makkelijke communicatie en snelle levering van een mooi product

Vanaf het eerste contact verliep de communicatie soepel en prettig. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord, waardoor het bestellen heel gemakkelijk ging. De levering was verrassend snel en het product voldeed helemaal aan de verwachtingen. De sleutelhanger is stevig en de print is haarscherp, waardoor het ontwerp echt mooi tot zijn recht komt. Een product en service waar ik erg tevreden over ben!

Snelle afhandeling van de bestelling.

Prima product en snelle afhandeling van de bestelling. Ik zal zeker een volgende keer weer op jullie website kijken.

gewoon goed

snelle service en levering. beter bestaat "bijna" niet.

Heel erg blij met de sleutelhangers met opdruk!

Ik ben erg blij met de sleutelhangers met opdruk vanwege de kwaliteit en de afwerking. Ook de snelle service is super!

Super persoonlijke service!

Voor een online aanbieder bieden ze super persoonlijke service, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Er is nog contact voordat een proefdruk wordt doorgezet naar productie en pas na akkoord gaan ze aan de slag. Na afloop wordt ook nog contact opgenomen of de bestelling naar wens is en je tevreden bent met de materialen. Echt een aanrader!

Goed meegedacht, snel geleverd: top

Wilde op korte termijn een back2school actie opzetten en dat is door jullie voortreffelijk gelukt

Mooi en kwalitatief

Vriendelijke service en product (geweven patch) van mooie kwaliteit

Hele goede service en levering!

Erg blij dat ik bij Promofit terecht ben gekomen. Ze denken goed mee en zijn snel in communicatie. De levering was sneller dan verwacht. Al met al top service!

Snel en kwalitatief goed!

Al meerdere malen bedrukte items besteld hier. Altijd naar volle tevredenheid. Kwalitatief goede items en de bedrukking altijd top.

Met spoed items nodig die snel geleverd konden worden.

Fantastisch!

Goede kwaliteit en snelle levering. Mooi project om als give-away aan collega's / personeelsleden te geven.

Snel en goed!

Makkelijk bestelproces en snel afgeleverd op de afgesproken datum!

Snelle en vlotte service gekregen.

Voor onze trouw waren we op zoek naar een ideaal cadeau. Na lang zoeken kwamen we op het idee om een bedrukte flessenopener te geven. De site vond ik persoonlijk wat ingewikkelder. Dit gaat dan vooral over het ontwerpen van de opener. Hierdoor nam ik contact op via mail. Daar hielpen ze me vlot en snel met al mijn vragen. Zeer aangename samenwerking!

Netjes

Duidelijke site, snel besteld, binnen de termijn geleverd, mooi product. En vriendelijke after service

Goed bedrijf

Goeie en snelle communicatie en ze leveren wat ze beloven

Goede service, snelle levering, snelle reactien op mails!

Meerdere bandjes besteld, leveren precies zoals omschreven en helpen goed met het ontwerp en de proefdruk! keurige service, nette prijzen en snelle levering.

Product en communicatie gepersonaliseerd!

Mijn ervaring is heel positief. Ik heb kort van te voren het product besteld en heb ik de periode erna veel contact gehad over de personalisering ervan. In iedere stap werd er met mij meegedacht om het product zo mooi mogelijk (en optijd) klaar te hebben. Ik vond dit een enorm fijn proces en ben heel goed geholpen. Ik raad het aan iedereen aan en ga zeker nog eens wat bij jullie bestellen!

Snelle opvolging en levering. Top afgewerkt product!

Super, niets op aan te merken!

Uitstekende service en een mooi product!

Ik heb voor onze organisatie keycords besteld. De afstemming over het ontwerp ging heel prettig en het product ziet er heel goed uit! Toen er toch een foutje zat in het uiteindelijke product (niets belangrijks), werd dit goed opgepakt en kregen we een fijne korting op onze factuur.

Prima gegaan

Ik moest een flink aantal badgehouders hebben in een bepaalde maat. Bestelling gedaan, levertijd bleek helemaal juist. En het product in goede orde ontvangen.

Snelle levering en top product!

Snelle levering en top product!

Bandjes besteld

Ik heb hier meerdere malen bandjes besteld. Altijd netjes en op tijd

Zeer tevreden!

Onlangs 2 sets bidonkratten van 12 stuks besteld inclusief de bidons. Erg blij mee, zien er netjes uit en zijn snel geleverd!

Snelle levering, uitstekende service.

Al twee keer bedrukte strandstoelen besteld - snelle reactie en eenvoudige afhandeling. Ga zo door!

Goede klantenservice en levering

Ik had wat vragen, deze gesteld via de mail en ik ben heel snel en goed geholpen. De bidons die ik zocht erg snel binnen gekregen en onze klanten zijn er erg blij mee

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.