Betrouwbaar

Zeer tevreden, snelle reactie op vragen/verzoek offerte en betrouwbare levering.

Snel en goed tegen een eerlijke prijs

Snel en goed tegen een eerlijke prijs

Goed en nietjes

En snel in huis en zie er top uit meschien wat voor op de site van ons als banner met een link naar jullie site zeten Groetjes dj Cor van radio Cor

Super Services en Perfecte levering

Ze denken mee in alles. Super goede service, snelle reacties, en heel snel geleverd. Aanrader!!!

Goed advies en service, snelle levering

Op voorhand werden mijn vragen adequaat en snel beantwoord. Kwaliteit is echt goed (en voor de prijs boven verwachting). Dank voor de goede service!

prima service ervaren; maskers werden zeer snel geleverd

Prima afhandeling!

Ondanks meerdere keuze wisselingen, kreeg ik niet het idee dat het als vervelend werd beschouwd.

Mogelijkheden ipv beperkingen

Uiteraard kwam mijn idee om pennen te bedrukken ineens en ongepland, zonder rekening te houden met systemen. Dit bleek een van de weinige organisaties die in staat bleek mee te denken gericht op de mogelijkheden ipv de beperkingen. TOP! (Yep, alles op tijd en naar wens bezorgd)

vlotte communicatie, snelle en correcte levering

Voor een erg redelijk bedrag leuke gifts besteld. Alles volgens afspraak en snel geleverd. Chapeau!

stipt

Stipte opvolging, correcte levereing.

Prima bedrijf

De kwaliteit en de levering is uitstekend staat en dat maakt het bedrijf uniek

Goede communicatie, snelle levering.

Prettig dat je niet zoveel aantallen tegelijk hoeft te bestellen. Alles word duidelijk aangegeven en correct en vlot geregeld.

Dit bedrijf heeft een super snelle en vriendelijke service.

Snel, vakkundig en goede kwaliteit

Heel tevreden met het resultaat en de persoonlijke service

Goede service voor een top prijs!

Ik ben goed geholpen en het geleverde product zag er ook helemaal naar wens uit.

alles in orde

Mijn bestelling geplaatst en correct geleverd

Perfecte service en snelle levering

Binnen enkele dagen had ik mijn bestelling (reclamebord, raamsticker en bedrukte pennen) binnen! Alle producten zijn van hoge kwaliteit tegen een goeie prijs.

Jullie hebben er heel snel werk van gemaakt ondanks dat ik er maar 1 bestelde. Helaas heeft de bezorger er een zooitje van gemaakt en ben ik nog op zoek waar hij hem gelaten heeft. Juist omdat ik in de zorg werk leek me deze zo handig. Maar ja, een hoop geld armer en geen product. Maar de fout zat niet bij jullie. Ben er zo boos over.

Goede kwaliteit, communicatie kon beter

Sleutelhangers besteld met eigen logo en QR-code. Doet het perfect! Heel erg fijn! Communicatie had beter gekund, door mij op de hoogte te houden van het proces. Uiteindelijk is alles goed gekomen.

top!

Goede snelle service. Fijn dat er meegedacht wordt in verschillende oplossingen.

Na 3 weken nog steeds geen goederen ontvangen

Na 3 weken nog steeds geen goederen ontvangen, adres bestaat volgens DPD chauffeur niet.

Snelle levering en perfecte kwaliteit

De afgelopen week zaken gedaan met Promofit. Jordi heeft mij correct geholpen en de bestelling in no-time in orde gemaakt. Ik had een levertijd verwacht van 20 dagen maar de producten stonden al binnen 5 werkdagen bij mij op de stoep! Super geregeld, mocht ik in de toekomst weer artikelen nodig hebben zal ik zeker aan Promofit denken.

Super service

We hadden spoed met onze bestelling en door snel en adequaat handelen vanuit Promofit kon het nog op tijd geleverd worden. Heel fijn!

Goede en snelle service, professionele look, alleen niet erg duurzaam

De bidonkratten die ik besteld heb zijn snel geleverd en ogen professioneel en strak. Wel is me opgevallen dat de bedrukte delen helaas snel scheuren/beschadigen. Dat vind ik jammer, voor het geld dat je eraan uitgeeft

uitstekend

bestellen ging vlot, betaling idem en bezorging zeer snel

22 Pauvreweg

Etten-leur 4879 NA

About Promofit

Promofit has been the go-to supplier for printed business gifts, promotional items, giveaways, and trade show materials since 2006. Our wide range of products includes water bottles, pens, wristbands, keychains, power banks, USB sticks, t-shirts, towels, and bottle openers. Whether you need items for promotions, trade shows, festivals, weddings, Christmas, or year-end gifts, we have the perfect solution for you.