Voor mijn dochter die correctiezooltjes draagt koop ik alleen Shoesme schoenen, omdat ze hier altijd in passen dankzij de uitneembare zool. En omdat Shoesme chroomvrij leer gebruikt en natuurrubber. Bovendien hebben de schoenen een heel goede pasvorm.
Hi Kristel, Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! π Wat fijn om te horen dat onze schoenen zo goed aansluiten bij de behoeften van je dochter. ππ De uitneembare zool, het chroomvrije leer en het gebruik van natuurrubber zijn bewuste keuzes β en geweldig dat jij dat waardeert! Super dat de pasvorm ook zo goed bevalt. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Super fijne schoentjes met soepele zool! Kleindochter loopt hier prima op!
Hi Diane, Bedankt voor je lieve review! π Wat fijn om te horen dat je kleindochter zo goed loopt op de T-band schoentjes β en dat de soepele zool zo goed bevalt! ππ Daar worden wij blij van. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering en de sandalen sluiten goed aan.
Hi Wendy, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zoontje meteen perfect wegliep op zijn nieuwe sandalen β dat is altijd fijn om te zien! π‘π En top dat de levering snel was en de pasvorm goed aansluit. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn dochters hebben meestal schoenen van Shoesme. Bevallen beter dan andere schoenen. Fijne modelletjes, lopen lekker em geven goed comfort. Ieder jaar weer andere kleurtjes/uitvoering van bekende modellen, wat het ook nog leuk maakt om mee te showen.
Hi Marjolein, Bedankt voor je superleuke review! π Wat fijn om te horen dat Shoesme keer op keer aan jullie verwachtingen voldoet. ππ Dat de modellen lekker lopen Γ©n comfortabel zijn, is precies wat we willen bereiken. En elk jaar een frisse kleur of uitvoering β dat showt natuurlijk extra leuk! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn dochter is er dol op. De schoenen zitten heel comfortabel en zijn mooi.:-)
Hi Elly, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je dochter dol is op haar schoenen! Dat ze comfortabel zitten Γ©n er mooi uitzien, is precies wat we willen bereiken. ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Très contente
Bonjour Mathilde, Merci pour votre commentaire ! π Quel plaisir d'entendre que vous Γͺtes si satisfaite - parfait est le meilleur compliment ! ππ En espΓ©rant vous revoir bientΓ΄t ! Salutations, Team Shoesme π
Super snelle levering, en al jaren fan van de kwaliteit van de schoenen/sandalen!!
Hi Pascale, Bedankt voor je top review! π Wat leuk om te horen dat je al jaren fan bent van onze schoenen en sandalen β en dat ook de snelle levering weer in de smaak viel! ππ Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Zitten perfect, makkelijk met een klittenbandje.
Hi Akkelien, Bedankt voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat de sandalen zo lekker zitten Γ©n makkelijk aan te doen zijn met het klittenbandje β dat maakt het extra handig! π‘π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Voor allebei de kinderen (dochter en zoontje) sandalen besteld en zitten echt top! Altijd heel tevreden over de kwaliteit van alle schoenen!
Hi Kimberly, Bedankt voor je superleuke review! π Wat fijn dat de sandalen voor zowel je dochter als je zoontje zo goed zitten β dat horen we graag! π‘π En geweldig dat je steeds weer zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme ππ
Fijne pasvorm, echt leer, mooie schoen. Deze draai sluiting is een uitkomst voor mijn zoon, hij wil schoenen altijd super strak hebben een trekt klittenband daardoor snel kapot. Veters strikken leren ze niet meer op school helaas, dus dat is nog lastig voor hem. Dit is dan top
Hi Bianca, Bedankt voor je uitgebreide en fijne review! π Wat goed om te horen dat de draaisluiting zoβn uitkomst is voor je zoon β super dat hij zijn schoenen nu stevig kan sluiten zonder gedoe met kapot klittenband of veters. ππͺ Fijn dat de pasvorm en het echte leer ook zo goed bevallen! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme ππ
Handig meetsysteem waardoor je eenvoudig online hier je schoenen voor je kinderen kan bestellen!
Hi Aafke, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons meetsysteem β superhandig inderdaad om online de juiste maat te kunnen kiezen voor je kinderen! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme ππ
Ik heb een paar schoenen voor mijn dreumes van 22 maanden. Ik heb de schoenen ook in gespoten met beschermende spray. Binnen een week is neus als duidelijk valer. Er komen snel vlekjes op. Hij heeft alleen maar op straat gelopen, nauwelijks gespeeld. Het zijn lichtbruine/cognac schoenen maar ik had toch verwacht dat kinderschoenen beter tegen vuil zouden kunnen, zeker voor de prijs.
Hi Celine, Bedankt voor je eerlijke review! Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over hoe de schoenen zich houden, ondanks het inspuiten en zorgvuldige gebruik. We begrijpen je teleurstelling, zeker bij kinderschoenen die juist tegen een stootje moeten kunnen. ππ¬ We willen hier graag iets mee doen en denken graag met je mee over een passende oplossing. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we samen naar een oplossing die bij je past. Groetjes, Team Shoesme π
Vanaf de eerste schoen altijd shoesme gekocht, passen ontzettend goed en sluiten goed aan!
