Mooie vaas van Lyngby besteld. Was op voorraad en de volgende dag geleverd!

Wederom meer dan goed

Al een paar keer iets besteld. Prachtige items waar ik heel blij van word. P.S. Caramelletjes graag weer toevoegen :)

Snelle bezorging van mooie producten..

Mijn eerste kennismaking met By Jensen is me goed bevallen. Mooie producten. Leuk verpakt en snelle levering. Zeer tevreden.

Persoonlijke en professionele service

Prima geregeld en zeer hoge kwaliteit

Prima artikel, netjes verpakt! Blij mee

Snel, goed verpakt, mooi product

Fijnste theepot ooit!

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

Prachtig product, snel netjes bezorgd.

Keuekntrapje besteld, zag er mooi uit. Is in de praktijk ook erg mooi en van zeer goede kwaliteit (design/afwerking/materiaal).

Vriendelijke service zeer snel geleverd

Mijn artikel was proper ingepakt als cadeau en zeer snel geleverd

Super service. Gratis verzenden en inpakken bij mijn bestelling

Zie boven

Contact, bestellen, het verzenden, de persoonlijke aandacht Super! Dit is een site waar ik met plezier bestel en tevens vaak even rond kijk... Niet omdat het moet maar omdat het kan!

Uitstekend en persoonlijk

Prachtige spullen, snelle verzending , goed verpakt en met een aardig persoonlijk kaartje. Fijn winkelen hier

Snel en prachtige materialen

Na bestelling ontving ik na 2 dagen mijn mooie nieuwe badkamer rekje, prachtige materialen en ingepakt met een persoonlijk tintje, een kaart met een bedankje, dat voelt echt fijn om dit zo te ontvangen!!

Ik kom terug!

Prachtige collectie die ook geheel in stijl wordt verpakt bij een online aankoop. Feestje om te ontvangen.

Snelle en vriendelijke service!

Glazen besteld, ze waren de volgende dag in huis, met een vriendelijk handgeschreven kaartje. Helemaal top!

snel en efficiënt

niets

Snelle service, goede kwaliteit

Bestelling snel in huis en netjes (en leuk!) verpakt. Mét handgeschreven kaartje!

Geleverd volgens afspraak, goed verpakt. Retour snel behandeld en aankoopbedrag snel teruggestort.

Mooi verpakt en met n lief persoonlijk handgeschreven kaartje erbij

Erg mooie producten en altijd snel geleverd met persoonlijke aandacht, top

Uitstekend !

Kende de webshop niet en kwam daar terecht doordat ik in een woonblad een fraaie keukenrolhouder zag staan. Bestellen en leveren ging prima. Snelle levering, goed verpakt.

Cadeautjes worden heel mooi verfijnd ingepakt

Betrouwbaar, prettige webshop

Klassiek Scandinavisch

Een must-have. Omdat ik veel witte meubels heb, is de keuze gevallen op de zwarte kubus, wat een mooi contrast geeft. Prachtig!

Prachtige webshop, uitstekende service

Altijd een feest om mijn bestelling te ontvangen en eigenaresse Inge is altijd super behulpzaam

Prachtig design en goede service

Prachtig design en goede service

Geweldig Product

Mooie wandrek uitgezocht, het is van een prima kwaliteit en een aantrekkelijke prijs! Werd ook snel bezorgd!

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.