Bedankt voor je mooie beoordeling, Ineke! We waarderen het dat onze (vaste) klanten ons wederom terugvinden en de service en kwaliteit van Promofit erg waarderen. Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk weer tot de volgende keer 😊 Hartelijke groet, team Promofit
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling, Iris! Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je de volgende keer weer terug in onze webshop. Groetjes, team Promofit
Mooie beoordeling, Sharony! Heel veel plezier met je bestelling 😊 Hartelijke groet, team Promofit
Fijn dat de klantenservice en info op onze website naar wens is! Heel veel plezier met de bestelling 😊 Groetjes, team Promofit
Bedankt voor je mooie beoordeling! Als u tevreden bent, zijn wij dat ook 😊 Hartelijke groet, team Promofit
Bedankt voor je beoordeling, Patricia! We proberen ons assortiment altijd te verbeteren 😊 Heel veel plezier met je bestelling! Hartelijk groet, team Promofit
Bedankt voor het invullen van de beoordeling! Heel veel plezier met de bestelling! Groetjes, team Promofit
Bedankt voor het invullen van de beoordeling, Arden! Heel veel plezier met de bestelling. Hartelijke groet, team Promofit
Bedankt voor de beoordeling, Brenda! Fijn dat de service van Promofit naar wens is geweest. Hopelijk tot de volgende keer! Groet, team Promofit
Bedankt voor de beoordeling! Groet, team Promofit
Bedankt voor de beoordeling! Fijn dat de klantenservice als positief is ervaren. We hebben met elkaar contact opgenomen om te checken of alles OK was met de bestelling. Zoals in ons contact aangegeven, hebben wij helaas geen invloed op hoe de pakketdienst omgaat met onze pakketten. We vinden het heel vervelend en zullen de klacht doorgeven aan de pakketdienst. Gelukkig bleef het enkel bij beschadiging van de verpakking zelf. Veel plezier met uw bestelling. Hartelijke groet, team Promofit
Bedankt voor vijf-sterren beoordeling, Peter! Fijn dat het naar wens is geleverd. Veel plezier met de bestelling! Groetjes, team Promofit
Bedankt voor de beoordeling, Julie! Fijn dat de bestelling naar wens én op tijd geleverd is 😊 Heel veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, team Promofit
Fijn dat het naar wens is, Sander! Heel veel plezier en hopelijk tot de volgende keer in onze webshop 😊 Groetjes, team Promofit
Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.