Makkelijk om te bestellen. Netjes eerst een proefdruk. Op proefdruk was aangegeven dat paar kleine woordjes niet leesbaar zouden worden op de pen. In de praktijk was het toch leesbaar. Snel geleverd en ook goede communicatie vooraf over levertijd, per mail. Omdat het om een kado ging in mijn geval. Wordt echt rekening gehouden met datum waarop je iets nodig hebt, als je dat aangeeft. Heel prettig bedrijf! Zou ik zeker aanbevelen.
Hoi Linda, bedankt voor de mooie beoordeling!
vlotte service
Bedankt voor je beoordeling, Henk!
Zeer goede ervaring, bedrijf denkt goed mee in ontwerp en wat wel en niet kan. Goede suggesties en uiteindelijk een prachtig product welke onze leerlingen zeker zullen waarderen als aandenken aan ons schoolfeest.
Mooie beoordeling, Mark! Bedankt voor de 5 sterren!
Lanyards zijn van goede kwaliteit. Ik had de produkten snel nodig voor een bepaald evenement, maar de aangegeven standaard leverdatum was net te laat. Na contact met een medewerker, werd mij bevestigd dat als ik de order meteen zou plaatsen, mijn gewenste leverdatum toch haalbaar zou zijn. Uiteindelijk had ik de produkten zelfs nog 1 dag eerder in huis.
Hoi Jolanda, bedankt voor de mooie beoordeling!
heel kort, heeeeeeeeeeeeeeeel prettig!
Heeeeeeeeeeeel erg bedankt voor de 5 sterren review, Marcel!
zondag besteld waarbij het niet duidelijk was wat de eisen waren voor het bestand wat gedrukt moest worden, uiteindelijk was het dus niet goed en werd er ook niet duidelijk gezegd wat er dan anders moest en na 3 pogingen toch het goede bestand doorgestuurd. en met maximaal 1 mail per dag was het nu al woensdag waarbij het nog net goed kon gaan als we het zaterdag nodig zouden hebben. totdat je dan te horen krijgt dat ze dpd gebruiken als verzending en je dan toch al wel vrij zeker weet dat het niet meer optijd gaat zijn. Uiteindelijk dinsdag wel ontvangen.
Beste Dirk, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat het niet helemaal zo gelopen is zoals u had verwacht. Zoals aangegeven in het mailcontact was de kwaliteit van het bestand niet hoog genoeg, waardoor we niet de kwaliteit konden leveren die we zouden willen. Na het aanleveren van het betere bestand hebben we direct de productie gestart en uw bestelling verzonden. Helaas hebben we geen invloed op DPD en eventuele vertragingen hierin. Alsnog veel plezier met uw bestelling!
Voor de eerste keer iets besteld bij dit bedrijf. Goede service en snelle levering.
Hopelijk niet de laatste keer ;) Bedankt voor de 5 sterren, Sandra!
Supersnel geleverd, goede prijs/kwaliteit. Klantenservice erg vriendelijk. Zeer tevreden.
Bedankt voor de mooie beoordeling, Annemiek!
Prima verpakt had het iets sneller in huis verwacht Maar bestelling zag er goed uit.
Hoi Christine, bedankt voor de beoordeling!
Zeer goeie en vlotte service. Product is zoals verwacht.
Dankjewel Sarah!
Super mooie en strakke showroom platen bij Promofit besteld. Communicatie is super goed en snel. Ontwerp was in een keer goed. Kleur van het ontwerp ook. Ik leverde me logo mee en ze hebben de kleur van mijn logo 1 op 1 over genomen. Was bang dat er een kleur verschil in zou zitten maar zit er echt niet in! Ze hebben nog na gemaild of alles nog naar wens was. Reden ook dat ik de 5 sterren geef.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Promofit! Hier doen wij het voor. Bedankt voor de 5 sterren, Patrick!
mijn bestelling werd binnen een dag verzonden en is precies zoals ik had gedacht. Ik had geen bedrukte of gepersonaliseerde bestelling. Ik had een zeer strak budget meegekregen en dat is mij gelukt. Ik zal hier zeker nog eens bestellen
Bedankt voor de mooie review, Pauline!
Afgelopen maandag hadden we binnen 5 werkdagen 250 pennen met speciale opdruk voor een Benefietconcert nodig. Hiervoor moest er ook nog een logo komen. Donderdag, 4 dagen later hebben we alles binnen! Dank je Promofit!!
Graag gedaan, Robert! Bedankt voor de mooie beoordeling!
Altijd duidelijk op de website en producten zoals afgebeeld. Zeer tevreden met mijn bestellinfen en de service!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
goed bereikbaar, denken met je mee, snelle handeling en delivery. zeer tevreden.
Hoi Geraldine, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor de beoordeling!
Kwaliteit is uitstekend.
Bedankt voor de beoordeling, Jurriaan!
Mijn ervaring met Promofit is erg positief, ze helpen je met vragen en je krijgt direct antwoord. Er is een hoop mogelijk en de ze zijn klantvriendelijk. De bedrukking van 50 siliconen armbandjes is natuurlijk niet de dag erna klaar maar het was het wachten zeker waard! De volgende bestelling is al in de maak!
Hoi Sharon, Dankjewel! Leuk om je mooie beoordeling te lezen, we gaan altijd voor 100% tevredenheid!
zeer correcte afwerken van mijn bestelling
Bedankt voor de review, Eric!
Nadat enkele grote bestellingen aan pennen bij een andere leverancier niet meer geleverd konden worden, heeft Jordi van promofit mij erg fijn en snel geholpen, waardoor de pennen alsnog op tijd bij verschillende eventlocaties aankwamen.
Bedankt voor de beoordeling, Marlin. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan!
Netjes en snel volgens omschrijving geleverd
Bedankt Jeroen!
Alles precies volgens afspraak.
Hoi Tonnie, bedankt voor je beoordeling!
Ik had winkelwagen-muntjes besteld met een eigen logo. Het bestand wat ik aanleverde was helaas niet goed genoeg, maar ik wist niet hoe het anders te doen. Promofit dacht met mij mee en heeft het voor mij bewerkt. Op het laatste moment wilde ik de kleur veranderen en ze hebben contact opgenomen met de fabrikant. Super service en echt meedenkend! Het winkelwagen-muntje ziet er ook prachtig uit.
Hoi Vanessa, Bedankt voor de mooie woorden! We streven altijd naar de beste service voor onze klanten.
Manon was snel in het contact en de bestelling kwam helemaal op tijd.
Fijne klant! :)
Alles weer zonder problemen en snel geleverd
Bedankt voor de beoordeling, Rick!
Goed geholpen met het design, kleuradvies, etc. Vervolgens alleen maar mooie producten geleverd gekregen, waar ik ontzettend blij mee ben!
Hoi Julia, Bedankt voor de mooie review! Wij gaan graag een stapje verder voor onze klanten.
22 Pauvreweg
Etten-leur 4879 NA
Promofit has been the go-to supplier for printed business gifts, promotional items, giveaways, and trade show materials since 2006. Our wide range of products includes water bottles, pens, wristbands, keychains, power banks, USB sticks, t-shirts, towels, and bottle openers. Whether you need items for promotions, trade shows, festivals, weddings, Christmas, or year-end gifts, we have the perfect solution for you.