Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Mooie producten van goeie kwaliteit

Wij bestelden de Stanley Cups bedrukt en dit ziet er super mooi uit. De levering duurde even, maar is uiteindelijk goed gekomen en communicatie erover bleef mogelijk. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Uitstekende service

Duidelijke communicatie via mail. Altijd behulpzaam en ze komen hun gemaakte afspraken ook altijd na!!! Al meerdere keren besteld en er zullen zeker nog meerdere keren volgen!!!

Eerste keer een bestelling geplaatst, goed geholpen snelle service.

Goed product nette prijs, en goed service. wat wil je nog meer?!

Goede service en prachtige emblemen!

Een dikke 10! Vanaf het moment van bestellen tot de levering ben ik supergoed op de hoogte gehouden van het proces. De service is top. Vriendelijke mensen, duidelijke informatie. De levering was netjes binnen de afgesproken termijn en de kwaliteit van de emblemen is echt super. Ze zien er professioneel uit en zijn precies wat ik hoopte. Ook de nazorg (of alles naar wens was) vind ik een groot pluspunt. Kortom: ik ben meer dan tevreden en kan dit bedrijf van harte aanraden! Ik heb vorig jaar al eens sleutelhangers bij hen besteld, zijn ook top!

Prima levering

Voor bedrijfsevents Instagram en FB fotoframes besteld. Goede hulp bij het ontwerp, proefdruk e.d. Na betaling, snelle levering.

Zeer goed geholpen!

De communicatie was zeer vlot en het product erg mooi! Ik bestel zeker nog een keer!

Snel en goede kwaliteit!

Mijn aanvraag was best last minute maar ik werd supergoed geholpen en alles werd op tijd geleverd. Het zag er ook allemaal supergoed uit.

een tevreden klant

We hadden gevraagd om zo snel mogelijk te leveren, wat dan ook gebeurd is. We waren tevreden over het artikel.

Heel vriendelijk & behulpzaam, goede kwaliteit, snelle levering!

Heel vriendelijk & behulpzaam, goede kwaliteit, snelle levering!

Zeer goede opvolging, snelle reactie en mooi resultaat.

Er kwam zeer snel reactie op de prijsaanvraag met duidelijke antwoorden op onze vragen. De bestelling daarna verliep vlot en de levering was perfect volgens de afgesproken termijn. We waren ook zeer tevreden met het resultaat en de kwaliteit van de artikelen. Een positieve ervaring!

Super service!

Mooi eindresultaat, heel blij mee. Ontwerp was ook snel gemaakt, aardige mensen op de klantenservice. Kortom: voor herhaling vatbaar

mooie zweetbandjes

Fijn dat ik zelfs een kleine hoeveelheid zweetbandjes kan laten bedrukken. Ze zijn precies zo geworden als ik had verwacht. Heel blij mee.

prima ervaring

Mijn product netjes geleverd en binnen de aangegeven tijd.

Goede service!

Promotieartikelen met bedrukking besteld. Er werd goed meegedacht over het ontwerp en de levering.

Snel geleverd, goed product

Super blij met de sleutelhangers in onze eigen nieuwe huisstijl.

Zeer goede service

Heel erg goede sevice en goede kwaliteit spullen. Onze leden zijn erg blij met hun bedrukte polsbandjes

Alles prima zoals gewenst!

We hebben lanyards voor ons bedrijf laten maken. Alles was snel geregeld zoals gevraagd en op tijd geleverd. Ook goede kwaliteit. Top!

Mooie producten en tijdig geleverd

Hartstikke tevreden met de glazen flessen met ons logo erop; al op twee buitenlandse congressen gebruikt!

Custom armbandjes precies zoals gewenst

Kleur, logo’s en text op armbandjes zoals gewenst, bezorging op tijd en in de verwachte periode.

We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met PROMOFIT. De communicatie was super professioneel, het eindproduct van topkwaliteit, en alles werd geleverd precies zoals afgesproken — zowel qua timing als kwaliteit. Echt een aanrader!

TOP!

Goed bereikbaar, snelle service en mooi product. Blij mee!

Fantastische service

Zeer mooi ontworpen bidonkrat ontvangen! Een mooie toevoeging aan ieder sportteam. Simpel en snel geregeld. Je hoeft alleen een foto te uploaden en, waarna je concept ontwerp ontvangt, en na akkoord wordt het gemaakt. Binnen enkele dagen al in huis. Sneller dan vooraf aangegeven. Super!

Top product en top service

Online besteld, persoonlijk contact daarna over de order. Proefdruk perfect en op tijd. Levering verliep soepel en wow-effect bij unboxing!

Vlotte en vriendelijke Service

Super goede communicatie. Heb je een vraag dan is deze in een mum van tijd beantwoord door de medewerkers. Ook de levering was zoals voorgesteld. Danku! wij kijken uit onze Insta Frame te kunnen gebruiken!!

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.