Bedankt voor de mooie beoordeling, Jolanda!
Bedankt voor de mooie review!!
Dankjewel Merlin! We zijn blij te horen dat je onze dienst en producten als positief hebt ervaren, hier doen we het voor!
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, Kelly!
Wij gaan graag een stapje verder voor onze klanten! Heel leuk om te lezen dat je onze samenwerking als zeer positief hebt ervaren. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit aan anderen te laten weten met deze mooie beoordeling. Zo helpen we elkaar! :)
Bedankt Monique, leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze dienst en producten!
Goed en snel zijn twee van onze sterke punten :) Bedankt voor de review Jaap!
Inderdaad bedankt voor de prettige samenwerking en voor deze review!
Bedankt voor de beoordeling Danny!
Ze zegt "Heel graag gedaan"! Bedankt voor de review Nermin!
Bedankt voor de review Martijn!
Soms kan er iets tegenvallen, maar dat lossen we graag netjes op! Bedankt voor de 10 sterren review, Stojan!
Originele beoordeling
Bedankt voor de beoordeling!
Je hebt mooi kort samengevat wat klanten van ons kunnen verwachten :) Bedankt An!
Goed om te horen dat je tevreden bent over Promofit. Bedankt voor de review!
Dankjewel voor de review!
Bedankt voor de 5 sterren!
Dankjewel Anne Marie!
Graag gedaan Miranda! Jij bedankt voor de mooie review!
Ja, ook onze zuiderburen helpen we supersnel! Bedankt voor de review Marlies!
Dankjewel Tina!
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Sjoerd!
Dankjewel Fatma!
Dankjewel Gijs, we zien je graag terug!
Bedankt voor de complimenten!
Pauvreweg 22
4879 NA Etten-leur
Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.