Snel en betrouwbaar

Onze aanvraag had wat spoed en door snel reageren van Promofit hebben wij de bestelling op tijd en naar volledige tevredenheid mogen ontvangen.

Product ziet er geweldig uit!

Snelle service en goede kwaliteit.

Vlotte samenwerking

De bestelling en levering liepen zeer vlot. Ook wanneer er een aanpassing aan de inhoud nodig was, liep de communicatie hierrond vriendelijk en vlot.

Helemaal naar wens :)

Wij hebben bedrukte winkelwagen muntjes besteld. Netjes een proef ontvangen en netjes geholpen toen het nog niet helemaal goed was opgemaakt. Daarna netjes op tijd ontvangen en blij met het eindresultaat.

Perfecte service

Het gekozen artikel was uitverkocht waardoor er meteen contact was opgenomen met een alternatief. Bedankt voor het meedenken en d snelle service.

Korte lijnen, goede service en een mooi product!

Top product!

Snelle en goede service, mooie producten en prima prijs kwaliteit!

Snelle en goede service, mooie producten en prima prijs kwaliteit!

Erg behulpzaam

Ik had wat promotiemateriaal besteld om mee te nemen naar een congres in het buitenland. Toen ik realiseerde dat de levertijd 3-4 weken was en ik dit wellicht niet ging halen, heeft Promofit een koerier geregeld zodat ik de spullen op tijd binnen had.

Geweldige vriendelijke & snelle service.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Via Promofit hebben we sleutelhangers besteld. Na een proefdrukvoorbeeld en nog wat wijzigingen hebben we vrij snel de sleutelhangers geleverd gekregen. Snelle communicatie en snelle levering!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Een klantgerichte organisatie

Wij bestellen met regelmaat promotionele producten bij Promofit. Alles wordt op maat en naar wens gemaakt en geleverd. We krijgen veel positieve reacties en waardering op de producten vanuit onze relaties. De dienstverlening en contact verloopt soepel en snel.

Goede, snelle service en prettig contact.

Drukwerk was niet naar wens. Promofit heeft het direct opgepakt met de fabrikant, die kon het niet verbeteren. Promofit heeft daarom dezelfde dag nog in eigen productie een vergelijkbare bestelling klaargemaakt en verzonden, zonder extra kosten. Eindproduct was precies naar wens. Top!

goede service, product zoals verwacht

duidelijke website om te bestellen, snelle rectie van een medewerkster op mijn vragen en ook nog eens snel geleverd na het plaatsen van de bestelling. topscore voor Promofit!

top

Heel vlotte, goede service. Goede producten.

Snelle bezorging;heel fijn

De ene dag besteld, de andere dag in huis! Heel fijn als je erachter komt dat je net tekort komt:)

Zeer fijne partij

Prima en snel contact, fijne pennen en snel bezorgd. Zeer fijne partij om uw promotie artikelen te bestellen.

Super fijne samenwerking!

Fijne samenwerking, je krijgt snel een reactie terug en de drukproef is exact zoals het voorgesteld wordt. Goede kwaliteit pennen.

Goed geholpen, goed meegedacht!

Promofit heeft mij goed geholpen met het design, ondanks mijn gebrekkige aanlevering. Telkens snelle reactie en ruim op tijd verzonden. Dank!

Mooi product en goede service

Mooi product en goede service

Geweldig persoonlijke service

Top service. Er wordt persoonlijk met je meegedacht over mooie oplossingen met bedrukking. En ook de levertijd is super.

Al jaren klant naar volle tevredenheid!

Zowel de bestelprocedure als het resultaat van het product (polsbandjes) is prima in orde! Vandaar ook dat we elk jaar bij Promofit terugkomen om een bestelling te plaatsen.

Snelle service, mooie producten! Erg tevreden!

Snelle service, snelle levering! Goede kwaliteit! Persoonlijke ondersteuning, vriendelijke klantenservice! Ik kom zeker terug!

Supervlot!

Ik had zeer last minute een bestelling nodig. Mn telefonische vraag werd zeer vriendelijk en met de nodige expertise behandeld. Daarna de online bestelling gedaan, zeer makkelijk te navigeren en bestellen trouwens ;) Mijn zeer krappe deadline werd behaald, waarvoor dank!

Geweldig!

We bestelden keycords in spoed en zijn heel erg tevreden met het resultaat en de service bij het ontwerpen. Heel fijne ervaring.

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.