Super snel geleverd mooi product

Fast delivery to Germany, perfect :-)

...

Hele mooie producten. En erg behulpzaam op vragen. En als je meer producten koopt gunnen ze je een korting

Snelle levering van juiste product

Product snel geleverd en voldoet geheel aan de omschrijving

Altijd goed!

Heb de afgelopen jaren ongeveer 60 stadions besteld en er zíjn nooit broblemen geweest met bezorging! Heb eenmalig een verkeerde puzzel binnengehad en dat binnen enkele uren geregeld, volgende ochtend had ik direct een nieuwe. Zeer correcte en fijne organisatie heb zelf weer een mooie nieuwe van Lech Poznan binnen waar ik zelf in 1993 ben geweest, voor de ouwere liefhebbers zeker een aanrader !

Mijn ervaring kort maar krachtig : goed

Erg leuk product

Erg leuk product en snelle levertijd!

Het is van goede kwaliteit. Duurt wel effe maar dan heb je ook wat.

Es ist alles super gelaufen, schneller Versand. Kann man super weiterempfehlen

Ik vind dat de bestelling snel uitgevoerd was en ben dan ook zeer tevreden. Alleen had ik nog een mail gestuurd of jullie Lionel Messi niet hadden en daar heb ik helaas nog geen antwoord op gekregen,dat is weer jammer.

Heel goede ervaring. Wat niet kan worden geleverd, wordt direct per mail gemeld. Bedrag werd ook gelijk teruggestort. Contact met het bedrijf verloopt makkelijk.

Nog geen mail dat mijn pakket word verzorgd

Na twee dagen heb ik nog steeds geen mail dat ze bezig zijn met mijn pakket. Hoop het snel te krijegn.

Het pakketje is nog steeds niet toegekomen

Het pakketje staat op de track en tracé als bezorgd maar is nog steeds niet aangekomen ?

Goede service en snelle levering

Veel keuze uit het brede aanbod

Alles top

Snelle bezorging goede service vriendelijke mensen

Goed verpakt,geleverd zoals beloofd.

Product besteld en binnen no-time netjes verpakt in huis.

Snel geleverd,top producten

Goede service, snelle levering en gewoonweg top!

Snelle levering, goed opgelost

Diverse artikelen van de website besteld. Snelle levering. 1 artikel was niet meer leverbaar. Hierover werd netjes gemaild en ook opgelost.

Perfecte service

Heb een aantal stadions bij jullie besteld alleen zijn de stadions die ik nog graag wilde hebben waren al weer uitverkocht maar voor de rest ben ik zeer tevreden over jullie site alleen jammer dat je bij jullie geen kado kaarten kunt bestellen zoals VVV bon misschien een tip een eigen kado kaart uitbrengen maar voor de rest ben ik zeer tevreden

Een tien ik kan er niets anders van maken

Altijd op tijd en krijg altijd datgene wat ik vraag

SUPER, OP EN OP TOP!

⭐⭐⭐⭐⭐ Zeer goede service, en kwaliteit en kwantiteit, tip top, zeer tevreden. Heel leuk om te doen, ik raad het iedereen aan !!!

Perfecte service, vlotte afhandeling.

Ik had oorspronkelijk een ander dekbedovertrek besteld, maar bleek dat ze dit niet meer hadden. Hebben mij hiervan op de hoogte gebracht en een ander voorgesteld. Alles correct verlopen!

Pe Hawinkelsstraat 43

6543JD Nijmegen