Mijn dochter heeft smalle voetjes dus wij kiezen altijd voor de goed sluitende schoenen van Shoesme. Al sinds haar eerste stapjes. Ze zijn stevig, duurzaam en de printjes zijn altijd erg leuk.
Lieve Rowan, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je dochter al sinds haar eerste stapjes Shoesme schoenen draagt vanwege haar smalle voetjes. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de stevige, duurzame schoenen en de leuke printjes. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Prima en past goed. Mooie kleuren en mijn dochter krijgt ze makkelijk aan en uit.
Dank je wel, Marjolein! π Geweldig om te horen dat de sneakers goed passen en mooie kleuren hebben. Fijn dat je dochter ze makkelijk aan en uit kan doen. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme
Simpel te bestellen..snelle en correcte levering
Dank je wel, Marielle! een 10! π Geweldig om te horen dat het bestellen simpel was en de levering snel en correct verliep. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme π
Snelle levering en perfecte kwaliteit voor de voeten voor onze kids!
Hoi Justine! π Bedankt voor je review en de 10! . We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de perfecte kwaliteit van onze schoenen voor je kinderen. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme π
Helaas deze bestelling 2 te grote maten besteld, dus klopt precies zoals in beschrijving. Kwaliteit is altijd goed!
Hoi Ellen! π Bedankt voor je geweldige review en de 10! . We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van Shoesme schoenen, ook al waren de maten deze keer iets te groot. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Leuke sneakers besteld voor onze dochter. Zijn snel verzonden. Had een vraag voor de klantenservice en deze is snel en adequaat opgepakt. Zou zeker nogmaals bestelle.
Lieve Rianne, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle verzending van de leuke sneakers voor je dochter en het prettige contact met onze klantenservice. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Hele leuke slippers, mijn dochter past ze perfect. Ik ben blij dat ik de maattabel van te voren nog bekeken heb. De slippers zijn wel wat stug, ik merk dat mijn dochter van bijna 3 er niet zo soepel op loopt dus ze moeten echt even ingelopen worden.
Bedankt, Sandra! π Blij dat je dochter de slippers goed past en dat je tevreden bent met de prijs. We hopen dat ze snel soepel worden na het inlopen. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons! π groetjes Team Shoesme
Ik heb sinds de eerste loopschoenen altijd Shoesme schoenen voor mijn kinderen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit . De kinderen lopen en rennen er heerlijk op, zonder zere voeten en blaren. De klantenservice is goed bereikbaar en denkt ook mee bij vragen. Ik ben een tevreden klant
Lieve Sabine, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze schoenen en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Al jaren shoesme schoenen voor onze dochter. Super fijn! Kritische noot: bij de laatste schoenen braken de veters binnen no time af.
Dank je, Jane! π Het is geweldig om te horen dat je al jaren tevreden bent met Shoesme schoenen voor je dochter. We waarderen je feedback over de veters en zullen hier zeker aandacht aan besteden. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons! π Neem in het vervolg gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag en zoeken altijd naar een oplossing die je tevreden stelt. Groetjes Team Shoesme
Fijne heldere website. Snel binnen na bestellen. Mooie schoenen van leer
Dank je! π Fijn om te horen dat je de flexibele babyschoenen ideaal vindt voor de eerste stappen en voetontwikkeling. We zijn blij dat je de website duidelijk vindt en dat de schoenen snel geleverd zijn. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Schoentjes van dit merk bevalt ons altijd goed. Prima pasvorm, stevig voetbed. En het zooltje kan er altijd uit gehaald worden. Handig ook om te zien hoe groot de kindervoetjes zijn. En niet onbelangrijk, ze zien er ook leuk uit!
Hoi Marleen! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je altijd tevreden bent met de schoentjes van Shoesme. Fijn dat de pasvorm, het stevige voetbed, en het uitneembare zooltje goed bevallen. Dank je wel! π Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons! Groetjes Team Shoesme
De sandalen passen goed. De maat klopt precies. Makkelijk aan te trekken. Snelle service.
