Eenvoudig, goed en snel

Zeer tevreden met service en snelle levering

Super fijne webshop

Al vaker heb ik besteld bij By Jensen. Ik ben enorm tevreden. Het is altijd keurig verpakt. Artikelen zien er uit zoals je ze op de shop ziet. Fijne hulp wanneer je een vraag hebt, kortom ik ben zeer tevreden.

Veilig en mooi verpakt. Persoonlijke boodschap.

snel, accuraat en gezellig!

Bij elke bestelling (die de volgende dag meestal al in huis is) zit een handgeschreven kaartje en alles is gezellig verpakt.

warme ontvangst bij een online verkoop

Ik kocht een magazinehouder en had al vele webpagina's verslonden. Ik vond bij by Jensen wat ik zocht en de bestelling liep zeer vlot. Bij online shoppen verwacht je geen persoonlijke touch, maar hier had je dit wel. Het bijgesloten kaartje die eigenhandig gehandtekend was zorgde voor een extra warm gevoel. Het geeft de aankoop een extra touch.

Mooi ingepakt en een snelle levering.

Super.

doen wat ze beloven..

doen wat ze beloven

Snelle nette levering

Hele fijne winkel met een groot assortiment.

Heel klantvriendelijk

Snelle respons. Goede service

Kwaliteit en snel geleverd

Teak snijplank besteld. Snel geleverd met een persoonlijke kaartje erbij

snelle levering, mooie producten!

Bij Jensen een wandrek besteld. Product goed verpakt binnen enkele dagen na bestelen ontvangen, vriendelijk kaartje erbij. Top!

Mooie Webshop

Hetgeen wij gekocht hebben is van zeer goede kwaliteit

Perfect!

Heel goede service en snel geleverd!

Altijd vriendelijk en fijne service

Verschillende keren spullen besteld meestal zijn ze er heel snel. Als dat niet zo is krijg je een persoonlijk bericht dat het wat langer kan duren.

Mooie spullen, snelle levering, fijne service

Het is altijd een feestje om je bestelling van by Jensen te ontvangen. Mooi verpakt met een leuke persoonlijke boodschap erbij. Hele fijne webshop!!

Erg fijne webshop, super goede service!

Heel fijne webshop. Mijn product was niet direct leverbaar, dus hier kreeg ik netjes een mailtje over. En bij de bestelling weer een persoonlijk kaartje. Heel leuk!

Prima webshop

Ben erg blij met de prachtige vaas die ik had besteld. De bestelling verliep zonder problemen, het pakket was vlot binnen en netjes verpakt. Ik zou hier zo weer bestellen.

Quick delivery, good packaging , great products

Love the style!

snel geleverd

leuke attentie dat er een kadobon bij zat voor een volgende bestelling!

Mooie website, snelle levering.

De website is overzichtelijk. De bestelling had ik de volgende dag al in huis.

Zover ik kan beoordelen GOED

Vlotte levering

Met persoonlijk kaartje

Snelle levering!

Het bijgevoegde handgeschreven berichtje maakte de bestelling compleet!

top service, top producten en een persoonlijk kaartje. toch geweldig

dit is een top bedrijf!

Snelle levering, fijn product

Heel positief. Zou zo weer een bestelling plaatsen

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.