Vlotte en vriendelijke Service

Super goede communicatie. Heb je een vraag dan is deze in een mum van tijd beantwoord door de medewerkers. Ook de levering was zoals voorgesteld. Danku! wij kijken uit onze Insta Frame te kunnen gebruiken!!

Top service!

Mooie polsbandjes met logo en maatwerk tekst - prettig contact en super service gericht!

Snel, persoonlijk en mooi product

Super vriendelijk en persoonlijk in het contact. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Erg blij met het resultaat. Warm aanbevolen.

Goed geholpen

Wij zochten voor een evenement een leuke bedrukte gadget, die we bij Promofit wilden bestellen. Het bestelproces was makkelijk, met vlot contact met het salesteam. Helaas was er een kleine miscommunicatie, maar die werd snel gefixt, en ondanks dat de levering voor een later moment voorspeld was, kregen we de gadget veel eerder binnen, mooi op tijd voor ons evenement. Complimenten dus voor de klantenservice en het product.

Top geregeld!

Een snelle en kwalitatief goede bestelling van een grote hoeveelheid bedrukte bekers. Ook fijne communicatie en terugkoppeling.

Goede service en alles op tijd binnen.

Altijd goed geholpen, intussen diverse verschillende bestellingen gedaan naar alle tevredenheid .

Alles was naar wens

Alles was naar wens

Bestelling snel aangekomen, communicatie verloopt heel vlot

Uitstekende service op maat!

2 kratten besteld met service op maat en hele goede communicatie! Ook de levering was snel!

Uitstekende service

Foutje gemaakt bij verzenden, opnieuw verzonden en prima product!

Duidelijk proces met een mooi eindresultaat!

Het stappenplan met bestellen was duidelijk en overzichtelijk, de proefdruk hadden we ook snel in de mail en na akkoord kregen we de bestelling ook vlot binnen. Het eindresultaat mag er zijn, wij zijn super tevreden!

Eigen maar 1 woord nodig ...TOP

Eerst keer ervaring met het bedrijf/product. Werd uiterst vriendelijk en uitgebreid geholpen en gekeken hoe men mij op de best mogelijke wijze kon helpen. Ondanks vakantietijd artikelen toch bijna week voor leverdatum ontvangen en zag er ook nog eens geweldig uit.

Perfecte service en hoogstaande kwaliteit van bestelde producten

Onlangs bij promofit metalen drinkflessen laten Graveren en leveren. Het contact met medewerkers van promofit is top, ze reageren snel en goed op gestelde vragen en denken mee met de wensen van de klant. De levering van de producten was snel en compleet. En zelfs na het leveren krijgt de klant nog aandacht dmv een email of alles naar wens geleverd is. Ik raad iedereen de producten en service van promofit aan. Ruud

No nonsense, dit bedrijf doet gewoon wat het belooft

Overzichtelijke website, fijne medewerkers. Woord houden. Waar kom je dit tegenwoordig nog tegen?

prima geregeld

erg prettig

Mooi product!

Mooi product en snelle levering! Daarnaast ook erg behulpzame medewerkers en goede service.

de ondersteuning van Jennifer Tamayo en het meedenken was geweldig. artikel op tijd geleverd.

Prima service, snelle levering. Helemaal blij mee.

Goede en snelle beantwoording op mijn vragen. Tevens zeer snelle levering van het juist gevraagde product.

Fijne persoonlijke ervaring

Na mijn bestelling werd er direct contact opgenomen met mij en een preview gegeven van mijn order. Toen deze toch niet helemaal naar wens was was het geen enkel probleem om deze te wijzigen. Een hele fijne, persoonlijke benadering.

Snelle reactie, duidelijke terugkoppeling, snelle levering

Altijd snel reactie, duidelijke terugkoppeling en snelle levering. Ze denken ook mee als een product tijdelijk niet leverbaar is.

kwaliteitsvolle producten met een snelle persoonlijke service

Snelle, duidelijk en persoonlijke service! Heel tevreden. Alles liep zoals gepland en het uitdelen van de gepersonaliseerde drinkflessen was een groot succes bij iedereen. Ondertussen worden ze vlot gebruikt en nog geen problemen mee gehad.

Waanzinnig goede service!

Ik ben goed geholpen door Jennifer. Sterke communicatie en zeer betrokken om je ervaring zo optimaal te maken.

zeer tevreden, alles is goed en vlot verlopen

zeer tevreden, alles is goed en vlot verlopen

Geweldig!

Na de bestelling een vlotte afhandeling en levering.

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.