2 mooie posterlijsten besteld. Helaas was 1 maat niet op voorraad. Ik ben erg netjes op de hoogte gehouden door de winkel en kon achteraf betalen. Leuke winkel met mooie producten en Super service!

Snel, attent en vooral vriendelijk

Mijn bestelling werd snel afgehandeld en het door mij bestelde product ging ook nog eens vergezeld van een - met de hand geschreven - vriendelijke tekst van mevrouw Inge.

Snelle levering van mooie producten en zeer klantvriendelijk

Heel attent en zorgvuldig. Mooie producten. Dag na bestelling al geleverd. Merk dat ze je als klant écht centraal zetten.

probleemloze bestelling

aanklikken , betalen , 1 dag wachten en voila.. netjes verpakt, product in orde ... zoals het hoort dus

Leuke webshop!

Leuke webshop met verschillende producten. Snelle service, niets op aan te merken :)

Super webshop en mooie producten.

Bestelling goed begeleid en op tijd in huis. Mooi product.

Gewoon goed .

Mijn bestelde pakje was in het geheel niet aangekomen , maar dat lag niet aan ByJensen maar aan een gestreste bezorger van POSTNL die het pakje niet kon vinden in zijn bestelbus , achteraf was mijn waxinelichthouder helemaal kapot . Met een telefoontje naar ByJensen was het probleem opgelost , dus een dikke duim voor ByJensen .

Steevast goede service met iets extra's

Al een tijdje de glazen fles van Scala op het oog. Twijfel niet nodig: wat een mooie fles is dit en wat een prachtige sluiting heeft ie. Nu met het warme weer staat hij steevast met water, citroen en munt in de koelkast.

top, snelle levering, prima kwaliteit

top, snelle levering

Vlot en correct

Vlotte en correcte service. Mooie artikels in perfecte staat. Leuk gepersonaliseerd briefje er bij. Je ziet dat je iemand blij maakt met de aankoop. Ook een grote flexibiliteit! Ik had me vergist van kleur bij bestelling, ze hebben dit zonder problemen aangepast. Dank u wel!

Mooi en strak

Zoals gewenst, en netjes ontvangen

Geweldig mooie spullen en met zorg verzonden.

Leuk ook dat er een persoonlijke boodschap wordt meegezonden.

Prima!!

Snel geleverd en mooi verpakt.

Fijne website, snelle bezorging en een persoonlijk berichtje!

Fijne website om producten te bekijken en bestellen. Het bezorgen ging ook erg snel. Er zat ook een persoonlijk berichtje bij. Erg leuk. Daarnaast is het product erg mooi.

zeer goede ervaring

Mooi gerief te koop en vriendelijk antwoord bij vragen. ik vroeg naar de aankoop van een waardebon en werd snel en efficient voortgeholpen : een online waardebon die reeds gestuurd werd alvorens ik had betaald. Dank voor het vertrouwen, dat geeft een goed gevoel !

Uitstekende producten en snelle service

Een uitstekende ervaring. Ga hier zeker vaker bestellen. Ruim assortiment aan mooie, degelijke producten. Gratis verzenden, geen kosten die er achteraf bijkomen. Duidelijke website waar je alles makkelijk kan vinden.

Uitstekende service en snelle levering

Ondanks vertragingen bij de post werd het pakket toch snel geleverd. In uitstekende staat en met een handgeschreven kaartje, wat persoonlijker over komt. Zeer tevreden!

Snelle levering, prima product & prijs

De kaarsen specifiek voor onze kandelaar waren makkelijk te bestellen en levering was snel

Fijne spullen!

Snelle levering en betrouwbaar

Helemaal tevreden met product en service.

Snelle levering van mooi product. Er zat zelfs een ‘bedankt’ briefje bij de bestelling.

Persoonlijke benadering en snelle verzending!

byJensen doet wat ze beloven.

snel en mooi ingepakt

beetje veel doos, maar snelle levertijd en leuk ingepakt als kado

Excellent!

Wonderful products and fast delivery. Thank you!

Super fijne winkel, cadeautje om uit pakken en prachtige items!

Hele mooi spullen, ik ben vooral gek op de keukentextiel....elke keer weer een cadeautje om de bestelling uit te pakken en altijd een persoonlijke touch van eigenaresse!

Snel en persoonlijk!

De bestelde artikelen worden altijd snel verzonden met een persoonlijk kaartje.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.