetjes, Team Shoesme π
Mooie schoenen die erg in de smaak vielen bij onze zoon van 4. De sluiting is erg handig. Helaas vielen ze veel te smal en klein. We hadden de meethulp van Shoesme gebruikt en kwamen uit op maat 28. Die kreeg onze zoon moeilijk aan, en zaten echt veel te klein. Dus helaas weer terug moeten sturen.
Hi Abel π, Dankjewel voor je eerlijke review. Wat jammer om te horen dat de schoenen te klein en smal vielen, ondanks het gebruik van onze meethulp ππ Fijn dat ze wel in de smaak vielen en dat de sluiting handig was, dat waarderen we enorm! Goed om te weten: in de specificaties op onze website geven we bij elk artikel ook aan hoe het model valt qua maat en pasvorm. Hopelijk helpt dat bij een volgende keuze. En als je twijfelt, denken we natuurlijk graag met je mee! Groetjes, Team Shoesme π
Schoenen woensdag avond besteld en vrijdag al binnen. Leken precies zoals op de foto. En mijn zoon van nog net geen 2 is er helemaal trots op. Makkelijk aan te doen. Ik koop zelf alleen maar schoenen van shoesme.
Hi Maureen π, Wat heerlijk om te horen dat de schoenen zo snel geleverd werden en precies zijn zoals op de foto! π¦β¨ Superleuk dat je zoon er trots op is en dat ze makkelijk aan te doen zijn. We zijn ontzettend blij met jouw vertrouwen in Shoesme! ππ Groetjes, Team Shoesme π
Heb reeds meerdere schoenen voor mijn kleindochter gekocht bij Shoesme en steeds heel tevreden met de schoentjes Zien er leuk uit en door de rubberen neus gaan ze heel lang mee Ben zeer tevreden over de prijs - kwaliteit van deze schoentjes en ze zitten ook super goed aan haar voetjes
Hi Marleen πΌ, Wat fijn om te horen dat je al meerdere schoenen bij ons hebt gekocht en er steeds zo tevreden over bent! ππ Leuk dat de rubberen neuzen zo lang meegaan en dat de pasvorm zo goed bevalt. Jouw vertrouwen in onze kwaliteit betekent veel voor ons! π Groetjes, Team Shoesme π
Het enige merk waarvan ik erop kan vertrouwen dat deze geschikt zijn voor de voeten van mijn dochter van 1,5, met overpronatie.
Hi Caithlin π, Wat geweldig om te horen dat je zoveel vertrouwen hebt in Shoesme, zeker met de overpronatie van je dochtertje! π We zijn heel blij dat onze schoenen zo goed passen en helpen bij haar ontwikkeling. Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Kwalitatief hoogwaardige schoenen, altijd goed op maat en snel geleverd.
Hi Anne π, Dankjewel voor je mooie woorden! π Fijn om te horen dat de schoenen altijd goed passen en snel geleverd worden. Dat vinden we heel belangrijk! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Ik koop alle schoenen voor mijn kindje bij Shoesme omdat ik dan zeker weet dat mijn kindje op kwalitatief goede schoenen ook goed leert lopen.
Hi Janneke πΈ, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en schoenen! ππ Geweldig dat je ons vertrouwt om je kindje op goede schoenen te laten leren lopen. Dankjewel voor je lieve woorden! Groetjes, Team Shoesme β¨
Leuke sandalen die elders niet snel te vinden zijn. Goede kwaliteit! Tegen prima prijs.
Hi Grytsje π, Dankjewel voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze sandalen, uniek in design Γ©n van goede kwaliteit, voor een prijs die klopt. Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Eenvoudige bestellen via de websites. Ik gebruik de maat meter van shoesme, dus elke keer opnieuw de juiste maat. Veel keuze en makkelijk een schoen te vinden die bij de stijl van mijn kind past. Schoenen bieden stevigheid, blijven mooi na vele gebruik en gaan lang mee.
Hi Marjon π, Wat een geweldige omschrijving sterk, vol energie en altijd klaar om op pad te gaan... net als je kind Γ©n zijn schoenen! ππ Super om te horen dat het bestellen zo makkelijk gaat, dat de maatmeter goed helpt Γ©n dat je elke keer weer een schoen vindt die echt bij jullie past. Fijn ook dat je zo tevreden bent over de stevigheid en levensduur daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer voor het volgende avontuurlijke paar! Groetjes, Team Shoesme π
Nu 2e paar van shoesme, hele fijne schoenen. Dochter loopt er goed op en de schoenen zien er ook nog eens leuk uit!
Hi Monique π, Dankjewel voor je fijne review! π Wat leuk dat jullie inmiddels al bij het tweede paar Shoesme zijn en super om te horen dat je dochter er goed op loopt Γ©n dat ze er leuk uitzien π§π. Comfort en stijl gaan wat ons betreft altijd hand in hand! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Prachtige schoenen en passen perfect, zoals altijd bij Shoesme.
