Pluspunten

Goede service Duidelijke site en klantcontact Snelle, correcte levering met goed afgewerkte producten

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, ook als het last minute moet. Eerlijk over waar de producten vandaan moeten komen, en een goede uitleg over waarom iets wellicht langer kan duren etc.

Wellicht zou het fijn zijn om al het contact met 1 persoon te doen ipv het wisselen tussen medewerkers over de mail. Al snap ik dat verschillende medewerkers verschillende functies en taken bekleden, en dat dit waarschijnlijk niet mogelijk is.

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geleverd

Pluspunten

Zeer vriendelijke medewerker gesproken per telefoon. Goede service en na betaling zeer snelle verzending. Zeer tevreden!

Pluspunten

Goede klanten service Persoonlijke hulp Goede kwaliteit Snelle levering

Bezorging niet even betrouwbaar, pakket heeft 3 dagen in een bus rondjes gereden voor dat deze geleverd werd.

Pluspunten

Aardig personeel. Er zaten 2 leuke hebbedingetjes van Promofit bij onze bestelling ! :) Dicht in de buurt, afhalen was ook mogelijk #Ideaal.

Pluspunten

snel vakkundig en perfecte uitvoering

geen

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.