verzorgd pakketje

Veel werk gemaakt van het pakketje.

Heel goed - snelle levering - goed verpakt met leuke attentie

Zoals boven vermeldt - Heel tevreden - snelle levering - goed verpakt met leuke attentie

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie spullen en snelle levering met altijd een persoonlijk Touch! Super

Fijne ervaring met by Jensen

Geweldig mooi kastje van Skagerak bij by Jensen gekocht, fijn bedrijf , voldeed aan onze verwachtingen, goed telefonisch bereikbaar en meedenkend. Wij geven by Jensen een 10!

Pakketje ontvangen met een persoonlijk, handgeschreven, bedankje. Top!

Verzorgd

Producten worden zeer verzorgd verstuurd en ingepakt met een persoonlijke twist. Top

Uitstekend klantenservice!

Geweldige klantenservice!

Super mooie producten en goede verzending!

Erg tevreden met mijn aankopen! En als personal touch een handgeschreven kaartje erbij, aanrader!

snelle levering, goede prijs

De levering was boven verwachting snel en de prijs prima. De producten waren goed verpakt.

Fijne website, makkelijk bestellen en snel geleverd

Ik zocht een mooie kaarsenkandelaar. Een van keramiek gevonden. Besteld én... de volgende dag in huis. Super

Snelle en duidelijke communicatie

De kwaliteit van zowel het product dat we bestelden als de website zijn uitstekend. Ik kende de webshop niet, wat een ontdekking!

Super klantenservice

Ik had per abuis een verkeerde karaf besteld en zonder enige moeite en afwachting van terugsturen, kreeg ik de volgende dag al de juiste toegezonden. Heel lief.

snelle en vriendelijke service

Een fijne shop ervaring, snelle service en snel antwoord op mijn vragen.

Prima shop!

Reeds twee maal besteld en dienstverlening ervaren als optimaal. Ook contact bij een van de bestellingen contact gehad, en zeer prettig verder geholpen. Een tevreden klant!

Top!!!

Snelle levering, ben er blij mee!!!

Voortreffelijk

Goede levering en mooi product

Top product ( in dit geval héél lekker product ;) ) en super snel geleverd

Mooie producten, goede en snelle verzending

Mooi assortiment, veel keuze, goede communicatie, snelle levering, Gewoon top. Kijk altijd eerst bij byjensen als ik iets leuks voor mezelf of voor cadeau zoek.

Snelle levering, super mooi ingepakt!

Hier moet je zijn voor Scandinavisch design

uitstekend

Snelle verzending,mooi huisje

Fantastisch!

Altijd even een begeleidend kaartje erbij komt heel aardig over!

Mooie producten snelle levering

Prachtige producten en snelle levering. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.