Mooie schoenen voor een goede prijs. Had alleen iets beter moeten opmeten want ze waren iets te klein ;-)
Hoi Romy! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met de mooie schoenen en de goede prijs. Jammer dat ze iets te klein waren. Als wij je ergens bij kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op π Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Erg mooie en fijne schoentjes voor de kleintjes. Bestellen gaat ook makkelijk en snel in huis.
Hi Roxanne! een 10! π Super dat je blij bent met de mooie en fijne schoentjes voor de kleintjes en dat de bestelling snel en makkelijk ging. Het betekent veel voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Ik koop al vanaf dat mijn zoontje loopt de schoentjes en sandaaltjes bij shoesme. Zijn goede schoentjes voor de kleine groeiende voetjes. Ik zal ze zeker blijven kopen bij shoesme
Hoi Dayenne! een 10!π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met de comfortabele schoentjes voor je zoontje en dat je al sinds zijn eerste stapjes bij Shoesme koopt. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme π
Erg blij met de gekochte schoenen bij shoesme. Ze zijn nu enkele keren gedragen. Ze gaan nog wat moeilijk aan, hopelijk wordt het materiaal met het vaker dragen steeds wat soepeler. Verder fijn dat het zooltje eruit kan, maat zoals verwacht en oogt alsof mijn zoontje er goed op loopt.
Hoi Vera! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met de robuuste en toffe schoenen van Shoesme. het materiaal wordt soepeler bij vaker dragen. dus dat komt wel goed. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme.
De schoenen zijn makkelijk aan te trekken, even helpen met de bandjes goed passend maken en je kan er de hele dag op lopen. De bandjes zijn heerlijk soepel net als de zool. Echt een aanrader. En zeker voor dat geld!
Bedankt, Tamara! π Blij dat je de zachte, soepele schoenen een aanrader vindt en tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Altijd fijne kwaliteit schoenen!
Dank je wel, Chris! π Geweldig om te horen dat je onze schoenen altijd van fijne kwaliteit vindt. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme
De eerste schoentjes voor mijn zoontje besteld en alles ging zo vlot en perfect!
Hoi Linde! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat alles perfect verliep bij de bestelling van de eerste schoentjes voor je zoontje. Dank je wel! π veel plezier met de aankoop! Groetjes Team Shoesme π
Mooie sandaal met uitstekende zool
Eerste paar te groot besteld, maar het terugsturen is prima geregeld en eenvoudig terug stuur label al direct er ingeleverd top de schoentjes waren voor mijn kleindochter
Hi Lia! π Super dat je tevreden bent met de mooie schoentjes voor je kleindochter en dat het retourproces soepel verliep. Het betekent veel voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Heel erg blij en tevreden met de schoentjes van ShoesMe! Ik koop geen andere merk omdat mijn zoontje vindt deze merk ook geweldig! Hij loopt heel erg fijn en ren overal met zijn stoere schoentjes, de pasvorm en vooral de flex zolen zijn echt perfect voor zijn voetjes.
Lieve Analyn, π Bedankt voor je hartverwarmende review en de 10! We zijn blij dat Shoesme het favoriete merk van je zoontje is en dat hij zo tevreden is met de pasvorm en flexibele zolen. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π veel ren en speel plezier! Groetjes Team Shoesme
Topervaring!
Dank je wel! π Geweldig om te horen dat je een topervaring had met de prachtige sandalen en de snelle levering. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme
Mooie schoenen van prima kwaliteit. Snel geleverd. Kinderen zijn er dol op
Bedankt, Annabel! π Blij dat je tevreden bent met de mooie schoenen van prima kwaliteit en dat je kinderen er dol op zijn. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Leuk model, zitten goed, blijven lang mooi. Pluspunt: handige klittenbandsluiting, met wel βnepveterβ eronder, ziet er leuk uit, en mn dochter kan de schoenen zelf aan/uit doen en ik hoef niet elke keer veters te strikken
dank je wel! π Blij dat je tevreden bent met de top schoenen en dat je dochter ze makkelijk zelf aan en uit kan doen dankzij de klittenbandsluiting. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.