Prachtige producten en persoonlijke service! Ik ben fan!

Heb nu al een paar keer cadeaus gekocht en die komen dan prachtig mooi ingepakt thuis bezorgd. Mijn zoon studeert Design Engineering in Delft en die kijkt vol lof toe wat een schitterende artikelen ik By jensen weet te vinden!

snel,correct en zorgvuldig verpakt. Geen minpunten.

Mooie producten, snelle en hartelijke levering.

Het was mijn eerste aankoop bij by Jensen. Mooie producten. De prijs van de producten zijn wel wat te hoog. De keukenrolhouder die ik heb besteld is prachtig, maar niet functioneel. De voet is veel te licht waardoor je rol niet goed kan afrollen. Is eigenlijk de betaalde prijs niet waard. Bij de levering was een persoonlijk briefje gevoegd. Superleuk! Dat maakt by Jensen uniek

Snelle en goede levering met een zeer persoonlijk accent middels een gepersonaliseede kaart. Zeer attent!

Keurige afhandeling - mooie spullen.

Mooie site -

Klantvriendelijkheid!

Mooie producten, goede communicatie en service gericht.

Zondagavond besteld, dinsdagochtend in huis! Bestelling in goede orde en snel ontvangen, ik ben tevreden!

Snel geleverd, goede service

Product voldoet aan verwachtingen, snelle levering

Snelle service geen gedoe

Supervlotte en snelle bestelling en levering.

Heel tevreden!

Vlotte afhandeling

Vlotte bestelling en levering. Cadeautje was mooi ingepakt en er stak nog een kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Dat is altijd heel erg fijn! Het cadeautje zelf moet nog gegeven worden ☺️

Cadeau besteld en laten in pakken. Was een succes uniek.

Mooie producten, snelle levering

High end producten qua prijs, kwaliteit en uitstraling dikke prima.

Hele mooie kwaliteit, prachtig

Mooie webshop en artikelen

Heel fijne webshop, prachtige producten waar je naar kan blijven kijken en een shop met een 'personal touch' !!!

Prima webshop, snelle levering

mooie webshop, snelle levering en fijn persoonlijk kaartje erbij.

Mooie merken met persoonlijke aandacht .

Leuk bedrijf die een persoonlijk kaartje handgeschreven bij je aankopen doet...ik hoe ervan. De merken die ze verkopen zijn van hoge kwaliteit.Blij met mijn aankopen.

Fijn bedrijf, prima producten en snelle levering.

Op zoek naar duurzame keuken(hulp)middelen kom ik uit op de site van byJensen. Ik zie hebbedingetjes van mijn gading en besluit tot bestellen. Binnen twee dagen alles in mijn brievenbus. En, ook nog een kortingsbon van 5 euro voor een eerstvolgende bestelling van 25 euro of meer.

Mooie items, snelle levering je krijgt wat je besteld!

Goede snelle service. Ben erg blij met mijn artikelen. Bedankt!

Mooi verpakt: cadeau besteld

Snel verstuurd en mooi verpakt.

Accuraat en verzorgd, top!

Zeer tevreden, kan niet beter.

Super goede kwaliteit en snelle service

Het artikel werd erg snel geleverd in een mooie verpakking. Leuk kaartje er nog bij, heel netjes.

Stijlvol

Mooie webshop. Bij ontvangst product een handgeschreven bedankje voor de aankoop op een kaartje. Mooi verpakt.

Snelle en nette afhandeling!

Snelle bezorging. Enige opmerking: de lijst die wij besteld hadden is bezorgd als brievenbuspakket. Deze paste echter niet door onze (standaard) brievenbus. Wij vonden het pakketje bij thuiskomst voor de voordeur, voor alle passanten in het zicht :(

Perfect! Mooi product, juiste levering.

Perfect! Karaf van Ferm living besteld. Volgende dag in huis, netjes verpakt.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.