Hi Faye, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat Shoesme vanaf het allereerste schoentje al jullie go-to is! ππ Zeker bij iets smallere voetjes is een goede pasvorm zΓ³ belangrijk β super dat ze zo goed aansluiten. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne omschrijving bij product, waardoor gemakkelijk online te bestellen. Snelle service
Hi Marloes, Bedankt voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat de productomschrijvingen je helpen bij het online bestellen β daar doen we het voor! ππ» En natuurlijk fijn dat alles snel en soepel verloopt. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme ππ
Leuke schoenen van goede kwaliteit!
Hi Lo, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je blij bent met de leuke schoenen en de kwaliteit β dat is precies waar we voor staan! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Wij zijn zeer tevreden. Dankzij het handige Shoesme meetsysteem wisten we precies welke maat zou passen. Altijd een leuk en gevarieerd aanbod aan schoenen, voor ieder wat wils. Er wordt echt gekeken naar de leeftijd van het kindje en wat belangrijk is om de voetjes optimaal te ondersteunen en ruimte te geven om nog te groeien. Onze dochter loopt als een kievit, dankzij de extreme flex schoentjes. Wij zijn meer dan blij! Ook echt complimenten voor de klantenservice, bij vragen altijd vriendelijk en snel geholpen.
Hi Amy, Bedankt voor je prachtige review! π Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze schoentjes Γ©n service. Dat jullie dankzij het meetsysteem de juiste maat konden vinden en je dochter nu als een kievit rondloopt in haar Extreme Flex schoentjes, maakt ons echt blij! ππ En extra dank voor je complimenten over onze klantenservice β dat waarderen we enorm! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Onze kleindochter is nu 2 jaar en draagt enkel nog schoenen van Shoesme, aanbevolen door mijn podologe. Sedert ze dit merk draagt valt ze niet meer en stapt ze veel beter.
Hi Nathalie, Bedankt voor je mooie review! π Wat bijzonder om te horen dat jullie kleindochter sinds ze Shoesme draagt veel beter stapt en niet meer valt β dat is precies waarom we onze schoenen met zoveel zorg ontwikkelen. ππ En hoe fijn dat zelfs je podologe Shoesme aanbeveelt! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Hi Boris, Bedankt voor je review! π Wat leuk om te horen dat jullie zoon van 1,5 zo blij is met zijn schoenen! ππ Een mooi assortiment en stevige kwaliteit maken het stappen extra fijn β daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Wij kopen altijd schoenen bij Shoesme voor onze zoon, omdat ze supergoed zitten en ook mooi blijven. In de winkel worden we altijd goed geholpen door deskundige medewerkers.
Hi Sanne, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat jullie altijd voor Shoesme kiezen voor je zoon β en dat de schoenen niet alleen goed zitten, maar ook mooi blijven! ππ Extra fijn dat jullie zo tevreden zijn over het deskundige advies in de winkel. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne leren sandalen, wel prijzig.
Hi Annelies, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de kwaliteit van onze leren sandalen! π‘π We begrijpen dat de prijs wat hoger ligt, maar we hopen dat je de kwaliteit en het draagcomfort dat meer dan waard vindt. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ik had al slofjes van . Maar deze schoentjes zijn heel goed.
Hi Zuzana, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de schoentjes β en dat ze zo goed bevallen na de slofjes! ππ Perfecte pasvorm en comfort, daar gaan we voor. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn zoontje loopt eindelijk goed op schoenen
Hi Cheyenne, Bedankt voor je mooie review! π Wat geweldig om te horen dat je zoontje eindelijk goed loopt op zijn schoenen β dat is precies waarom we doen wat we doen! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Goede schoen, heel geschikt voor mijn dochter met smalle voetjes. Gaan lang mee, blijven mooi en stevig. Snel geleverd. Erg tevreden mee!
Hi Eva, Bedankt voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat onze schoenen zo goed passen bij de smalle voetjes van je dochter. ππ Fijn dat ze mooi blijven, lang meegaan en snel geleverd zijn β daar worden wij ook blij van! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Goede kwaliteit, moderne look! Alleen jammer dat de binnenkant van de sandaal niet zichtbaar was op de fotoβs.
Hi Sherien, Bedankt voor je leuke en eerlijke review! π Wat fijn dat je zo blij bent met de schoenen en sandalen voor je dochter β goede kwaliteit en een moderne look, daar gaan we voor! ππ Dankjewel ook voor je feedback over de fotoβs. We nemen dit mee, want we willen onze productpresentatie graag zo duidelijk mogelijk maken. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Vorige week 3 paar nieuwe schoenen voor ons zoontje van 2 jaar oud gekocht. Levertijd was super snel. 2 paar dichte schoenen voor de zomer en een sandaal. De schoenen zijn van top kwaliteit en hebben ook nog eens een super mooi uiterlijk en een goed voetbed. Peuter blij, papa en mama blij! Bedankt shoes me! Wij winkelen nu altijd bij jullie!
Hi Sanne, Bedankt voor je geweldige review! π Wat leuk dat jullie meteen drie paar schoenen voor jullie zoontje hebben gekocht β en dat ze zo goed bevallen! πβοΈ Topkwaliteit, een goed voetbed Γ©n een mooi design: precies waar we trots op zijn. Superfijn dat jullie peuter blij is, en papa en mama ook! Bedankt voor jullie vertrouwen β we zien jullie graag terug! Groetjes, Team Shoesme ππ
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.