Geweldig!

Ik ben helemaal blij met de leren zitkussen van Form & Refine. Goede service en snelle levering!

Erg snelle levering en bij de bestelling zat een leuke persoonlijke boodschap. Je ontvangt precies wat je verwacht, top!

Alle medewerking gegeven en uitstekende levering. Lief dat er ook nog een heerlijke traktatie bij was.

Uitstekende service

Netjes en snel geleverd. Met een persoonlijke boodschap er bij. Dat geeft als klant een fijn gevoel!

Goede ervaring, mooie winkel!

Onlangs mijn kerstinkopen gedaan en wederom met veel zorg en persoonlijke touch ingepakt. Ook snel geleverd. Alle lof en dank hiervoor! Ik heb wel nog een kanttekening omtrent de herkomst van de artikelen. Daar valt zeker nog winst te behalen.

Snel en mooi ingepakt

Ik kende de winkel nog niet, maar wilde graag een potje Lakrids by Bülow bestellen. Het was een cadeau en de webshop pakte het mooi in en deed het snel op de post. Ideaal.

zeer goed

zeer goed

Altijd mooi en snel

Mooie producten, snelle en vriendelijke service! Heel leuk!

Fijne webshop met een personal touch.

Deze webshop verdient een grote pluim. Bijzonder leuk assortiment. Zeer toegankelijk, goede hulp bij het maken van de juiste keuze. Goede levering en nazorg.

Nette snelle bezorging met een persoonlijk bericht. Leuk!

Snelle en zeer persoonlijke afhandeling van mijn bestelling

Niet één maar zelf twee persoonlijke handgeschreven kaartjes met zorg en snelheid geleverd. Net alsof de verkoper mee aan huis kwam! Een aanrader.

mooie, ingetogen spullen

niet goedkoop, wel prachtig en duurzaam.

Klantvriendelijk en snel

Al jaren zijn wij van van de Deense lekkernij Lakrids. Bestellen deden we meestal via de webshop van Lakrids zelf. Tot ik ByJensen ontdekte. Binnen 1 dag de kokers vol overheerlijke drop/chocoladeballetjes in de bus. Voorzien van een leuke, persoonlijke boodschap. Helemaal top en nooit meer lang wachten in geval van cravings. Aanrader!

Er wordt een schepje bovenop gegooid!

Mooie producten, duidelijke communicatie over de levering. De producten waren heel goed ingepakt.

Great products and service!

My purchase came quickly and well packaged. Can't ask for more!

van begin tot einde goed verzorgd

website is overzichtelijk >dus makkelijk te bestellen, ook erg mooie spullen Bij bestellen kan je kiezen of je het als cadeau in wilt laten pakken.je wordt op de hoogte gehouden hoe het met je bestelling staat, en wordt het goed verzorgd bij je bezorgd, samen met mooi bedankkaartje en een kaartje met extra korting op volgende bestelling. Als dat geen totale verzorging is, dan weet ik het niet meer! Ik ben er in ieder geval erg blij mee/om. Ja, het nodigt uit om vaker te bestellen(thumbs up)

Service top met leuke, zelfgeschreven tekst kaartjes

Prachtig design

Mooi product, goede levering!

Enorm goede ervaring, heel persoonlijk

Ik heb een adventskalender bij byJensen besteld en het kwam precies binnen de genoemde levertijd binnen. De website werkte gemakkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden door mailtjes. MAAR nu de reden waarom ik zo verrast ben door deze webshop! Mijn bestelling was met zorg ingepakt en er was zelfs een persoonlijke boodschap voor mij achtergelaten. Enorm lief en de winkel straalt echt een passie voor e-commerce uit. Super!

Snel, netjes ingepakt, ruime keuze

Zeer mooie objecten

Mooie hebbedingen en een correcte prijs en levering.Zeer tevreden.

Heerlijke produkten.Ik kreeg zo'n bus met de balletjes en dacht wat is dit.Ik begreep iets Noors.

Wat een lekkers was dat dus opgezocht op internet en kwam ik uit bij Jensen.Zeker de moeite waard om nog eens te bestellen.

Alles keurig en netjes. Snel verstuurd en in huis. Goed verpakt. Blij mee.

super snelle service en levering

altijd goed geholpen, goede kwaliteit/prijs verhouding en zeer snelle levering

Snelle levering , goed product

Bestelling snel geleverd en te volgen van begin tot einde.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.