Heel mooi assortiment en snel geleverd

Mooie assortiment designprodukten, ondanks dat het niet op voorraad was en we ons op een langere levertijd ingesteld hadden was het snel in huis.

heerlijk afwasmiddel

Fijn produkt en fijne snelle en persoonlijke service.

Mooi aanbod Scandinavisch design en goede service

Heel fijne webshop met prachtige gebruiksgoederen van Scandinavisch design. Inmiddels van Skagerak een aantal items gekocht en hier raak je nooit op uitgekeken. Service van byJensen vind ik goed en zorgen voor snelle levering.

Super leuke kerstversiering, snelle levering en topservice

Ik kocht hier super leuke kerstversiering. Strak, tijdloos, echt prachtig. Alles werd heel snel geleverd met een fijn persoonlijk kaartje. Topservice

Snelle bezorging prachtig ingepakt. Zeer tevreden.

Snelle bezorging prachtig ingepakt. Zeer tevreden.

Hele fijne webwinkel met mooie spullen

Perfecte service en levering inclusief handgeschreven bedankje.

Leuke producten snel geleverd

Lekker gewinkeld, leuke producten gevonden en ik has ze snel in huis!

Netjes tijdig en goed

Zie boven

Perfect geleverd precies als afbeelding top

Mooi product snelle perfecte levering goed geïnformeerd blij

Supersnellekeurigingepaktekadootjes

Mijn vriendin was erg verrast door het leuk ingepakte potje lakritsen :) bedankt Jensen!

Incl. handgeschreven bedankje!

Prachtige website, unieke produkten.

Lekker

Lekker, maar drop mag iets meer pit hebben. Misschien meer laurier of salmiak. Dan blijft de dropsmaak iets langer in de mond hangen.

Snel en goed

Ontdekt via artikel in het AD

Lekker

Ik had deze artikel op Instagram gezien bij een bekende actrice uit Engeland die van drop hield dus ik was ok benieuwd wat dat was

Prachtige lijst snel ontvangen met persoonlijke note!

Goede en snelle service. Mooi product. En de persoonlijke note op het kaartje bij de bestelling vond ik ook een erg aardig gebaar!

Perfect!

Mooie en functionele website, snelle (gratis) verzending, zeer goed verzorgd met een persoonlijke touch! Zojuist weer een bestelling geplaatst! :-)

Goed verpakt, keurig snel geleverd.

Mooie Deense artikelen. Goed verpakt en snel geleverd.

Ondernemers met smaak!

Wat mij betreft de go-to plek voor mensen die echt open staan voor iets nieuws. Helemaal voor de overheerlijke Lakrids by Bulow! Mijn 1e bestelling werd professioneel en attent afgehandeld. Uit enthousiasme volgde een 2e bestelling en opnieuw stelden ze me niet teleur.

Kwaliteit!

Artikelen zijn prachtig en van uitstekende kwaliteit! Bezorging zeer snel en met zorg verpakt.

Aanrader

Zeer kwalitatief materiaal en vlotte levering. De persoonlijke touch door het berichtje bij het pakket gaf me echt het gevoel een "live" klant te zijn!

Supergoed

Ik kwam toevallig op deze site terecht toen ik een cadeautje zocht. Ik vind dat veel webwinkels hier een voorbeeld aan kunnen nemen; het proces verliep super, de communicatie (op de site en na aankoop) was super, de aankomst snel en een leuk persoonlijk briefje erbij. Heel netjes allemaal. Ik zou zeker weer hier bestellen.

Super leuke online winkel. Mijn bestelling werd ontzettend mooi als cadeautje ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Hier wordt ik happy van!

leuke haakjes, iets anders dan gewoonlijk!

nog veel meer leuke dingen op de website!

Boven verwachting

Goede website, snel geleverd. Zeer goed verpakt en de persoonlijke noot heb ik erg gewaardeerd.

Zeer vlotte bezorging , zeer verzorgde levering met mooi kaartje/ snoepje en persoonlijke tekst

Zie hierboven

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.