Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken een breed wijnassortiment en betrouwbare levering. Klanten waarderen snelle service en zorgvuldige verpakking. De prijs-kwaliteitsverhouding wordt vaak als positief ervaren. Over het geheel genomen lijkt de ervaring betrouwbaar en bevredigend.
Doos van 6 flessen snel geleverd met deze drukke dagen. Goed bereikbaar bij vragen en snelle reactie op mailcontact. Tot de volgende levering.
7 December 2022
Ron
Goede snelle levering
H
Schijnde
De bestelling is netjes en goed verpakt. Het is allemaal prima geregeld!
Rob
Someren
Gemakkelijke webshop, wordt keurig op de hoogte gehouden van verzending, alles netjes verpakt en snel bezorgd.
4 December 2022
Ck
sPolder
Lekkere wijn met een prima prijs/kwaliteit. Aflevering probleemloos. Kritiekpuntje: verpakking is wel erg zwaar uitgevoerd en uit elkaar halen is wel een hel toer. Kliko zit daarna al snel behoorlijk vol en dat is ook niet erg milieuvriendelijk. Tip: De wijn in de originele verpakking vervoeren.
4 December 2022
Mathieu
Schijndel
Alles netjes afgeleverd. Zelfs tussentijds mailverkeer vriendelijk.
1 December 2022
Wim
Voorburg
Een donkerrode wijn, zacht van smaak waarin je Portugal proeft! Heel anders dan de Spaanse wijn. Prima aanvulling assortiment!
Barry
Haarlem
Ik heb op jullie site de cava gevonden die ik zocht aan de beste prijs
Dagmar
België
Levering in 3 dagen, geen BTW en geen verzendkosten, heb ze al aangeraden bij familie en vrienden!
Liesbeth
Liempde
Goed overzichtelijke webshop, deugdelijke verpakking en snelle levering.
30 October 2022
Ck
sPolder
Een van de bestelde wijnen bleek bij bezorging niet op voorraad maar daarvoor in de plaats hebben ze een betere/duurdere wijn geleverd, top!! Paar dozen wijn besteld via de site en vanwege niet vaak thuis 'ophalen in winkel' aangevinkt. In plaats daarvan bezorgd bij onze buren. Het zij jullie vergeven ;-)
12 October 2022
Ben
Velserbroek
Al een paar jaar maken we gebruik van de diensten van besteljewijn.nl. We hebben deze leverancier ontdekt omdat hij speciale champagnes in zijn selectie heeft, die we bijzonder lekker vinden. De bestellingen verlopen prima en de bezorging is ook altijd goed. Ik kan deze leverancier aanbevelen.
11 October 2022
Gerard
Rosmalen
Was helemaal top
10 October 2022
Hamid
Groot ammers
Ik zag een aantrekkelijke aanbieding van Cava (Flocs) en heb een doos van 6 gekocht. De eerste fles was zo lekker, dat ik meteen nog een doos heb besteld. Deze werd ook nog ongevraagd bij me bezorgd. Erg prettig.
7 October 2022
Paul
Prima,prima,prima
5 October 2022
Adriaan
Heiloo
We kregen per ongeluk de verkeerde wijn toegestuurd maar dit werd snel en correct opgelost! Heel erg tevreden
18 September 2022
Sanne
Baasrode
Geweldig snelle service
4 September 2022
Annemiek
Nieuwveen
Jullie hebben een duidelijke site en ik de bestelling ook snel in huis.
23 August 2022
Maud
Groningen
Supersnelle levering en goede prijs
20 August 2022
Vivian van Malsen
Amsterdam
Top service. Goed assortiment!
14 August 2022
Klaas Wijker
Santpoort-Noord
De wijnen van Besteljewijn werden snel geleverd in een stevige doos.
26 July 2022
Kim