Snel geleverd zonder problemen!

duurzaam textiel, goed vormgegeven en perfecte service

Ik was op zoek naar duurzaam keukentextiel (materiaal + geen wegwerpproduct) dat goed vormgegeven is. ByJensen heeft een mooi product palet. Ik bestelde hand- en vaatdoeken van biologisch katoen. De levering was heel snel en de producten zijn opgestuurd in een duurzame verpakking, en het contact was persoonlijk. Als extra zat er een zakje met 2 snoepjes in - heel leuk om te ontvangen maar dat laatste hoeft niet voor mij - ook in het kader van duurzaamheid. Ik ben blij met de aangeboden producten.

verrassend

het was een waar feestje om mijn bestelling van by Jesen uit te pakken en al het leuke extra's te vinden bij mijn bestelling. de handdoek is helemaal top!

Snel en netjes

Mijn bestelling was er snel en was super leuk verpakt met lekkere snoepjes erbij. Artikelen zijn zoals foto en beschrijving. Blij mee.

Gewoon een goede en snelle levering!

Pakketje netjes en leuk ingepakt. Met een leuk kaartje erbij als dank voor je aankoop. Beter kan het niet voor mij.

Leuk, snel en persoonlijke touch

Levering ging snel en pakketje was leuk ingepakt met een persoonlijke touch erbij.

Ik koop hier regelmatig

Zoals gezegd, koop ik hier regelmatig. Hele mooie spullen die keurig worden verpakt met een persoonlijke boodschap en altijd keurig geleverd op afgesproken tijd. Alleen maar fijne ervaringen met byJensen

mooie goede en duurzame keus!

...

superleuk om uit te pakken

Snelle levering, zij het 1 dagje later dan oorspronkelijk aangekondigd, mooi verpakt met een persoonlijke toets, koekjestrommels lijken prima af te sluiten. Leuk om uit te pakken, ook al was het voor de firma en niet privé!

Goede snelle service. Mooi ingepakt!

De artikelen werden snel geleverd en waren mooi ingepakt. Een cadeautje om uit te pakken. Attent kaartje erbij geschreven.

Mooie producten

Snelle correcte levering mooie collectie

Zeer mooie en kwaliteitsvolle producten, waar we erg blij mee zijn! Onze bestelling werd heel snel bezorgd, en het pakje ontvangen was een echt cadeautje, voorzien van een persoonlijke boodschap en een extraatje. Super!

Geweldig met een persoonlijke noot!

Geweldig met een persoonlijke noot!

Snel geleverd, goede informatie tijdens de vakantieperiode.

Unieke producten, fraaie persoonlijke touch

Geleverd conform afspraak. Leuke designs die je niet snel elders vindt en een persoonlijk kaartje. 2e zout en peper vaatjes die we hier bestellen, top-ervaring

Alles tot in de puntjes verzorgd!

Leuke persoonlijke touch door middel van kaartje en overheerlijke Deense toffees.

Super service met een persoonlijke touch!

Wandrek besteld. Kwam erg snel aan. Goed en veilig ingepakt. Een bedankt kaartje met een handgeschreven stukje erbij. Heel erg fijn!

Mooie producten, snelle service

Erg mooie lijsten hier gekocht. Ook snel geleverd

Erg tevreden

Goede service, leuk kaartje bij de bestelling, mooie producten.

Snelle levering, goede kwaliteit, fijne service

Het product zelf ziet er heel leuk uit en was eenvoudig te installeren met de duidelijke instructies. De levering was snel en de persoonlijke attentie op het bijgevoegde kaartje was heel fijn!

Super service en mooie producten

Uitstekende service, ook bij fout van bezorgers, op persoonlijke wijze. Top!

Top! Prachtige producten en met veel zorg en aandacht ingepakt!

Mooie site met erg mooie producten. De aandacht voor het inpakken maakt het een waar genot om uit te pakken!

Helemaal top, duidelijke website, goede service, snelle levering.

Aan dit bedrijf 'by Jensen' kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen en nog heel wat van leren. Met zorg ingepakt en een persoonlijk berichtje erbij, fantastisch.

Zeer persoonlijk & verzorgd

Was zeer aangenaam verrast door het persoonlijke kaartje & de snoepjes.

Prettig, persoonlijk

Gebreide handdoeken besteld maar de kleur vond ik niet passen in ons huis. Na een heel prettig telefonisch contact handdoeken retour gestuurd en nu in afwachting van de nieuwe kleur die verstuurd is als ruiling.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.