Beste Rianne, U heeft ons meerdere malen een e-mail gestuurd waar u pakket bleef. Er was wat vertraging bij PostNL, echter heeft u nooit aan ons gemeld dat de gamepad gebarsten is aangekomen. Wij verpakken altijd alles heel netjes, vullen het op zodat het niet meer kan bewegen. Mogelijk verwart u het met de andere bestelling. Het feit dat u wel meerdere keren mailt over waar het pakketje blijft, maar niet 1x over het gebarsten scherm zet mij wel aan het denken. Met vriendelijke groet, WiiGameShopper
Originele beoordeling