Goede prijs-kwaliteitverhouding

Gezond, zacht leren voetbed waar mijn dochter heel fijn op kan lopen.

Leuk aanbod van kinderschoenen, service goed

Snelle levering.

Superschattige baby sneakers voor een mooie prijs

Zeer leuke en kwalitatieve sneakers gekocht voor mijn zoontje. Ik kende het merk nog niet en gaf als eerste schoentjes voor mijn dochters meer dan 100 EUR per paar uit. Nu onder de 100 EUR en supermooie vorm, mooie kleuren en superhandig om aan en uit te doen bij baby voetjes

Beste schoenen

Ik mis af en toe wat minder flashy printjes maar de schoentjes zelf zitten geweldig en loopt en rent mijn kleine aapje van 1 heerlijk op!

Fijne schoenen vanaf de eerste stapjes

Ik koop graag de schoenen van mijn zoontje bij Shoesme. Van kruipen naar lopen heeft ons zoontje hier goede ondersteuning bij gehad en de flexibele zool heeft hem goed leren lopen. De smalle pasvorm vind ik ook fijn. Leuke stoere schoentjes!

Zeer mooie kleurrijke schoenen

Wij zijn dol op Shoesme. Mijn dochter heeft bredere voeten, wat maakt dat veel schoenen snel te klein zijn en spannen om haar voet. Shoesme passen wel altijd en de sandalen zijn met plakkers wat maakt dat ze op iedere plaats versteld kunnen worden, ook van voor! Ze hebben een goede steunzool wat maakt dat ze ook nog eens stevig zitten aan de voet. Wijn kopen geen andere schoenen meer!

Top kwaliteit en service in één

Zowel in de winkel als online heb ik fijne ervaringen met Shoesme. Mocht de maat niet goed zijn of iets kapot, gaat het contact en retourneerproces soepel. De kwaliteit van schoenen en sandalen is ook hoe het hoort, helemaal in orde!

Mooi schoentje past perfect.

Mijn dochter is helemaal blij met haar nieuwe schoenen

Mooie schoenen!

Mooie schoenen die tegen een stootje kunnen en dat is erg fijn met opgroeiende kinderen die gek zijn op buiten spelen!

Goede kwaliteit, flexibele peuterschoenen

Goede kwaliteit, flexibele peuterschoenen. Mijn dochter loopt met gemak op de schoenen weg.

Altijd leuke en goede schoentjes

Zijn leuke schoenen en mijn zoontje van bijna 4 loopt er goed mee.

Kwalitatieve schoenen en goede service

Onze keuze gaat altijd uit naar Shoesme schoenen. Ze zijn kwalitatief, professioneel ontwikkeld voor kindervoetjes en hebben leuke/veelzijdige modellen.

Mooie schoenen

Mooie schoenen, zitten lekker. Mijn dochter is er heel blij mee.

Bestelproces en service zijn perfect, ruimte voor verbetering op sandaal.

Ik heb sandalen besteld voor de kinderen. Om er zeker van te zijn dat ik de juiste maat koop heb ik de voeten opgemeten m.b.v. een papier en liniaal. De sandalen zijn voor mijn zoontje te ruim, ondanks het afstellen met behulp van de bandjes. Een volgende keer ga ik toch liever naar een schoenenzaak in de nabije omgeving. Het is jammer dat de shoesme schoenen enkel in de meer gerenommeerde schoenenzaken worden verkocht en ook daar is de collectie beperkt. Nu moet ik terugvallen op de meer commerciëlere merken (Vingino / Timberland).

Super schoentjes!

De schoentjes van Shoesme geven de voetjes van mijn zoontje de ruimte en flexibiliteit die die ze nodig hebben om goed te groeien. Hij loopt, rent en speelt comfortabel en stabiel. Daarbij hebben de schoentjes een mooi design en kunnen ze goed tegen een stootje! Een echte aanrader voor iedereen die opzoek ik naar de perfecte schoen voor de kleine voetjes van zijn of haar kindje(s)!

zeer goede en fijne schoenen voor onze meisjes

Hele fijne sneakers voor onze meisjes. Ze lopen er goed op!!!

Fijne schoenen

Fijne schoenen/sandalen aangeschaft. Tevens een meetlat om te controleren of de voeten niet alweer gegroeid zijn. Nogmaals fijn!

Goede schoentjes

Sneller nette service

Verkeerde maat schoen geleverd wel de juiste doos. Is super opgelost en had ze 2 dagen later al binnen de juiste.

Hele fijne schoenen zoals altijd

Al twee jaar kopen wij alle kinderschoenen bij shoesme en ze zijn elke keer weer super fijn en goed voor onze zoon!

Goede service & Fijne schoenen

Prachtige schoenen, topkwaliteit

Mooie schoenen, snelle levering en goede pasvorm mooie materialen en goede kwaliteit. draagt ook fijn.

Altijd ontzettend goede schoenen

Vanaf dat mijn dochter kan lopen koop ik shoesme schoenen. Met het thuis meetsysteem heb je altijd de juiste maat. Ook het groei advies wat op de site beschreven staat is echt fijne informatie. Kortom ik raad iedereen shoesme schoenen aan!!!!

TOP klantenservice!

Onze zoon brede voet hoge wreef, aantal sandalen uitgezocht. Ik twijfelde, dus toch de Klantenservice gebeld en kreeg het advies de IC sandalen, ze passen perfect! Onze jonge man stapt er fanatiek op los. Zo zie je maar weer ik had anders totaal wat anders uitgezocht. Dank je wel voor jullie goede en vriendelijke hulp.

Prima ervaring

Slimme website, snelle afhandeling en goede kwaliteit schoenen

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg