Super alles!

Snel geleverd, goed ingepakt, persoonlijk kaartje (altijd fijn!) en ook nog eens goedkoper (wat ik bestelde tenminste). Staat al in mijn favorieten lijstje :)

kwaliteit en origineel

Degelijk gerief dat je elders niet direct vindt, en als liefhebber van Scandinavie helemaal mijn stijl ! Snelle levering en klantvriendelijk.

Snelle levering en superleuk dat er een handgeschreven kaartje en wat lekkers werd meegeleverd!

Kom hier zeker nog eens terug!

Fijne en duidelijke webshop

Kapstok is een ware eyecatcher aan de wand in mijn vestibule

We Do Wood - Scoreboard kapstok Eikenhout - Verticaal Tips Had wel graag bevestingsmateriaal (4 hangschrieven incl pluggen) gezien bij de zending van het pakket Ook het eerst volgen van de verwijzing naar de youtube video dient beter benadrukt te worden alvorens aan de slag te gaan.

Snelle en correcte levering

Het was een snelle en correcte levering. Ook leuk dat er een handgeschreven kaartje in de bestelling was bijgevoegd.

Altijd in orde!

Bestellingen bij byjensen zijn altijd in orde. Goede kwaliteit, snelle levering, goed verpakt. Mooie producten. Een persoonlijk kaartje én wat lekkers om uit te proberen. Winkel graag bij deze webshop.

Fijne webshop, mooie collectie en snelle levering!

Wat een mooie collectie en een fijne webshop, de snelle levering en de persoonlijke 'touch' maakt bestellen hier een feestje!

Super service! Prachtige producten!

Voor de opening van praktijk had ik bepaalde artikelen snel nodig. Deze werden in een mum van tijd geleverd! Dank je wel!!

Keurig, stevig verpakt en snel geleverd!

Heb al eerder iets besteld bij by Jensen en ben altijd dik tevreden. What you see is wat you get.

Snelle verzending, persoonlijke verpakking

Mijn bestelling erg snel ontvangen met daarin een persoonlijk geschreven kaartje en wat proefmonsters. Zo’n extra touch doet t hm dan toch! Mooie kwaliteit producten.

Mooi product en prima service

Mooi product en prima service.

Dé plek om die fantastisch lekkere Lakrids by Bülow te bestellen!

Mooie overzichtelijke website, snelle verzending én, indien er cadeautjes tussen zitten, heel mooi en verzorgd ingepakt zonder extra kosten!

Mooi design product

Mooie design kapstok gekocht Snelle levering

Mooie duurzame spullen met zorg verpakt en bezorgd

Wat een fijne winkel! Ik koop er al jaren cadeaus voor ons zelf en verras graag vrienden. De collectie wordt steeds smaakvol gepresenteerd. Functioneel, schoonheid.

Snelle service en mooie producten

Ik werd meteen gebeld en besefte niet dat ze in Leiden zitten, ik woon in het dorp ernaast. Top service want ze kwamen het wel even langsbrengen. Erg blij met mijn mooie eikenhouten lijsten, staat prachtig. En leuk verpakt, persoonlijke briefje, bonbonnetje en theetje erbij. Leuk gedaan, ga er zeker nog meer bestellen!

Top! Super merken, super service!

Goede ervaring en zal er zeker in de toekomst weer kopen.

Mooie Scandinavische producten

Snelle levering! Heerlijke chocolade, en heel leuk met een persoonlijk berichtje erbij!

Leuke spullen, super snel en klantvriendelijk!

Ik had een print besteld, en die kwamen ze de volgende dag op de fiets brengen. Ze hadden zelfs een wat lekkers in de tas gedaan samen met een cadeau bon en een handgeschreven kaartje. Echt super lief!

Leuk: persoonlijk kaartje bij de bestelling plus wat lekkers. Artikel omruilen in de winkel voor een andere kleur was geen probleem.

prima kwaliteit en snelle, correcte levering

overzichtelijk website, prijsstelling goed versus kwaliteit, snelle en correcte levering

Mooie collectie en super snel geleverd

By Jensen hebben ze prachtige Scandinavische producten. Van accessoires tot mooie meubeltjes.

Supermooie spullen voor goede betaalbare prijzen

Helemaal top, superblij met gekochte spulletjes, succes

Snelle correcte levering en kwaliteit

Snelle en correcte levering. Product voldeed aan verwachting. Heel goed verpakt. Als extraatje een klein presentje en een dankjewel kaartje.

Mooi verpakt!

Snelle bezorging, heel verzorgd

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.