Prima sandalen en snel geleverd

Prima kwaliteit schoenen en ze zien er prachtig uit

De schoenen zijn mooi en goed

Fijne winkel, mooie kwaliteit

Het zijn hele fijne flexibele schoenen voor de eerste stapjes, blijven ook heel mooi. En de webwinkel levert snel.

Fijne ervaring

Ik koop altijd de schoenen van mijn kinderen bij shoesme. Goede kwaliteit, veel keus, vrolijke kleurtjes.

Leuke mooie kinderschoenen

Shoesme is voor ons nummer 1. Schoenen en sandalen zien er altijd leuk uit. Goede kwaliteit heb eigenlijk nog nooit een kapotte schoen gehad. Wat ik helaas met andere merken meerdere keren heb ondervonden.

Goede sandalen

De kwaliteit van het product is erg goed. De prijs is goed en de levering was ook vlug. Fijn dat je het bij een winkel kunt ophalen.

Goede kwaliteit schoenen

Schoenen zitten comfortabel, passen goed, zijn stevig en mooi.

Mooi merk

Mooie kwaliteit schoenen en ook een goed voetenbed, wat ik zeer belangrijk vindt voor kinderen! Echt fan sinds ik een kind heb van dit merk.

Perfect!

Mooie schoenen, snel geleverd

Altijd top!

Al 4.5 jaar koop ik alleen hier schoenen/sandalen voor mijn dochter en nu ook al 2 jaar voor mijn zoontje. Zijn altijd top schoenen. De rubberen neuzen zijn ook altijd fijn bij sneakers. Scheelt een hoop slijtage.

Snelle levering, fijne schoenen

Ik koop al vanaf een begin shoesme schoenen voor mijn dochter. Ze zijn leuk, veel variatie en me dochter heeft er goed op leren lopen en natuurlijk rennen. Helemaal blij met shoesme schoenen.

Fijne online shop!

Passende schoenen kopen online, het kan gewoon. Duidelijke product- en pasvorm omschrijving. Fijne kwaliteitsproducten van leer. Alle soorten schoenen, van 1ste schoentjes tot schoenen voor oudere kinderen.

Hele comfortabele schoenen voor de kleine voetjes van mijn peuter

Onze dochter draagt al sinds haar eerste stapjes schoenen van Shoesme en we zijn erg tevreden. De schoenen zitten comfortabel en zien er leuk uit. We hebben nu de sandalen met rubbere zool gekocht. Betaalbaar, leuk en ideaal voor de zomer want ze kunnen goed tegen water en zelfs in de wasmachine.

Gave schoenen, vlot geleverd

Goede keuze in jongens schoenen. Snel besteld en vlot geleverd.

Perfecte kwaliteit schoen.

Snelle levering.. 2 maten besteld omdat ik niet zeker was van de maat.. makkelijk 1 paar retour kunnen sturen.. al met al gewoon top!

Super service en goede producten

Goede schoenen voor onze kinderen voor een goede prijs. Ook een retour was snel geregeld en geld snel terug gekregen.

Top schoenen

Mooie stevige schoen en fijn dat ze in sale waren

Fijne schoenen

Tot nu toe erg tevreden met alle schoenen die we van Shoesme hebben gehad! De kleine loopt er erg stevig op en ze zijn makkelijk aan en uit te doen. Goede kwaliteit en mooie en fijne schoenen!

Heel goed!

Snelle levering, mooie en top kwaliteit schoenen

Goede kwaliteit schoenen en service.

Al jaren koop ik schoenen en sandalen van Shoesme. Wanneer er iets kapot gaat, hoef je maar te mailen of bellen en ze lossen het altijd netjes op!

TOP

ik vind het belangrijk dat mijn kinderen goeie schoenen hebben voor aan hun voeten, en dat zijn dr shoesme schoenen! Ik altijd zomer en winter een paar, kost wel iets maar dat is het zeker waard!

Mooie sandaal

Mooie sandaal, valt goed op maat. In eerste instantie op de groei gekocht, maar dat was niet nodig. In de juiste maat heeft ze nog genoeg ruimte om te groeien deze zomer. Dochter is er heel blij mee.

Kwalitatief goede schoenen voor een prima prijs

Snelle levering, veel keuze. Kwalitatief goede schoenen voor een goede prijs.

Mooie schoentjes en passen goed!

Doordat mijn dochter al schoenen had Shoesme (destijds in de winkel gekocht met hulp van een medewerker) en ik daardoor ook in het bezit was van de meetkaartjes kon ik een goede inschatting maken van de maat die ze nodig zou hebben en kon ik makkelijk online bestellen, Fijn dat de vervolgschoentjes wat flexibeler zijn dan reguliere schoenen. Mijn dochter loopt steeds steviger dankzij de schoenen van shoesme. Als verassing zat er een leuke tas en ballon bij de bestelling.

Kwaliteitsschoenen en snel geleverd

Fijne schoenen en sandalen met leuke printjes. Goede materialen gebruikt waardoor de schoenen toch lang mooi blijven aan een peutervoet ;) wordt ook altijd snel verzonden en geleverd na bestellen. Top.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg