Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken een breed wijnassortiment en betrouwbare levering. Klanten waarderen snelle service en zorgvuldige verpakking. De prijs-kwaliteitsverhouding wordt vaak als positief ervaren. Over het geheel genomen lijkt de ervaring betrouwbaar en bevredigend.
Zou een volgende keer bij voorkeur dozen per 6 flessen prettiger vinden ; 12 is zwaar en groot!!
27 February 2026
Marion
Doorn
Mooi assortiment wijnen ook in de luxere sfeer. Correcte bezorging in stevige dozen.
28 January 2026
Bert
Odijk
Alles precies verlopen als je verwacht! Wij gaan er nu van genieten.
20 September 2025
Onno
middelburg
Bij besteljewijn mijn favoriete rosé uit de Provence gevonden voor een prima prijs en snelle levering.
18 August 2025
Ellemieke
Langeraar
Goede prijs kwaliteit verhouding. Leveringen punctueel en op tijd. Houden zich aan de afspraken. En het aller belangrijkste heerlijke wijnen. Bij eventuele reclames, deze worden altijd opgelost.
5 August 2025
Heleen
Heemstede
Correct bezorgd. Goed verpakt. Wijn is top!
25 July 2025
Caroline
Wijk bij Duurstede
Ze hebben een breed assortiment aan wijnen van nieuwe tot oude wereld. Bij elke wijn hebben ze gedetailleerde uitleg wat het best bij het gerecht past en wat de smaak impressie zal zijn. En ze hebben nog super mooie en exclusieve wijnen voor betaalbare prijzen!!!
2 July 2025
Max
Leiden
Super wijnen en goede snelle service !
30 June 2025
Sander
Haarlem
Levering was echt heel snel! Top! En de wijn die ik hier vond is helemaal mijn smaak, prima! Hier kom ik vaker terug!
19 May 2025
Paul
Nieuw Vennep
Vond bij deze winkel de frisse witte wijn waarvan we in een klein pinchos restaurant in Noord-Spanje voor het eerst hadden genoten (mijn tip: vina-costeira-ribeiro). Nu bij de 2e bestelling hele nette service toen ik kortingscode was vergeten te gebruiken, meteen gecorrigeerd en vergoed. Fijne winkel. Ik kom zeker terug.
16 May 2025
Alwin
Leiden
De levering was snel alleen, had ik geen link gekregen om de bestelling te kunnen volgen. Tot ik van mijn buren kreeg te horen dat er een pakket al twee dagen bij hun binnen stond. Dus voortaan misschien een link of een mail sturen dat het pakket verzonden is
22 February 2025
Diane Gordijn
Maassluis
De zijn die ik zocht was op voorraad, en werd ook snel geleverd. De verpakking was ok, en de bezorging prima geregeld!
30 January 2025
Paul
Nieuw Vennep
Snel! Accuraat!
20 January 2025
Eline
Haarlem
Bestel hier graag en regelmatig een mooie aanbieding
20 January 2025
Bert
Haarlem
Wordt snel afgehandeld en zijn erg vriendelijk
7 January 2025
Mary Van Opzeeland
Velserbroek
De bestelling was snel ontvangen en bovendien de Bellingham the homestead series chardonnay is heel lekker.
12 December 2024
Jeannine
Voorhout
Snelle levering en goed ingepakte producten
1 December 2024
Ted
Wassenaar
Jammer dat ze niet van tevoren bellen
4 September 2024
Mary
Velserbroek
Wijnen werden snel geleverd. Ze hebben een goed assortiment met heerlijke wijnen!
4 August 2024
Jose
Velserbroek
Ik bestelde een Rhone-wijn van 2020 en kreeg dezelfde wijn uit 2022. Ik heb dit gemeld aan besteljewijn, maar daar kwam geen reactie op. Wel ruim een week later het bericht dat mijn bestelling was afgerond.
Beveelt niet aan
6 July 2024
Frank Brouwer
Wassenaar
goede site alles duidelijk zonder problemen besteld en daarna alles snel geleverd l dus voor herhaling vatbaar
11 June 2024
Desaeger Francois
Meise
Snelle en vriendelijke bezorger!!
16 April 2024
Monique
Dordrecht
De bestelling geplaatst en bijna altijd de volgende dag in huis. De Snelle Visser was een bezorgdienst in de haren 50 en 60 gele bezorgwagens vandaar mijn opmerking het lijkt wel de Snelle Visser.
2 April 2024
Frans
Haarlem
Exclusieve wijnen en een snelle en goede levering.
22 March 2024
Luc
Jansen
Ruim assortiment, overzichtelijke site, goede wijnen snelle service
22 February 2024
Ellen