Laden reviews...
164 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews bevestigen veel positieve ervaringen met snelheid, kwaliteit en meedenken. Klanten waarderen heldere communicatie en tijdige levering. De algehele ervaring blijft gericht op kwaliteit en service.
Keurig geleverd, goede prijs / kwaliteit verhouding, klanten zijn erg tevreden met het geschenk.
22 December 2025
Otto
Yerseke
Dankjewel Otto!
Afspraak = afspraak. Mooi geleverd, goede prijs-kwaliteit én blije klanten… dat is voor ons ook een cadeautje!
Fijn
19 December 2025
Voetenparadijs
Beernem
Dankjewel! Kort maar krachtig: fijn om te horen dat de levering snel was en de opvolging goed beviel.
Goede samenwerking, snelle reacties en super goed meedenken.
18 December 2025
Niels
Dinxperlo
Dankjewel! Zo’n samenwerking waar alles gewoon lekker loopt, daar houden wij van! Top dat het meedenken en de snelle reacties zijn opgevallen!
Heel goede service! Product werd heel mooi afgeleverd! Tevreden klant!
17 December 2025
Zoë D'Haeveloose
Zwevegem
Dankjewel! TOP review van een TOP klant! Superleuk om te horen dat alles naar wens is geleverd.
Fijne communicatie, snelle service, en mooie producten!
17 December 2025
Joyce
Kruisland
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je de communicatie prettig vond, de service snel was en dat je blij bent met de producten. Daar worden we blij van, bedankt Joyce!
Wij hebben als kerstgeschenk 300 kersthangers besteld. Ivm korte tijd tot nodig, per mail contact gehad met de salesafdeling. Snel en goed advies ontvangen, daarna supersnelle levering! Heel tevreden!
Jorien
Poortugaal
Dankjewel voor deze mooie review, Jorien!
Fijn om te horen dat het mailcontact met onze salesafdeling goed en snel verliep en dat we konden meedenken met het advies. Mooi dat de kersthangers op tijd en supersnel geleverd zijn. Dank voor het vertrouwen en leuk dat jullie zo tevreden zijn!
Fijn en snel contact, meedenkt. En een keurige vlotte levering.
VDM
Breda
Goed om te horen dat het contact soepel en snel verliep en dat er prettig werd meegedacht. Bedankt voor de review!
De bestelling is netjes verpakt en geleverd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden.
Mieke
Hengelo
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat het contact prettig was en dat de levering netjes en volgens afspraak is verlopen. Goed om te weten dat jullie tevreden zijn, daar doen we het voor!
Kerstballen laten ontwerpen en maken. Zagen er top uit. Snel geleverd. Snelle reactie per mail.
Suzanne
Oldenzaal
Wat leuk om te horen dat de kerstballen er top uitzagen en dat alles snel geleverd is. Fijn ook dat het mailcontact goed beviel. Bedankt voor de review Suzanne!
Hele nette en goede bedrukking met een uitstekende klantenservice. Er was iets misgegaan met betrekking tot de snel levering, maar na het contact opnemen werd dit direct opgelost en kwam alles nog op tijd binnen. Zeker aan te raden.
Joppe
Lieshout
Super om te horen dat je blij bent met de bedrukking en onze service. Jammer dat de snelle levering niet helemaal vlekkeloos ging, maar fijn dat we het snel konden oplossen en alles toch op tijd binnen was. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Erg fijn dat er eerst via de mail een ontwerp werd gestuurd van de gepersonaliseerde tas. De communicatie was duidelijk en snel. Vervolgens snelle levering.
Sanne
Barneveld
Dank je wel voor je review, Sanne! Fijn dat de communicatie duidelijk en snel was en dat het ontwerp vooraf goed beviel. Graag tot de volgende!
Goed geholpen met het ontwerp voor showroomplaten!
Timo
Elst
Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent over de hulp bij het ontwerp van de showroomplaten. Veel succes met het gebruik ervan!
Magdalena
Dordrecht
Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat alles perfect is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Leuk ook dat je een foto hebt meegestuurd, altijd mooi om het eindresultaat terug te zien. Bedankt voor het vertrouwen!
