Totnutoe

Ik koop nu al een paar keer voor mijn kleinkinderen de schoenen van Shoes me. En tot nu toe altijd te vrede, of deze aankoop voor de tweeling ook prima is, moeten we even afwachten. De klim en klauter jochies hebben de vorige niet kapot gekregen. Ook hun zusje steelt met de leuke modellen de show. De kinderen zijn 2 en 4 jaar.

Super schoenen

Perfecte pasvorm, stevige kwaliteit, mooi uiterlijk

De zorg voor mijn kinderen staat voorop!

Ik heb Shoesme al 3 jaar gevonden en sindsdien weet ik dat de voeten van mijn kinderen in goede handen zijn. De schoenen zijn prijzig maar als dit betekent dat de voeten van mijn kinderen goed gaan ontwikkelen dan maakt het niet uit. Tot nu toe gebruiken ze alleen Shoesme. Super blij mee. Ik raad ze altijd aan andere ouders aan. Dank jullie wel :)

Fijne, flexibele, goed zittende schoentjes, ergonomisch voor de dreumesvoet

Fijne, flexibele, goed zittende schoentjes, ergonomisch voor de dreumesvoet

Snelle levering van toffe schoenen

Met 2 dagen had ik super leuke schoenen van Go Bananas van Shoesme. Mijn dochter is gek op de kleurrijke schoenen en loopt er graag op. Ze is door vieze plassen heen gestampt, maar makkelijk met een doekje schoon te maken. Voortaan bestel ik hier haar schoenen :)

Leuke hippe schoenen en goede kwaliteit!

Hartstikke blij met m’n aankoop! Ik kocht eerst een paar slippers bij HEMA voor mn zoontje, maar dat zat voor geen meter. Die van Go Banana’s zitten echt top! Hartstikke blij mee! Ook de sneakers zijn weer top! Fijn ook dat je de binnenzool kan wassen, ideaal!

Super stevige corrigerende schoentjes

Bij het aantrekken van de schoentjes bij mijn kleinzoon merkte ik direct dat het goed passend zat. De stapjes wat hij daarna zette bracht direct stabiliteit en meer zekerheid vanuit hem om door te lopen. Super tevreden!

Onverwacht verrassend.

Ik moet toegeven dat ik sceptisch tov het merk was. Een lederen schoen tegen een betaalbare prijs, dat kan niet. Ik heb voor mijn zoontje diverse merken geprobeerd maar owv zijn hoge wreef vond ik de schoentjes snel spannend zitten. Hij is nog geen twee jaar dus een degelijke schoen is noodzakelijk. Ik heb voor de eerste keer shoesme gekocht. In de uitleg zag ik steeds als het model ging voor een bredere voet. De schoentjes gingen zo vlot aan! Een moderne, hippe, degelijke schoen tegen een betaalbare prijs. Voor mijn dochtertje heb ik schoentjes gekocht met glitter vlinders. Ze was er meteen weg van. Roze - glitters - regenbogen en vlinders.. all she need + een rubberen stoottip! Wij kopen opnieuw!

Een goede service en kregen in de doos een handig meetvoetje om de maat goed te kunnen bepalen.

Top kwaliteit en leuke sneakers!

Mijn dochter is helemaal blij met haar nieuwe schoenen. Ze zitten lekker en ze zijn ook nog eens erg leuk! Ze laat ze vol trots aan iedereen zien. Een tevreden klant hier ;)

Omschrijving klopt niet

In de omschrijving op de site staat dat de schoen van 100% leer is, muv de zool. In de binnenkant van de schoen staat echter dat de binnenzool en binnenkant van de schoen van leer zijn, maar de buitenkant niet. Dat is van een kunststof. Volgens de site is dat microleer. Dat is een samenstelling van restvezels van leer en een kunststof. De vermelding op de site dat de schoen 100% leer is klopt dus niet. Een belangrijke reden dat we de schoen gekocht hadden, was omdat deze 100% leer zou zijn. De prijs is daar ook naar. Dus toen de schoenen bezorgd werden, kwam ik voor mijn gevoel ******en uit.

Tevreden over de sandalen

2 paar leuke sandalen ontvangen voor mijn peuter en baby. Veel info te vinden op de website, o.a. over de goede maat kiezen. Verschil tussen de types babyschoenen was even zoeken, dat zou wel wat duidelijker aangegeven mogen worden.

Makkelijk en duidelijke website

Kwalitatief stoere en mooie schoenen

Het zijn stevige stappers, kwaliteit die lang mee gaat en ze zijn ook nog fashionable.

Gemakkelijk en super schoentjes

Ik was eerst naar de winkel gegaan, toen bleek mijn kindje net tussen 2 maten in te zitten... De winkelier suggereerde mij om de schoenen evt later online te kopen. Dus dezelfde schoenen uit de winkel online gekocht. Nog goedkoper ook en thuisbezorgd. Super.

Fijn merk!

Over het algemeen zeer tevreden over Shoesme maar dit sandaaltje was het niet helemaal. Niet qua model en pasvorm maar ook niet qua uitstraling.

Snelle levering van prachtige sandalen

We hadden de sandalen snel in huis. Heel mooi leren kwaliteit. Echte aanrader. Eerder bestelden we die meetlat om kinder voeten op te meten. In de schoenwinkel bleek dat niet nauwkeurig te zijn. We kopen via site als we zeker zijn van de maat. Anders kopen we Shoesme in de winkel na het meten.

Duidelijk

Snel bezorgt en duidelijk over welke pasvorm beste is. Ruime keuze assortiment.

Altijd goede kwaliteit en design

Goede kwaliteit schoen met leuke print. Mijn dochter is er blij mee!

Geweldig!

Als Oma van drie in Luxemburg wonende kleinkinderen koop ik regelmatig schoenen bij Shoesme voor hen. De hippe modellen en vooral de kwaliteit ervan zijn in Luxemburg niet verkrijgbaar.

Snel geleverd, goede kwaliteit. Mijn zoontje heeft duidelijk de voorkeur aan deze schoentjes boven schoenen van andere merken.

Goede kwaliteit, fijne service

Erg blij met de sandalen voor onze dochter. Goede kwaliteit, fijn voetbed, mooie materialen en een prettige service (retourneren/achteraf betalen) zodat we in alle rust thuis konden passen en kiezen. Wel zo fijn met een peuter.

Fijne schoenen passen goed

Fijne schoenen passen goed en zijn moo stevig en een buigzame zool is erg fijn voormij dochtertje die net loopt

Goede kwaliteit, duidelijke omschrijving

Wij waren opzoek naar schoentjes voor brede voetjes en een hoge wreef. Shoesme heeft een duidelijk omschrijving en een goed meetsysteem, welke wij eerder hadden aangeschafd. Bij de schoenen staat omschreven hoe de lasvorm is en of deze passen voor brede voeten of een hoge wreef Hierdoor is het erg makkelijk om online schoentjes te bestellen voor onze zoon!

Mijn zoontje (2,5) moet altijd wennen aan nieuwe schoenen, maar met een nieuw paar van Shoesme rent hij zo weg. Ze zijn mooi en door de soepele zool zitten ze meteen lekker! Dat maakt de overgang naar het nieuwe paar een eitje. Als ouder vind ik het fijn dat ze goed zijn voor de ontwikkeling van de voet. Heb nu voor het eerst een paar dat wat kleiner valt, maar simpelweg opgelost door een maat groter te bestellen (in de omschrijving stond het advies om 1 maat groter te bestellen, dat zijn er dus 2 geworden). Beveel het iedereen aan.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg