Ik wilde petten bestellen met meerdere logo's erop. Via mailcontact met één van de medewerkers werd ik steeds zeer snel, goed en uitermate vriendelijk geholpen. Toen de bezorging niet volgens plan verliep nam zij contact op met het vervoersbedrijf en had ik de PRACHTIGE petten alsnog snel in huis.
Snelle service, mooie producten, fijne klantenservice.
Hele vlotte service, vriendelijke mensen en goede begeleiding bij vragen. Zeer tevreden klanten! Weer een vaste klant erbij!
Van het bestellen tot het leveren top! Ontwerp wordt gecontroleerd, en niet door een computer, je wordt Up to date gehouden i.v.m. productie, levering,…. En het resultaat mag er zeker wezen! Blij onze klanten te kunnen verrassen met zo een mooie producten!
Laatst minute kwamen we op het idee dat het leuk zou zijn om bedrukte bierblikjes te hebben op de beurs. Qua levertijd zou het net moeten kunnen en Promofit heeft ook geregeld dat ze er op tijd waren.
Heel flexibel en snel antwoord op vragen! Goeie kwaliteit.
Erg blij met mijn bestelling bij Promofit! Ik werd goed geholpen bij het ontwerp dat ik wilde realiseren en de levering was heel snel. De producten zagen er goed en professioneel uit! Zeker een aanrader.
Wat een mooie review Cornelie, dank je wel! Fijn dat we konden helpen bij het ontwerp en dat alles snel is geleverd. Geweldig om te horen dat de producten er professioneel uitzagen. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer!
Fijne communicatie en snelle levering. Prachtig bedrukte banners!
Dank voor je enthousiaste review! Fijn dat de communicatie en snelle levering goed zijn bevallen. Mooi om te horen dat de banners er prachtig uitzien. Graag tot de volgende keer!
De levertijd en eindproduct verdienen 5 sterren. Bij vragen ook snel geholpen.
Dank voor de 5 sterren! Fijn dat zowel de levertijd als het eindproduct naar wens zijn en dat je snel bent geholpen bij vragen. Dat horen we graag. Graag tot een volgende keer!
na heel veel mailtjes , van mijn kant uit, met vragen, werd ik heel goed en geduldig beantwoord. en het resultaat, bekers met logo, zijn prachtig. Helaas lukt het mij niet om een foto mee te sturen. Maar ze zijn precies zoals ik het voor ogen had.
Wat een geweldige review Greetje, dank je wel! Geen probleem van al die mailtjes, we beantwoorden ze met alle geduld. Fijn dat de bekers met logo precies zijn geworden zoals je ze voor ogen had. Daar doen we het voor!
goed product, netjes gepersonaliseerd en uitstekende afspraken
Dank voor je review! Fijn dat het product en de personalisatie naar wens zijn en dat de afspraken duidelijk en correct zijn nagekomen. Graag tot een volgende keer!
Wij hebben al verschillende keren besteld bij Promofit en elke keer zijn de producten kwaliteit goed. We hadden wat haast bij onze laatste bestelling. Promofit heeft deze met spoed naar ons verzonden! Super fijn! Snelle en goede communicatie.
Dank voor jullie mooie review en het terugkerende vertrouwen! Fijn dat de kwaliteit telkens goed is en dat we ook bij spoed snel hebben kunnen schakelen. Goed om te horen dat de communicatie als prettig is ervaren. We staan de volgende keer weer graag voor jullie klaar!
Het drukwerk was snel geleverd en zag er mooi uit. Verder wordt het persoonlijke contact en de vlotte levertijd er gewaardeerd!
Dank voor je fijne woorden! Goed om te horen dat alles naar wens was en snel geleverd is. We helpen je graag weer bij een volgende opdracht!
Ze reageren snel op de offerte, vragen en hebben goed meegedacht in het ontwerp.
Dank voor je review! Fijn dat je onze snelle reactie en het meedenken in het ontwerp waardeert. Graag tot de volgende keer!
Na veel contact te hebben gehad per email hebben ze goed meegedacht met mijn persoonlijk ontwerp. Het eindresultaat is echt heel gaaf geworden. Ik ben echt super blij hoe jullie mij geholpen hebben en kan jullie als partij dan ook zeker aanraden, ook voor particulieren! Nogmaals bedankt voor alles!
Wat een mooie woorden, dank je wel! Fijn dat we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar je zo enthousiast over bent. Geweldig om te horen dat je onze hulp waardeert en ons aanraadt! Daar zijn we trots op. Nogmaals dank voor het vertrouwen!
De snelheid en meedenken bij een alternatief. Spullen worden snel geleverd.
Dank voor je review! Fijn dat onze snelheid en het meedenken over een passend alternatief worden gewaardeerd. Goed om te horen dat alles snel is geleverd. Graag tot de volgende keer!
Wij waren op zoek naar een origineel cadeau voor een bevriende relatie die stoofmaaltijden kookt om af te halen. Toen we zagen dat het mogelijk was een koksmes te graveren, waren we snel om. Het resultaat was prachtig! Het logo op het handvat gegraveerd, fijn contact en snel geleverd. We houden Promofit zeker in gedachten wanneer we weer een (persoonlijk) geschenk zoeken.
Wat een origineel cadeau-idee! Mooi om te horen dat het gegraveerde koksmes zo goed is ontvangen en dat het contact en de levering naar wens waren. Bedankt voor het vertrouwen. We denken graag weer mee bij een volgend persoonlijk geschenk.
Goed bereikbaar voor vragen, zowel telefonisch als per email. Goede kwaliteit tegen een goede prijs. Prettig bedrijf.
Dank voor je mooie review! Fijn dat je ons goed bereikbaar vond en tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Dat horen we graag. Bedankt voor het vertrouwen!
Wederom pennen besteld bij Promofit. Het was wat krap qua levertijd, maar alles is keurig optijd binnengekomen en de communicatie was helder en snel gedurende het gehele proces. Bij een volgende batch kloppen wij zeker hier weer aan!
Dank voor het vertrouwen en de herhaalbestelling! Ondanks de krappe levertijd hebben we alles op alles gezet om op tijd te leveren. Fijn dat de communicatie als helder en snel is ervaren. We staan bij de volgende batch graag weer voor jullie klaar!
Prettig contact over de producten, producten in goede kwaliteit ontvangen.
Dank voor je review Jeroen! Fijn dat het contact prettig was en dat de producten in goede kwaliteit zijn ontvangen. Daar streven we altijd naar. Graag tot de volgende keer!
Snelle levering, realistische weergave en voordelige keuze. En de pen schrijft ook nog eens lekker!
Dank voor je enthousiaste review! Fijn dat je de snelle levering, realistische weergave én de prijs waardeert. En dat de pen ook nog lekker schrijft maakt het helemaal af. Graag tot een volgende bestelling!
Makkelijk, snel, mooi product
Dank voor je review! Fijn dat alles makkelijk en snel is verlopen en dat je blij bent met het product. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer!
Waterflessen laten graveren en goed advies gekregen over ontwerp wat ik wilde gebruiken. Ook nog aan kunnen passen na digitaal voorbeeld. Ik ben heel tevreden over het resultaat. We gaan het uitdelen in Kenia aan mensen die een waterproject mogelijk hebben gemaakt.
Wat een prachtig doel om de waterflessen in Kenia uit te delen, daar doen we het graag voor. Fijn dat het advies en de aanpassingsronde hebben bijgedragen aan een eindresultaat waar je echt tevreden mee bent. Bedankt voor het vertrouwen en veel succes met het waterproject!
We hadden een belangrijke meeting in Finland waarbij we alle 50 deelnemers een geschenk wilden geven als aandenken aan de meeting. Jennifer van Promofit was steeds beschikbaar en stelde de juiste vragen om alles vlot te laten verlopen. De uitdaging was dat we minder dan drie weken hadden om alles te produceren en te verzenden naar Finland. Ondanks deze korte timing werd alles perfect en op tijd geleverd.
Dank voor deze mooie woorden en het delen van de foto! Fijn dat alles op tijd klaar was voor de meeting in Finland. Ondanks de korte deadline hebben we er samen vaart achter gezet en mooi om te horen dat Jennifers betrokkenheid en communicatie daarbij het verschil maakten. Bedankt voor het vertrouwen!
Chocola en magneten besteld. Helpen je met het ontwerp en resultaat is perfect!
Dank voor je mooie review! Fijn dat onze hulp bij het ontwerp is gewaardeerd en dat het resultaat perfect is. Veel plezier met de chocola en magneten!
22 Pauvreweg
Etten-leur 4879 NA
Promofit has been the go-to supplier for printed business gifts, promotional items, giveaways, and trade show materials since 2006. Our wide range of products includes water bottles, pens, wristbands, keychains, power banks, USB sticks, t-shirts, towels, and bottle openers. Whether you need items for promotions, trade shows, festivals, weddings, Christmas, or year-end gifts, we have the perfect solution for you.