Wij hebben voor ons bedrijf borrelbakjes besteld met ons logo erop gedrukt. Fijne communicatie, denkt mee en het eindresultaat ziet er super mooi uit. Aanrader!
Anna
Naarden
Dank voor je feedback, leuk om te lezen! Mooi dat je onze manier van meedenken en de snelle levering waardeert. Fijn ook dat het eindresultaat precies is geworden zoals gehoopt. Veel plezier met de borrelbakjes en bedankt voor het vertrouwen!
Bidonkrat met bijbehorende bidons laten bedrukken met het logo van ons team. Mooi degelijk product. Service was ook top. Had deze vrij snel nodig. Per mail en telefonisch direct bereikbaar en snelle reactie. Dus ook snelle levering.
Nancy
Baarlo
Dank je wel voor deze uitgebreide en fijne review!
Mooi om te horen dat jullie tevreden zijn over zowel het bidonkrat met de bedrukte bidons als over onze service. Fijn dat alles op tijd geregeld kon worden en dat het contact per mail en telefoon prettig verliep.
Leuk ook dat jullie een foto hebben meegestuurd, dat inspireert andere klanten. Veel plezier met het product en graag tot een volgende samenwerking!
Fijn contact en heel klantvriendelijk
Job
's-Hertogenbosch
Dank je wel voor je feedback, Job!
Voor onze bedrijven heupflacons besteld met gegraveerd logo. Helaas had ik niet het juiste format van het logo voorhanden. Jennifer heeft zich er creatief in verdiept en ervoor gezorgd dat het logo toch mooi op de fles kon worden gegraveerd! Ook over de levering werden we netjes op de hoogte gehouden.
28 November 2025
Rianne
Heemstede
Bedankt voor de mooie review en foto! Fijn dat jullie de levering en updates als prettig hebben ervaren. We helpen jullie graag weer!
Openers besteld, maar konden niet meer geleverd worden. Kreeg snel een alternatief en het geld wat ik teveel heb betaald kreeg ik heel snel teruggestort!
21 November 2025
Ricardo van Dijk
Sas van Gent
Bedankt voor je review, Ricardo! Fijn dat het alternatief goed beviel en dat je tevreden bent met onze snelle terugbetaling. We helpen je graag weer verder!
Wij hebben zakelijk kerstcadeaus besteld met logo op de koelboxen en koffiebekers. Het ziet er super leuk uit en goede kwaliteit!
21 November 2025
Kelly
Gouda
Wat leuk om te horen, Kelly! Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat de kerstcadeaus met logo goed in de smaak vallen en dat jullie tevreden zijn over de snelle service en kwaliteit. Veel plezier ermee!
Prijs-kwaliteit is goed! Snel geleverd Fijn contact
Maud Otten Otten
AMSTERDAM
Dank je wel voor de review, Maud! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service, prijs-kwaliteit en snelle levering. We waarderen het positieve contact ook enorm!
erg tevreden over promofit. Producen en afdruk kwaliteit goed. snelle verzending en goede communicatie. ik ga zeker weer bestellen in de toekomst.
tamara
julianadorp
Bedankt voor je fijne review, Tamara! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit, service en communicatie. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!
Binnen 2 weken een sample, proefdruk en levering! Top service en een prima product!
Raphael
Rotterdam
Fijn dat alles zo snel en soepel is verlopen en dat het product goed bevalt. We helpen je graag weer, Raphael!
Fijn persoonlijk contact met deze partij, reageren snel op mail, en leveren snel en met goede kwaliteit
Chantal
Den Bosch
Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service, het contact en de snelle levering. Graag tot de volgende keer!
Vlotte communicatie en snelle levering!
18 November 2025
katja
zedelgem
Fijn om te horen dat onze service, communicatie en levering zo goed zijn bevallen. Tot de volgende keer en bedankt voor de review!
snelle levering mooie kwaliteit
18 November 2025
Michiel
Amersfoort
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit!
Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.
Pauvreweg 22
4879 NA Etten-leur