Erg goede service

Nadat het pakketje aan de pakketvervoerder was meegegeven, kreeg ik een mail van ze dat ik van de pakketvervoerder een mail met een Track and Trace zou krijgen. Na een paar dagen had ik die nog niet ontvangen. Ik heb een mail gestuurd en werd zeer snel en zorgvuldig geholpen. Er is een onderzoek gestart bij de pakketvervoerder en ik werd goed op de hoogte gehouden. Daarna is het pakketje snel bezorgd en ben ik erg blij met het product!

Mooie cadeauverpakking

Extra service

Prachtig en stevig!

Wij kochten een prachtig voetstuk voor onze kerstboom! Heel mooi en stevig afgewerkt. Onze ooit kleinkinderen gaan er ook nog blij mee zijn ;-) Ps: we zijn nog maar 36 jaar :-)

Snelle verzending, mooi ingepakt en attente persoonlijke boodschap erbij.

Heel mooie website en dito spullen. Snelle verzending!

Prachtige stoere kruk!

!

Wat een prachtige spullen!

Goede communicatie en werkelijk prachtige spullen verkoopt Byjensen. Vakwerk bestaat nog.

Zeer snelle levering . Het aangekochte, prachtige artikel was zeer zorgvuldig verpakt . Top !!!

Prettige ervaring

Leuk product, prima communicatie en levering. De reden dat het geen 10 is, is vanwege de hoge prijs.

Bestelling en levering prima in orde

Het bestelproces en de levering was helemaal prima in orde. Helaas is het betreffende product (Ferm Living karaf) al binnen enkele dagen gesneuveld.

Fijn

Overzichtelijke website, snelle levering en prachtige producten!!

Alles goed afgeleverd

Snelle levering, netjes verpakt

2 Vaatdoeken besteld. Deze zijn snel en netjes geleverd. Leuk dat er een bedankje en wat lekkers bij zat!

Prima, goeie communicatie, goed verpakt en mooie spullen

Super vriendelijk geholpen en écht mooie spullen!

UItstekend

UItstekend

Leuke webshop

Leuke artikelen, snelle levering

Mooie spullen voor betaalbare prijs

Fijne communicatie en kwalitatief goede spullen

X

X

Van bestelling tot levering.... TOP

Fijne winkel met mooie producten en goede service

Ik koop er inmiddels al jaren en heb goede ervaringen met byJensen

Snelle goede service en mooie spullen

Ik wilde iets omruilen even gebeld was geen probleem kreeg een retour etiket toegestuurd en m’n nieuwe bestelling was er de volgende dag al. Vriendelijke geholpen en te woord gestaan. Goede snelle en klantvriendelijke service kan niet anders zeggen.

ByJensen levert mooie bijzondere spullen altijd netjes en prachtig ingepakt!

Ben blij dat jullie in NL deze prachtige Scandinavische artikelen leveren!

Mooi product, fantastische persoonlijke service!

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik kort erna een telefoontje met de vraag of ze het product dezelfde dag nog konden leveren. Het product werd geleverd zoals afgesproken. En er zal een persoonlijke handgeschreven kaart bij om te bedankt voor de bestelling en veel plezier te wensen met de wandplank. Echt top!

Oké

De bekers waren klein dat had ik niet gezien daarom heb ik het terug verzonde. Jammer! Dat jullie geen antwoordnummer hebben moest de verzend zelf betalen. De verzend tijd duurde ook een beetje lang vond ik.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.