Mijn dochter draagt alleen maar Shoesme

Mijn dochter heeft smalle voetjes dus wij kiezen altijd voor de goed sluitende schoenen van Shoesme. Al sinds haar eerste stapjes. Ze zijn stevig, duurzaam en de printjes zijn altijd erg leuk.

Prima sneakers

Prima en past goed. Mooie kleuren en mijn dochter krijgt ze makkelijk aan en uit.

Picobello

Simpel te bestellen..snelle en correcte levering

Snelle levering en perfecte kwaliteit voor de voeten voor onze kids!

Shoesme schoenen zijn altijd goed!

Helaas deze bestelling 2 te grote maten besteld, dus klopt precies zoals in beschrijving. Kwaliteit is altijd goed!

Snelle verzending, prettig contact met klantenservice

Leuke sneakers besteld voor onze dochter. Zijn snel verzonden. Had een vraag voor de klantenservice en deze is snel en adequaat opgepakt. Zou zeker nogmaals bestelle.

Leuke slippers voor een goede prijs

Hele leuke slippers, mijn dochter past ze perfect. Ik ben blij dat ik de maattabel van te voren nog bekeken heb. De slippers zijn wel wat stug, ik merk dat mijn dochter van bijna 3 er niet zo soepel op loopt dus ze moeten echt even ingelopen worden.

Goede service en kwaliteit van de producten

Ik heb sinds de eerste loopschoenen altijd Shoesme schoenen voor mijn kinderen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit . De kinderen lopen en rennen er heerlijk op, zonder zere voeten en blaren. De klantenservice is goed bereikbaar en denkt ook mee bij vragen. Ik ben een tevreden klant

Fijne schoenen

Al jaren shoesme schoenen voor onze dochter. Super fijn! Kritische noot: bij de laatste schoenen braken de veters binnen no time af.

Ik vind het fijne flexibele babyschoenen, ideaal voor de eerste stappen en ontwikkeling van de voet

Fijne heldere website. Snel binnen na bestellen. Mooie schoenen van leer

Altijd goed!

Schoentjes van dit merk bevalt ons altijd goed. Prima pasvorm, stevig voetbed. En het zooltje kan er altijd uit gehaald worden. Handig ook om te zien hoe groot de kindervoetjes zijn. En niet onbelangrijk, ze zien er ook leuk uit!

De sandalen passen goed. De maat klopt precies. Makkelijk aan te trekken. Snelle service.

Mooi & kwaliteit

Mooie schoenen voor een goede prijs. Had alleen iets beter moeten opmeten want ze waren iets te klein ;-)

Super schoentjes en snel in huis!

Erg mooie en fijne schoentjes voor de kleintjes. Bestellen gaat ook makkelijk en snel in huis.

Goede schoentjes die zitten comfortabel

Ik koop al vanaf dat mijn zoontje loopt de schoentjes en sandaaltjes bij shoesme. Zijn goede schoentjes voor de kleine groeiende voetjes. Ik zal ze zeker blijven kopen bij shoesme

Schoenen voelen robuust en zien er tof uit

Erg blij met de gekochte schoenen bij shoesme. Ze zijn nu enkele keren gedragen. Ze gaan nog wat moeilijk aan, hopelijk wordt het materiaal met het vaker dragen steeds wat soepeler. Verder fijn dat het zooltje eruit kan, maat zoals verwacht en oogt alsof mijn zoontje er goed op loopt.

Fijne zachte schoenen

De schoenen zijn makkelijk aan te trekken, even helpen met de bandjes goed passend maken en je kan er de hele dag op lopen. De bandjes zijn heerlijk soepel net als de zool. Echt een aanrader. En zeker voor dat geld!

Kwaliteit

Altijd fijne kwaliteit schoenen!

Alles ging perfect

De eerste schoentjes voor mijn zoontje besteld en alles ging zo vlot en perfect!

Als orthopedisch chirurg raad ik u zeker aan

Mooie sandaal met uitstekende zool

Mooie schoentjes goede service

Eerste paar te groot besteld, maar het terugsturen is prima geregeld en eenvoudig terug stuur label al direct er ingeleverd top de schoentjes waren voor mijn kleindochter

Favorite merk van schoenen!

Heel erg blij en tevreden met de schoentjes van ShoesMe! Ik koop geen andere merk omdat mijn zoontje vindt deze merk ook geweldig! Hij loopt heel erg fijn en ren overal met zijn stoere schoentjes, de pasvorm en vooral de flex zolen zijn echt perfect voor zijn voetjes.

Prachtige sandalen, snelle levering

Topervaring!

Mooie schoenen van prima kwaliteit

Mooie schoenen van prima kwaliteit. Snel geleverd. Kinderen zijn er dol op

Top schoenen

Leuk model, zitten goed, blijven lang mooi. Pluspunt: handige klittenbandsluiting, met wel β€˜nepveter’ eronder, ziet er leuk uit, en mn dochter kan de schoenen zelf aan/uit doen en ik hoef niet elke keer veters te strikken

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg