Pluspunten

zeer mooie aflevering van het product, goed verpakt en binnenin de doos beschermende papiersnippers, hartelijk handgeschreven woordje op een mooi kaartje, extra kortingsbonnetje en een snoepje ook fijn verpakt met een woordje bij. Al deze fijne details geven het product een warm touch en nemen de afstandelijkheid van een online shop helemaal weg. Fijn!

geen

Pluspunten

Fijn online shoppen, een webshop met een hart voor de producten en makers. Super snelle service en een persoonlijke aanpak.

Pluspunten

Mooie originele producten. Heel klantvriendelijk. Antwoord snel op vragen via mail. Fijne attentie en persoonlijk kaartje bij het pakket.

Pluspunten

Mooie website met producten met duidelijke omschrijving. Het product wat je ontvangt wordt met zorg en aandacht ingepakt met "kleine" extraatjes. Al met al een plezier om te mogen ontvangen.

Pluspunten

De verpakking waarin mijn product werd geleverd was een lust voor het oog, heel persoonlijk en vol kleine beetjes toegevoegde waarde; een feest om uit te pakken!

Pluspunten

Snelle levering. Aardigheidje voor je bestelling erbij.

Misschien iets stevigere doos deze was in de hoek kapot. Inhoud verder goed verpakt en beschermd.

Pluspunten

Zeer vlugge verzending mooie items goede kwaliteit en eemooi bedanktbrief bij de bestelling top

Pluspunten

mooie kwaliteit attentvol kaartje en cadeautje

belangrijke info over hoe de handdoeken en theedoeken moeten gewassen worden, werd niet meegestuurd (info enkel terug te vinden op de website)

Pluspunten

Leuke persoonlijke kaart erbij

Tot nu zeer tevreden

Pluspunten

Heel snel en directe service. De persoonlijke touch is ook heel leuk (kaartje, snoepjes...). Verpakking van de producten is goed gedaan en geen extra plastic te zien, dus een goede eco-score ook. :)

Tot nu toe geen gevonden

Pluspunten

Top service! Gratis cadeau verpakking

Pluspunten

Geweldige producten en service! Het is de prijs meer dan waard!

Pluspunten

Mooi ingepakt als je dat aangeeft. Aardigheidje erbij (karamels) Snel verzonden Mooi assortiment

Het laden van de volgende rij met producten (als je aan 't einde van de eerste pagina bent zeg maar) op je telefoon zorgt ervoor dat je onderaan eindigd en weer helemaal terug moet scrollen. Er gaat daar iets niet helemaal lekker.

Pluspunten

Snelle afhandeling, correcte afhandeling, snoepjes bij aflevering. Krijg het gevoel dat ik een speciale klant ben door het persoonlijke berichtje dat bij het pakketje zit.

Ga vooral zo door

Pluspunten

Snelle levering goeie service en heerlijke karamel snoepjes als cadeautje echt heerlijk om zo je spulletjes uit te pakken

Pluspunten

Snelle levering. Bedrijf heeft een mooi aanbod.

Nvt

Pluspunten

Super snelle levering, heel vriendelijk en mooi verpakt! De producten waren ook perfect wat we zochten! Bij één product ontbrak een onderdeel maar na een heel vriendelijk telefoontje was alles opgelost en ontvingen we binnen 24u het correcte product! Een echte aanrader!

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering, heldere communicatie. En de posters waren met veel (persoonlijke) aandacht verpakt. Top!

Eigenlijk... Geen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het zat goed verpakt en het zijn mooie flessen.

We werden niet op de hoogte gebracht dat het pakje bij buren is afgegeven. Pas vandaag nagezien.

Pluspunten

Erg leuke webwinkel. Mijn aankoop was prachtig ingepakt en de persoonlijke kaarten en notitie maken het helemaal af. Zal zeker vaker hier bestellen!

Geen!

Pluspunten

Duurzame items van kwaliteit. Stijlvol. Ingepakt met een persoonlijke touch en een verrassing.

Pluspunten

Goede communicatie. Nette levering

Niet gevonden nog

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle verzending.

Verzonden als brievenbuspakketje. Dit was ook nèt het formaat. Mijn brievenbus dacht er helaas anders over en is nu kapot. Het gekochte viel helaas erg tegen. Het retourneren moest ik zelf betalen. Vind ik in deze tijd echt raar. Nergens hoef je namelijk te betalen voor het retourneren. Voor mij geen 2e keer bestellen bij ByJensen.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.