Snelle en correcte service.

Een aanrader!

Uitstekende afhandeling van de bestelling, prima info over de status en snelle levering.

Ik bestelde aan de zeer late kant vlak voor de kerstdagen nog een te geven kadootje bij byJensen. Het werd direkt de volgende dag verstuurd en een dag later werd het al bezorgd, ruim op tijd. Goed bedrijf !

Goede en snelle afhandeling ondanks de december drukte. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden via mail.

Snel, mooi ingepakt en goede kwaliteit

Super service

Via de website was alles duidelijk. De levering kwam ook zeer snel na de bestelling. Alles verliep zeer vlot.

Rigtig god erfaring

Alles in orde.

Geweldig!

Goede levering, goed verpakt en de snijplanken zijn werkelijk prachtig!

Super! Netjes geleverd

Onwijs mooie lijsten. Snelle bezorging. Mijn vrouw is er super blij mee!

Geweldige service

Ik had een vergissing gemaakt bij het opgeven van de postcode. Hierdoor verliep de bezorging niet goed en kwam het pakketje steeds maar niet aan. Na contact opgenomen te hebben met ByJensen, hebben ze kosteloos een geheel nieuw pakketje toegestuurd. Zo was het toch nog op tijd binnen voor de Kerst. Ontzettend attent van ze!

Perfect!

Snelle levering, goede prijs. Leuk kaartje bij bestelling.

prima geregeld met byJensen

Voor de kerstdagen een bestelling geplaatst bij byJensen. Werd daarover gebeld i.v.m. de voorraad. In telefonisch overleg werd de bestelling aangepast naar tevredenheid.

Weet nog niet!

Nog even wachten: is kerstgeschenk! Nog niet geproefd en eigenlijk wilde ik de andere: pure chocolade met drop!

Snel geleverd, geweldig product!

Prettig contact, wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Leuk kaartje bij de levering en ze zijn ongelofelijk lekker!

Prachtige spullen en snelle levering

Heb al diverse keren wat besteld het komt altijd snel en voldoet aan de verwachtingen

Goed website, mooie producten en een zeer snelle levering

Leuk product, snelle afhandeling.

Leuk product, snelle afhandeling.

Vlotte verzending en heerlijk !

Snel geleverd in mooie verpakking!

Met een persoonlijk kaartje bij de bestelling maakt het helemaalaf!

Perfecte service.

Keer op keer wordt het bestelde snel geleverd en altijd met een persoonlijke touch door middel van een handgeschreven briefje.

Weer super!

Zoals altijd tevreden met mooi en luxe product. Snelle verzending, goed verpakt en altijd een persoonlijk geschreven kaartje. Leuk!

Directe service, snel en accuraat.

Heel erg lekker, en super kadootje voor onder 10€

Zeer goed, fijn verpakt

Supersnel besteld en in huis.

Heb artikel nog niet gezien of gegeven, betreft kerstkado, maar bestelproces verliep prima. Bezorging idem dito ondanks corona perikelen. Update na bestelling ook top.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.