Erg fijn en persoonlijk

Erg fijn en persoonlijk

Super mooie en originele woonaccessoires!

Bij byJensen o.a tweemaal de Gejst design flex rails besteld waar je ook weer mooie accesoires bij kan kopen. Toffe originele producten met een snelle levering en fijne communicatie!

Leuke ervaring met dit bedrijf

Mijn bestelling was leuk ingepakt met een persoonlijk bedank kaartje erbij. Erg attent.

Zeer mooie webshop

Webwinkel met zeer mooie en kwaliteitsvolle interieurartikelen. Snelle verzending, met een vriendelijke persoonlijke boodschap bij!

Mooie items en snelle levering

Nu twee keer een mooie bestelling geplaatst. We zijn zeer tevreden over de snelheid van levering en verpakking van de items. Een aanrader!

Mooie collectie en goede service!

Op deze site heb ik al verschillende mooie artikelen gevonden. Een goede collectie. Daarnaast is de service ook heel goed als er eens iets teruggestuurd moet worden. Ik kom zeker terug.

Fijne site en prachtige spullen!

Prachtig Scandinavisch design

Een van mijn favoriete webwinkels met de mooiste interieurproducten uit Scandinavië. Producten worden snel verstuurd en keurig verpakt.

Snel, netjes

De dag na bestelling binnen. Deense kersttraktatie lakrids, bijna nergens te krijgen. Top

Geweldige service! // Fantastic service!

The ordering process was easy and Inge was very repsonsive when I asked a question via email. Delivery was quick and the product we ordered arrived in good order. Easy to pay via Paypal from overseas which is not always possible in The Netherlands.

Klantvriendelijk en mooie producten

Pakjes worden echt mooi verzorgd verstuurd en Inge denkt goed mee als er iets mis gaat bij de vervoerder. Heel tevreden!

Origineel uniek, net dat beetje meer.

Vlotte bestelling en levering met een persoonlijke bedanking bijgevoegd. Top byJensen !

Goed verzorgd

Mijn aankoop op tijd ontvangen en in goede staat. Top.

Uniek

Vlotte en snelle afhandeling van mijn bestelling met toevoeging van een persoonlijke touch

Mooie producten, snelle levering

Niks aan op te merken. Verliep al 2x vlekkeloos. Mooie producten, snelle levering, goed verpakt, vriendelijk.

Prachtige spullen, vriendelijke en duidelijke communicatie, snelle en goede verzending!

Uitstekend!

Snelle service, mooie materialen, leuk verpakt én met persoonlijke touch! Aanrader!

Wederom snel en goed contact op een persoonlijke manier. Snelle verzending, produkt zoals op de foto

Zeer mooie service!

Nice interior shop

They are so nice select shop! products are really attractive. It's so fun and happy.

Ik hou van deze winkel .

Prachtige spullen,netjes verpakt de volgende dag in huis.ik ga hier zeker vaker kopen. Ze zijn de enige met By lassen kaarsen.

Erg mooi afgewerkt

Mooi Scandinavische hout. Degelijk en erg mooi afgewerkt.

Pakket was keurig ingepakt, persoonlijk kaartje erbij en en kleine, lekkere attentie

Zeer aangenaam!

Snelle reacties op mijn bestelling, waar een klein deel niet meer voorradig was en later bleek, ook niet meer leverbaar! Mij werd zonder aarzelen een andere zelfs iets duurdere oplossing aangeboden. Zzer aangenaam vriendelijk stijl!

Keurig afgehandeld en op tijd

Snelle afhandeling. Fijn om daar te bestellen.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.