Goede service en persoonlijk contact. Bedankt Inge !

Inge heeft ons perfect geholpen en zijn blij met haar persoonlijke touch aan de verzending en in het contact met klanten

uitstekend

prima service. snelle levering

Heerlijk Deense drop

Bijna nergens meer te krijgen, de kleine Deense chocoladedropdoosjes van Johan Bulow, magisch lekker, nog wel te bestellen bij byJensen. Geen verzendkosten voor 12.00 dus een hele voordelige bestelling. Leuke vrolijke persoonlijke noot op de verpakking. Absoluut positieve ervaring.

heel goed!!!

super goede service!

Snel, zonder poespas en netjes ingepakt

Helemaal niets mis mee!

Goede persoonlijke service

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst via deze website. Goede overzichtelijke site. Snelle service! Zorgvuldig ingepakt pakketje met een persoonlijk briefje toegevoegd. Erg leuk!

Snelle service!

Mooie producten!

Snelle en goeie service!

Ik had een wc rolhouder besteld. Hij is erg mooi en ben er blij mee. Precies zoals op het plaatje. Heel erg leuk met een persoonlijk geschreven kaartje er bij. Dat kan ik erg waarderen.

goede website en snelle levering

Ik was op zoek naar een Moebe lijst. byJensen had de beste prijs en de verzending ging snel.

snelle service, mooie verpakking

De gekochte spullen werden snel, mooi verpakt en met een leuk kaartje bezorgd. Aanrader!

Snelle levering. Keurig ingepakt. En een persoonlijk berichtje geschreven wat ik erg waardeer. Top!!

Mooie kwaliteit en goede service

Koop graag byJensen...ze hebben mooie duurzame woon en interieur accessoires.Verzending is altijd snel en keurig.

Leuk verpakt en snel ontvangen

Leuke site en spullen

Heel fijn, mooie producten en goede communicatie

Het bestelde product was bij aankoop niet leverbaar, maar werd goed op de hoogte gehouden en elke vraag die ik had werd snel behandeld. Echt top!

Vlotte, nette levering met een persoonlijk kaartje.

Een webshop om in de gaten te houden!

Leuk geholpen

Klantvriendelijk, en snel mijn pakket ontvangen!

Persoonlijk maar niet de volgende dag in huis

Er zat een geschreven kaartje bij en het was mooi ingepakt als cadeau. Alleen helaas niet de volgende dag in huis zoals er op internet stond.

Snel verstuurd. Goed stevig verpakt met handgeschreven kaartje.

Prima webshop, prima kwaliteit

Snelle levering, zorgvuldig verpakt en artikelen voldeden zeker aan de verwachtingen.

Prima!!

Keurig op tijd, mooi ingepakt en een persoonlijk berichtje!

mooie artikelen en goede service

Mooie webshop met prachtige artikelen, werden goed verstuurd en ook erg vriendelijk dat ik een mailtje kreeg om te melden dat mijn bestelling wat vertraging had opgelopen.

Goede snelle service

Goed geïnformeerd en snelle levering

Fijne handdoeken

Supersnelle levering

snelle levering, netjes verzorgd.

Het was moeilijk om een leuke thermoskan te vinden. Deze viel meteen op. Mooi, functioneel en betaalbaar. Zeer tevreden over de aankoop.

Snelle levering, vriendelijk contact!

Alles werd vlug geleverd en was netjes verpakt. Graag weer!

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.