Super collectie. Hele vriendelijke en behulpzame eigenaren.

Perfect geholpen, snelle reactie op vragen en mooie producten.

ik werd goed geholpen, ben blij met het product en bestelling kwam snel binnen.

Klein feestje

Snelle en persoonlijke service. Mooie webshop met heerlijke spullen. Een persoonlijk kaartje en een kleine lekkernij die ons nieuwsgierig maakt. Klein feestje telkens!

Snelle bezorging en goede afhandeling

Ik bestelde voor de 1e keer iets bij By Jensen. Ik was op zoek naar een bepaalde keukenrolhouder van Kähler (cadeau voor mijn beste vriendin) , en die vond ik bij hun. Leuk assortiment van Scandinavische artikelen. Deze website blijft ik volgen voor nog meer leuke cadeaus, ook voor mezelf. Er zat een heel lief briefje van de eigenaren bij de bestelling (ingepakt zónder plastic!), en 2 kortingsbonnen voor een volgende bestelling. Daarvan gaat er 1 naar mijn vriendin, maar de andere ga ik zeker zelf gebruiken.

Prima service. Zeer mooie vazen.

Ik ben zeer blij met mijn twee mooie vazen. Nog mooier dan ik had verwacht. Deze waren netjes en milieuvriendelijk verpakt en snel geleverd. Het handgeschreven bedankkaartje was erg attent.

Altijd fijne, persoonlijke en snelle levering!

Persoonlijk en snelle levering van prachtige producten.

Mooie artikelen, snelle levering.

Ik ben verliefd geworden op de mooie Scandinavische spullen. Alles wordt met zorg verpakt en opgestuurd. Een kado om uit te pakken!

Mooie vatendoekjes besteld, prima service

Ik had hier vatendoekjes van Humdakin besteld. Prima kwaliteit en snel en netjes thuisbezord!

Keurig

Mijn bestelling kwam compleet en super netjes verstuurd binnen!

Geen verzendkosten hoeven te betalen en ontzettend snel. Ze hebben alleen te veel mooie producten!

Heel tevreden

Producten zijn snel geleverd, mooi verpakt en voldoen geheel aan de verwachting; mooie kwaliteit!

1 besteld product was niet op voorraad en ik kreeg direct een zeer correcte mail en informatie over wanneer het product wel leverbaar was. De andere producten die wel leverbaar waren, waren goed verpakt en er zaten twee kleine extraatjes bij. Ik had hier ook al eerder iets besteld. Ook toen een snelle correcte levering

Duidelijke website, leuk en attent het handgeschreven kaartje

Duidelijke website, leuk en attent het handgeschreven kaartje

een vrolijke aankoop...

eerste bestelling ontvangen ! Zeer verzorgd ingepakt zowel het gekocht cadeautje als de verzenddoos. Ik werd er vrolijk van ! verrassend persoonlijk welkomskaartje erbij én een kortingskaartje... Het voelde fijn !! *nog te vermelden, wat ik kocht was in geen enkele andere winkel noch webshop te vinden. Alle anderen hadden allemaal wèl het item, doch item bij hun allen in zelfde kleuren hout. By Jensen waren álle variaties aanwezig, en ik bezocht 11 winkels/webshops. Nog eentje had het ook maar verzendkosten bijna het dubbele.

Super zoals altijd

Snelle levering, goed verpakt. Ruime en leuke keuzes. Persoonlijke noot. Altijd fijn!

Vlotte afhandeling, stevig ingepakt en attent kaartje als bedankje!

Fijne service, leuke merken en klantgericht.

Uitstekende service

Zeer kwalitatief aanbod aan Scandinavische woonartikelen, uitstekende service met snelle levering (ook naar België)! Al verschillende keren besteld en steeds zeer tevreden!

Heel leuk verpakt

Kreeg een persoonlijk kaartje erbij. Heel leuk verpakt.

Mooi product en snelle levering

Goede service, het product hadden we de volgende dag al in huis!

Kopen met beleving

Snelle levering geweldig ingepakt met handgeschreven kaartje en super presentje.

Fijne service, echte aandacht voor de klant

Mooie producten, goede service en nog echte aandacht voor de klant

Eerste maal besteld en alles tiptop in orde!

Eenvoudig te bestellen. Perfect tijdig geleverd zoals beloofd. Mooi product!! Bedankt!!!

Snelle levering met persoonlijke boodschap!

Netjes op de hoogte gehouden over de levering, zorgvuldig verpakt product ontvangen met handgeschreven boodschap!

Ik heb de doos met Lakrid by Bülow netjes en op tijd geleverd gekregen. Ga ik zeker vaker bestellen, want ze zijn heerlijk!

Goede service, mooie spullen

Mijn bestellingen was tijdens de verzending kapot gegaan, jammer, maar er werd onmiddellijk een nieuwe nagestuurd.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.