Hi Judith π, Dankjewel voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat onze schoenen wéér perfect passen en je elke keer weer blij bent met je aankoop πβ¨. Altijd een goede koop dat is het mooiste compliment! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Goede service en snelle levering. Maattabel klopte niet helemaal dus schoenen retour gedaan. Wel tevreden over kwaliteit en service!
Hi Kiki π, Dankjewel voor je eerlijke en fijne review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de schoenen en onze service ook al was het dit keer nodig om te retourneren. Jammer dat de maattabel niet helemaal klopte voor jullie situatie, we nemen die feedback mee om verder te verbeteren π£π¦ Hopelijk tot snel weer voor een nieuwe, perfect passende match! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne ervaring en goede schoenen
Hi Lotte π, Dankjewel voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je een fijne ervaring had Γ©n blij bent met de schoenen πβ¨. Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ik koop shoesme al sinds mijn dochter haar 1ste stapjes kan zetten. Goede kwaliteit schoenen met een flexibele zool die goed zijn voor de ontwikkeling van de voeten. Altijd heel blij met de schoentjes en mijn dochter ook!
Hi Miranda π, Dankjewel voor je prachtige review Γ©n je langdurige vertrouwen in Shoesme! π Wat bijzonder dat je al vanaf de eerste stapjes van je dochter voor Shoesme kiest πΆπ. Fijn om te horen dat onze flexibele zolen en kwaliteit zo goed bevallen en bijdragen aan een gezonde ontwikkeling van haar voetjes. En natuurlijk extra leuk dat jullie er allebei blij van worden! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Leuke schoentjes en snelle service
Wat super lief, Kimberly! π Fijn om te horen dat je blij bent met de schoentjes Γ©n onze snelle service πβ‘ Veel plezier ermee! Groetjes, Team Shoesme ππ
Eerste paar schoenen van Shoesme gekocht en nu tweede paar ook meteen weer. Goede kwaliteit. Kleine pakt ze zelf en draagt ze graag. Rent er zo op weg!
Wat een fijne review, Amarens! π Zo leuk om te horen dat jullie al aan het tweede paar toe zijn ππ En dat je kleintje er zo blij mee is Γ©n er lekker op rent β daar doen we het voor! πββοΈβ¨ Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme ππ
Snelle levering van de mooie sandalen!
Dankjewel voor je mooie review, Maggy! π Super fijn om te horen dat de sandalen snel Γ©n mooi zijn aangekomen π‘β¨ We wensen je er veel plezier mee! Groetjes, Team Shoesme ππ
Ik heb nog geen enkele negatieve ervaring met Shoesme. Mijn zoontje loopt nu op zijn derde paar. De oude schoenen kunnen eigenlijk heel goed nog een rondje mee.
Wat een lieve review, Karen! Zo leuk om te horen dat je zo tevreden bent β en dat je zoontje inmiddels al op zijn derde paar loopt πππ En dat de oude schoenen zelfs nog een rondje mee kunnen, dat is het mooiste compliment! π Dankjewel voor je vertrouwen in Shoesme! Groetjes, Team Shoesme
Super kwaliteit, en snelle levering
Dankjewel voor je fijne review, Anne! π Super om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit Γ©n de snelle levering πβ¨ Groetjes, Team Shoesme ππ
Leuke schoenen, goed voor de voetjes. Snelle levering.
Dankjewel voor je mooie review, Lisa! π Wat fijn dat je tevreden bent over de schoenen Γ©n de snelle levering πβ‘ Blij om te horen dat de voetjes er goed in zitten π Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Ik ben enorm blij met de schoenen van Shoesme. Ze zitten perfect bij m'n kinderen en ze zien er goed uit. Bestellingen van Shoesme heb ik altijd snel in huis.
Wat een prachtige review, Denise! π ZΓ³ fijn om te horen dat je zo blij bent met onze schoenen, en dat ze perfect zitten Γ©n er leuk uitzien π We doen ons best voor snelle levering, dus extra leuk dat je dat ook zo ervaart! Dankjewel voor je vertrouwen in Shoesme π Groetjes, Team Shoesme ππ
Sandalen voor mijn zoontje besteld was uit maat 22 gegroeid maar op de site stond dat dit model groter valt. Heb daarom maat 22 besteld en ze zitten perfect. Snelle levering en ook netals alle ander producten van Shoesme geweldige kwaliteit.
Wat een geweldige review, Amira! π Super fijn om te horen dat het maatadvies je goed heeft geholpen β en dat de sandalen perfect zitten π£β¨ En natuurlijk ook heel blij dat je zo tevreden bent over de kwaliteit Γ©n de snelle levering! Dankjewel voor je vertrouwen in Shoesme π Groetjes, Team Shoesme ππ
Flexibele schoenen voor de kids. Vooral de extreme flex serie, zou voor ons ook in grotere maten mogen.
Dankjewel voor je fijne review, Charlaine! π Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze Extreme Flex-serie ππͺ We nemen je wens voor grotere maten zeker mee β altijd waardevolle feedback! Groetjes, Team Shoesme ππ
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.