Fijne keurige snelle afhandeling

Snel verstuurd, keurige afhandeling

Heel erg blij met de spullen en met de koop-ervaring

Het voelde als een cadeautje, zo mooi ingepakt. De webshop heeft prachtige spullen

Super goede en vriendelijke service!

Een gebroken vaas ontvangen, maar super netjes afgehandeld door meteen een nieuwe vaas te versturen. Hele fijne vriendelijke en vlotte service.

Uitmuntende service

Weer een bestelling gedaan, wat altijd een feestje is. Niet alle producten konden snel geleverd worden, maar één van de dingen wilde ik die week cadeau geven. Inge maakte er geen probleem van om dan maar twee zendingen te sturen. Wat zo fantastisch is, is dat beide zendingen met evenveel zorg werden behandeld. De waxinelichthouder Stella stond al enige tijd op mijn verlanglijstje. Ik ben er zo, zo blij mee! Hij hangt voor het raam en is een lichtje in deze donkere tijd, ook voor de mensen die mijn huis voorbij lopen.

Ontzettend mooie handdoeken besteld. Prima service, snelle bezorging en goede communicatie. Top!

Producten zijn heel snel geleverd!

Mooie producten

Mooie producten om bij weg te dromen en het pakketje was echt een cadeautje!

Prachtig ingepakt!!

Adventskalender gekocht voor Sinterklaas via ByJensen. Bij de bestelling de mogelijkheid om te laten inpakken (gratis!!) met keuze voor welke gelegenheid, wat een service! Kwam in een doos met mooie vloeipapiertjes, handgeschreven kaartje, kortingsbon & de kalender was prachtig ingepakt! Wat een fijne service, echt een aanrader! Zou hier zeker nogmaals iets bestellen :-)

Perfecte levering en goede service

Ik heb mijn relatiegeschenken hier besteld, kwam prachtig ingepakt bij ons thuis en werd snel geleverd. Toppers!

Fijne en persoonlijke service!

Helaas was het product dat wij gekocht hadden net te klein en moesten we het product terugsturen. Maar de service en het persoonlijke kaartje bij het product was heel erg prettig.

Top,

Bestelling is keurig afgehandeld. Het persoonlijk schrijven dat bij de levering zat is het puntje op de i.

Prachtig!

Alles was zo mooi ingepakt en verzorgd. Veel dank!

Mooi assortiment, goede kwaliteit en prima service

Erg mooie scandinavische design spullen, oog voor duurzaamheid en het winkelt gewoon prettig

Uitstekend! Mooie producten Goede service!

Super blij met mijn bestelling. Heeel mooi ingepakt. Snelle verzending.

Snelle levering die heel mooi en zorgvuldig verpakt was

Product voldoet geheel aan de verwachting, we zijn er blij mee

Snelle levering en mooi produkt!

Zeer mooi aanbod en snelle service

Webshop met zeer mooi aanbod aan producten! Correcte info, pakketje zeer snel ontvangen, met leuke boodschap en extraatje erbij!

Prettig geregeld

Kwaliteitsvolle producten. Zeer tevreden over de communicatie!

Netjes hoor

Uitstekend.

Goede kwaliteit en snelle levering.

snel, goed en persoonlijk!

x

Prima service en goede kwaliteit spullen

Prima site, Goede kwaliteit spullen , mooi design

Snelle reactie via de mail terug over een vraag mbt kleur. De producten zijn precies zoals op de foto. Snelle levering met een leuke persoonlijke groet

In orde

Blij met mijn bestelling! Prima service.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.