Goede kwaliteit schoenen

Altijd goede ervaring met Shoesme! Vooral de eerste jaren wil je dat je kindje goed ondersteunt wordt bij het lopen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en het materiaal. M’n dochter loopt er ook graag op!

Mooie schoenen van super kwaliteit

Wij hebben inmiddels het tweede paar schoenen van Shoesme gekocht voor onze 2 jarige zoon. De schoenen zijn van erg goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De reden waarom wij nieuwe schoenen moesten kopen was omdat hij inmiddels uit zijn eerste paar is gegroeid.

Schoenen zijn niet geleverd wel betaald

Schoesme heeft schoenen niet geleverd ondanks dat ze betaald zijn.

Goede schoenen en fijne website

Schoenen besteld voor mijn dochter. Ze vindt ze heel mooi en lopen fijn. Schoenen werden snel geleverd.

Heel tevreden

Een mooie collectie kinderschoenen waar ik iedere keer weer slaag! snelle levertijd, mooi materiaal, ze zitten als gegoten

De beste schoenen voor kinderen

Ik koop deze schoenen omdat ik het beste wil voor de voetjes van mijn kinderen. Deze kan ik altijd in leuke kleuren bestellen en eventueel gemakkelijk ruilen voor de juiste maat.

Nette verzending

Nette verzending!

Hele mooie kwaliteit en snel geleverd.

Mijn dochtertje stapt direct weg met blote voetjes in haar nieuwe sandaaltjes zonder inlopen, geen knelling, schuren of iets dergelijks. Mooie kwaliteit en goede pasvorm, blij mee!

Goede schoenen

Ik scoor voor ieder seizoen de leukste schoenen voor mijn kids. Valt me op dat ze goed aan de voeten zitten en lang goed blijven, zelfs na al het buiten spelen.

Fijne sandalen met een goede pasvorm.

Goede sandalen die tegen een stootje kunnen. Makkelijk weer schoon te krijgen. Luchtig en lichtgewicht. Perfect met het warme weer en wanneer er graaf buiten gespeeld wordt met water, zand, modder!

Mooi en comfortabel

Mooie sandaaltjes en zitten ook erg goed.

Fijne snelle service

Mooie schoenen van hele goede kwaliteit, snel bezorgd

Super leuke collectie waarbij echt aan een verantwoorde zool is gedacht voor kleine kindervoetjes. Goede kwaliteit en supersnelle levering!

Goede service zowel via internet als winkel

Goed en snel geholpen

Goede kwalitatieve schoentjes!

Mooie schoentjes met een zeer flexibele zool. Kids vinden ze erg fijn zitten. Blijven mooi, pasvorm is goed. What you see is what you get!

positief verrast door de kwaliteit van de schoenen

Baby schoenen zijn super flexibel en comfortabel voor de kleine voetjes. De zool is zorgvuldig ontworpen. Zeker een aanrader voor de groeiende voetjes.

Super schoenen!

Sneakers besteld via de webshop van Shoesme. Er stond bij de schoenen vermeld dat ze iets kleiner vielen en aangeraden werd om een maat groter te bestellen. Dit heb ik gedaan en de maat was perfect! Dochter vond ze heel mooi en toen ze ermee ging lopen werd ze heel blij en zei ze dat ze super lekker zaten. Goede kwaliteit, zoals ik gewend ben van Shoesme en heel fijn dat de gehele schoen van leer is.

Fijne, goede en mooie schoentjes!

Hele fijne en mooie schoenen! Kwalitatief heel goed! Goede pasvorm! Leuke uitgebreide collectie.

Snelle levering, fijne schoenen, mooie pasvorm

Snelle levering, fijne schoenen, mooie pasvorm

Super schoenen

Shoesme heeft goede kwaliteit schoenen met leuke designs! Ook hebben ze fijne service en snelle levering!

Kwaliteit staat voorop bij Shoesme

Shoesme heeft een ruime keuze in super leuke, hippe maar bovenal kwaliteit kinderschoenen!! Voor elk wat wils!

al jaren voor onze beide meisjes de beste schoenen vanaf de 1e stap

uitstekend

Heel blij met de schoentjes!

Goede webshop en snelle service. Heel blij met de kwaliteit van de schoentjes!

Gave sneakers

Onze dochters hebben al meerdere keren dit model sneaker gehad en we zijn er heel tevreden over. Goede kwaliteit, mooi materiaal, lopen fijn, leuke kleuren of printjes, gewoon echt een aanrader!

Leuke sandalen gekocht. Een paar groene en een paar met zand kleur. De groene weken qua kleur alleen een beetje af… verder echt top!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg