Shoesme begeleidt goed in de aanschaf van goede schoenen voor mijn kinderen. Ik heb een meetinstrument gekocht bij Shoesme en bij de schoenen zelf wordt ook goed aangegeven hoe de schoen valt en of je bijvoorbeeld een maatje groter of kleiner nodig hebt. De schoenen zijn mooi afgestemd op de fase van je kindje: van eerste stapjes tot al echt lopen, ze hebben overal wat voor.
Lieve Nienke, π Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij dat je tevreden bent met de schoenen. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend waardevol voor ons. Dank je wel! π Groetjes, Team Shoesme
Hele fijne schoenen. Zijn goed voor de voeten en mijn zoontje van 2,5 kan ze zelf aan en uit doen. Alleen blijft het veel geld. Daarom geen 5 sterren.
Dank je, Charlotte! π Fijn dat je de schoenen goed vindt voor de voeten van je zoontje en dat hij ze zelf aan en uit kan doen. We hebben regelmatig aanbiedingen in onze sale voor als het budget niet zo groot is. π Groetjes, Team Shoesme β€οΈ
Al dikke 4 jaar koop ik de schoenen bij Shoesme. Nooit teleurgesteld geweest. Deze schoenen blijven altijd nog mooi, niet snel beschadigd. Nu zijn dit ook mijn favoriete aangezien mijn dochter met andere merken de neuzen meteen stuk heeft.
Hoi Sharona, Dankjewel voor je trouwe steun en mooie review! Super dat onze schoenen jouw favoriet zijn en goed blijven ondanks intensief gebruik. π Groetjes, Team Shoesme β€οΈ
Ontving het vorige paar die zeer slecht was afgewerkt maar kreeg een voucher twv het hele aankoopbedrag. Huidige paar besteld, mooi maar erg small en dat lijkt me niet goed voor de groei van de voeten. Dus gaat retour.
Hoi Elliot, Bedankt voor je eerlijke review. Spijtig dat de schoenen te smal waren. We waarderen je geduld en staan klaar om je te helpen bij een nieuwe keuze. π Groetjes, Team Shoesme
Fijne, overzichtelijke site met goede snelheid en voldoende informatie. Schoenen zijn netjes en goed verpakt. Ik vind de kwaliteit van de schoenen erg goed en ik koop ze dan ook graag voor mijn kindjes
Hoi Renske, Geweldig om te horen dat je blij bent met onze site en de kwaliteit van de schoenen! Bedankt voor je mooie feedback. π Groetjes, Team Shoesme
We zijn voor de tweede keer erg goed geholpen in de store in Den Bosch. Vriendelijke personeel en erg behulpzaam.
Hoi Seyma, Wat fijn om te horen dat je weer zo goed geholpen bent in onze Brandstore in Den Bosch! Bedankt voor je mooie woorden. π we gaan het zeker aan ze doorgeven. Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering Met de maatlat altijd de goede maat Ook oma weet welke schoenen goed zijn voor haar kleinzoon
Hoi Marianne, Super om te horen dat je blij bent met onze schoenen en snelle levering! Fantastisch dat oma de juiste keuze maakt voor haar kleinzoon. π Groetjes, Team Shoesme π
Altijd snelle service en prachtige kids schoenen voor een leuke prijs!
Hoi Elke, Wat leuk om te horen dat Gobanana je favoriet blijft! Fijn dat je tevreden bent met de snelle service en prachtige schoenen. π . π Groetjes, Team Shoesme
Zeer goede schoenen tegen een prima prijs. De kinderen lopen er comfortabel op. Daarbij is de maatwijzer zeer handig als je niet de mogelijkheid hebt om naar een fysieke winkel te gaan. Zo ervaar je het gemak van winkelen ook online.
Lieve Audrey, π Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en het gemak van onze schoenen en maatwijzer. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend waardevol voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Goede dienst, snelle levering en hoge standaarde
Hoi Ingrid! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en kwaliteit. Groetjes Team Shoesme π
De schoentjes zitten comfortabel aan de voetjes. Je merkt het verschil, deze buigen mee andere schoenen zijn heel stuk. Ik ben er blij mee.
Hoi Yiranny! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met de schoentjes en onze Extreme Flex technologie waardeert. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Beste schoenen voor mijn dochter, ze kan makkelijker haar eerste stapjes maken met genoeg steun aan haar enkels.
Hoi Sara! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je dochter haar eerste stapjes met onze schoenen zet. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Onze dochter was meteen verliefd -ondanks dat ze niet zo van sandaaltjes houdt- op dit roze exemplaar.
Dank je wel, Tina! π Geweldig om te horen dat je dochter verliefd is op de schattige, stevige roze sandaaltjes. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme π
Zeer tevreden en op advies orthopeed, ook nog eens leuke schoenen om te zien, dit is niet altijd.. Mijn zoon draagt enkel Shoesme.
Dank je, Kathalijne! π Fijn dat je zo tevreden bent met de mooie schoenen en dat ze goedgekeurd zijn door de orthopeed. π Groetjes Team Shoesme π
Mooi sneakers en heel fijn dat je zo volledig geΓ―nformeerd wordt en je zelf gemakkelijk de maat kan opmeten met de bijgeleverde kaart.
Dank je wel, Manon! π Geweldig om te horen dat je de sneakers mooi vindt en het meten zo makkelijk gaat. We stellen je reactie zeer op prijs! π
Mooie afwerking, mooie materialen, brede uitloop bij de tenen en licht flexibele zolen. Blote voeten blijft natuurlijk de voorkeur, maar buiten biedt deze schoen de nodige bescherming zonder significante belemmering.
Super om te horen, Nina! π We waarderen je positieve feedback over onze schoenen. π
Hele fijne schoenen voor ons zoontje gekocht. Redelijk snel in huis! Goede kwaliteit.
Dank je, Malissa! π Geweldig om te horen dat de schoenen voor je zoontje zo goed bevallen en snel geleverd zijn. π
Goede kwaliteit schoenen waar we voor terug komen en snelle verzending. Mijn dochter heeft al sinds maat 22 shoesme schoenen.
Dank je wel voor de 10, Pasquale! π Geweldig dat je altijd blij bent met de kwaliteit en snelle levering van onze schoenen. We waarderen review! π
Fijne stevige en stoere kinderschoen. Praktische elastische vetersluiting en klittenband. Snelle levering.
Bedankt, Pamela! π Fijn dat je tevreden bent met de stoere, praktische schoenen. π
De schoenen zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit. Ze zitten ook altijd comfortabel bij mijn kinderen. Ze willen ze vaak niet meer uitdoen!
Bedankt voor je fantastische review, Merel! π We zijn blij dat je kinderen onze schoenen zo mooi en comfortabel vinden. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes, Team Shoesme
Redelijk snelle verzending, schoenen zoals gewoonlijk goede kwaliteit en veel keuze. Zou wel fijn zijn als er iets meer keus komt voor brede voetjes met hoge wreef voor baby,s met name sandalen.
Dank je, Nina! π Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en verzending. We nemen je suggestie voor brede voetjes mee. π Groetjes, Team Shoesme
Ik koop nu al een paar jaar schoenen voor onze 2 dochters bij shoesme. Altijd super mooi en goede kwaliteit, met stevige zool. 1x laarsjes elders gekocht en die waren veel eerder versleten. Ook goede (retour) service. Aanrader!!
Hoi Romy! π Bedankt voor je geweldige 10 . We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze schoenen en service. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes, Team Shoesme
Super snelle levering. Toffe schoenen
Dank je wel, Sharon! π Geweldig om te horen dat je blij bent met de snelle levering en de schoenen. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes, Team Shoesme
Ik bestel al vanaf dat mijn dochter loopt alleen maar shoesme schoenen! Ze zitten altijd goed, de schoenen hebben vaak een leuk design en/of print en zijn goed geprijsd! Het maakt niet uit welke fase je doormaakt (kruipen, eerste stapjes, binnen of buiten spelen, of op school zitten).. Er is altijd wel een passende schoen en de kwaliteit en pasvorm blijven altijd goed! Er is voor elk kindjes en geschikt model, kleur en type beschikbaar. Ik ben al jaren erg tevreden en kies elk seizoen met plezier nieuwe schoenen uit. Ook straks opnieuw voor mijn zoon die zijn eerste stapjes gaat zetten..
Lieve Kelly, π Bedankt voor je hartverwarmende review! Het maakt ons ontzettend blij te horen dat je al sinds je dochter haar eerste stapjes onze schoenen kiest en daar altijd tevreden mee bent. Dat je nu ook voor je zoon, die zijn eerste stapjes gaat zetten, weer voor ons kiest, betekent de wereld voor ons. We zijn er trots op dat onze schoenen in elke fase van hun leven een rol spelen en dat je elk seizoen met plezier een nieuw paar uitzoekt. Jouw vertrouwen en positieve ervaringen zijn ontzettend waardevol voor ons. Dank je wel! π Groetjes, Team Shoesme
Fijne schoentjes. Altijd veel keuze. Nog nooit tegen gevallen.
Super om te horen, Chantal! We waarderen je feedback over onze uitgebreide keuze aan schoenen en "Sandalen ". ππ fijn weekend, Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.