Bestellen ging makkelijk. Leuk dat het word ingepakt zonder extra kosten. En een hand geschreven kaartje erbij. Super. Volgende keer bestel ik weer.

Ziet er uit als een kado, nog niet gebruikt alvast besteld. Maar super blij mee, mooie kleuren

Mooi design met snelle levering

Op de site van byJensen al erg snel leuke en betaalbare design artikelen gevonden. De levering van de door ons gekozen poster was snel en goed geregeld.

Ik ben dol op Scandinavisch design.

Snelle service.

Mooie merken, snelle levering en persoonlijk

Ontdekte voor mij nieuwe merken op de website, bestelling kwam netjes verpakt, snel in huis en een persoonlijk kaartje erbij. Ik kom hier zeker terug!

Mooie kwaliteit, en ook nog leuk verpakt!

Kado was helemaal top!

Geweldig!

Zeer mooie Scandinavische producten (de foto's liegen er niet om!) en altijd netjes tijdig bezorgd! Ook het contact met byJensen is erg prettig als je vragen hebt over de producten!

Snelle levering Mooi verpakt Kwalitatieve producten Zeer tevreden

Fan van Ferm

Heb bloembak van Ferm living besteld. Mooi product.

Mijn eerste ervaring met byJensen was perfect.

Prachtige Hammershoi mokken en schaaltje besteld. Niet alles was op voorraad, maar werd toch snel en mooi verpakt geleverd! Via e-mail heel goed contact gehad met Inge Jensen over levering. Ik kom zeker terug bij byJensen.

Mooie producten en snelle service

Ik heb inmiddels een paar keer besteld bij byJensen. Alles is heel mooi van kwaliteit en snel geleverd. De persoonlijke touch met elke bestelling vind ik ook fantastisch!

Keek uit naar het pakje en terecht ..... het was een kadootje!

Mooie site, prachtige spullen en heel verzorgd toen het binnenkwam. Blij jullie te hebben gevonden!

Alsof ik jarig was

Al lang gezocht naar een koektrommel, dn nu 2. En zo mooi ingepakt, en wat ben ik er blij mee! Fijne service en zeker dat ik af en toe kom web shoppen. Groetjes Jolanda

Zeer goede service.

Goed geholpen bij een grote bestelling die in een korte tijd geleverd moest worden.

Prachtig product, goed en mooi verpakt. Super leuk die kaart met een persoonlijk bedankje!

Prima bezorging!

Prachtige aankoop, prachtige design winkel!

Netjes bezorgd en mooi product

Netjes bezorgd en mooi product geleverd. Mooie kwaliteit wel iets prijzig. Jammer dat je verzendkosten betaald.

Heel prettig contact. Hele mooie website. Prachtig assortiment

Het produkt wat ik wilde hebben was niet in de juiste maat in het assortiment maar werd vanuit Denemarken door ByJensen voor mij nabesteld. Alles heel erg goed geregeld.

Net even anders

Mooie bijzondere producten die net even anders zijn. Super snelle levering, fijn contact en een persoonlijk berichtje.

Heel erg blij met het product en de persoonlijke service!

Erg blij met byjensen hun producten, snelle service en bezorging! En erg leuk om er een persoonlijk kaartje bij te ontvangen. De wandplanken maken onze keuken helemaal af!

Verrassend

Mooie spullen, snelle levering en als verrassing een persoonlijk kaartje en cadeaubon!

Top service!

Duidelijke website. Snelle communicatie. En snelle levering. Product in het echt nog mooier dan verwacht. En leuk briefje erbij. Maakt het wel helemaal af. En mooi ingepakt. Ik ben erg blij en tevreden.

Prachtig stuk.

Ben zeer tevreden over het product. De levering was snel en vlot verlopen. Het bedank briefje vond ik geweldig die in het pakket zat, het gaf mij een goed gevoel. Ik kan jullie zeker aanraden aan iedereen.

Mooie spullen, prachtig verpakt en fijn contact!

Prachtig keukentextiel, fijne communicatie en erg klantvriendelijk! Bestelling erg mooi verpakt met persoonlijke attentie en kaartje...echt een aanrader...

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering:

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.