Pluspunten

Snel verstuurd, goede kwaliteit handdoeken, mooi ingepakt en handgeschreven bedankkaartje!

Pluspunten

Prima site, snel betaald, op tijd geleverd.

Pluspunten

Heel leuk ingepakt, met een persoonlijk berichtje erbij!

Pluspunten

Mooie dingen

Pluspunten

snelle reactie op vragen, snelle bestelling, keurig en veilig verpakt, mooie en praktische producten, meedenken. Zeer tevreden.

geen

Pluspunten

Chapeau☺

Pluspunten

Geweldig productaanbod van verschillende (kleinere) Scandinavische labels. Erg leuk om door de webshop te bladeren en nieuwe labels te ontdekken, zonder dat deze worden overschaduwd door de grote Scandinavische labels zoals Muuto of Hay. Mijn bestelling was zeer stevig verpakt, verzending was vlot. Het product zelf was zeer deskundig ingepakt in kerstpapier met verschillende kaartjes, lintjes en een aardigheidje. Perfect om cadeau te doen!

Pluspunten

vlugge levering, duidelijke website.

Pluspunten

Snel en praktisch. Ongunstig leveringsmoment werd direkt aangepast.

Pluspunten

Correcte levering, verpakkingsservice,bijzonder product.

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt! Een cadeautje om uit te pakken, met een leuke persoonlijke attentie erbij. Echt super! Bestel hier zeker nog meer.

Pluspunten

extra aandacht mbt verpakking, voelt persoonlijk

Pluspunten

Heldere site. Mooie producten. Leuk dat je persoonlijk kaartje krijgt bij je verpakking en twee lekkere snoepjes.

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakt en persoonlijke touch!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

leuke collectie, snelle levering en attent kaartje bij de geleverde bestelling.

Pluspunten

Goede service. Mooi verpakt en nog gratis ook :)

niet, ben heel tevreden

Pluspunten

Mooie producten, goede service. Handgeschreven briefje bij de levering, is altijd leuk een persoonlijk berichtje.

Pluspunten

Bestellen was heel gemakkelijk. De posters waren heel goed verpakt en ook de levering ging perfect. Ik zou geen moment aarzelen om opnieuw te bestellen

Een berichtje als de bestelling vertrokken is en op de dag van levering een bericht met geschatte levertijd zou prettig zijn. Er zijn bedrijven die dit doen en dan kan je proberen regelen dat er iemand thuis is.

Pluspunten

Keurige vlotte levering.

Pluspunten

Prachtige en uitgebreide collectie. Hele snelle levering, attent kaartje erbij en lekkere snoepjes. Alles waarop je hoopt bij een online aankoop en nog wat meer!

Leuks kortingscodes

Pluspunten

Ten eerste, wat een prachtige en unieke spullen! En wat ik heel fijn vind is dat de communicatie supersnel en prettig verloopt bij vragen. En ook het uitpakken van mijn bestelling was een feestje. Ik kom zeker terug!

Pluspunten

Goede service, mooie spullen en altijd een persoonlijke noot. Ik hou ervan!

Pluspunten

netjes afgehandeld, mooi design

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.