Mooi product en goede service

Voor het eerst iets besteld bij by Jensen: ik was al een tijdje op zoek naar theedoeken in een bepaalde kleur. Eindelijk gevonden: de volgende dag waren ze er al. En ze zijn erg mooi.

Kwaliteit met aandacht

De producten, vormgeving site, goede afhandeling, zorgvuldig ingepakte materialen.. daar word ik zo blij van! Het handgeschreven kaartje maakt het helemaal af. Op deze manier onthoud je byjensen.

Mooie posters net ingepakt

Mooie posters en met zorg en netjes ingepakt en bezorgd. Top!

Geweldige producten , persoonlijk advies en mooieservice

Zie boven

Leuke webshop, met alleen maar mooie spullen!

Snelle levering, en snel antwoord op een mail! Heel klantvriendelijk!!

Goede selectie van producten en vriendelijke service

Oog voor kwaliteit, ook In iets kleins als de wc-rolhouder die ik kocht. Wel jammer van het vele verpakkingsmateriaal, dat kan in een kleiner doosje.

Leuke webwinkel, snelle levering!

Leuke webwinkel, snelle levering!

Snek

Snelle levering, goede service

Snelle levering, leuke verpakking, kleine attentie. Product zoals voorgesteld online, degelijke kwaliteit.

Prima product!

Netjes en snel geleverd

zeer goed

Goede kwaliteit!

Erg mooie hand-, en theedoeken bij byJensen gekocht. Snelle en nette service!

Super mooie producten en heel snel in huis!

Super mooie producten en snelle levering

Het persoonlijke kaartje vond ik bijzonder! Erg leuk! Heel blij met deze aankoop!

Goede en snelle levering.

Snelle levering, mooi product!

Mijn lijst werd zeer snel bezorgd en netjes verpakt.

In een woord geweldig.

Super leuke webshop, prachtige materialen voor ieder wat wils. Bestelling is vlot en goed verlopen, en de service is geweldig. Zelfs een zakje met heerlijke snoepjes😃 zaten bij de bestelling.

Erg prettig

Makkelijk bestellen, snelle levering, prachtig ingepakt.

Mooi product, goed verpakt en snel geleverd

Prettige website met leuke producten en duidelijke omschrijving en foto’s Mijn plantenbak zat goed verpakt en was dus niet beschadigd. De levering was super snel Heel blij mee

Heel fijn product

Het product dat ik kocht is mooi en stevig.

Geweldig goede service

stijlvolle design

Mooie spullen

Geweldige service

top

snelle verzending en doos leuk ingepakt

Heel goed en correcte afwikkeling

Er was een probleempje met een code. Dat is keurig en snel opgelost. Het fijnst vind ik nog de korte lijntjes met het bedrijf. Irma

mooie spullen en keurige en snelle afhandeling

mooie spullen en keurige en snelle afhandeling

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.