Snel en kwalitatief!

Mijn online bestelling werd dezelfde dag nog verzonden naar België, waardoor ik het de volgende dag al kon gebruiken. Ook prijs kwaliteit zeer scherp!

Bellen, bestellen en het staat klaar!!!.

Bellen, bestellen en het staat klaar!!!.

Bij Dekker Watersport ben ik altijd uitstekend geholpen door deskundige en gemotiveerde medewerkers

De winkel is zeer compleet in het aangeboden assortiment voor alle mogelijke watersport doeleinden. Ook mijn ervaring met de zeilmakerij is zeer positief. Met mijn vragen t.b.v. mijn 80 jaar oude houten Vrijbuiter konden zij mij adequaat helpen.

prima CO2 refill voor nette prijs

net als het 300N vestje, werden ook de 300/150N CO2 refills voor nette prijs snel nog net voor SAiL2025 geleverd. dank!

Website en levering uitstekend

Snel gevonden wat ik nodig had. Levering meer dan snel. Uitermate tevreden

Had snel twee kadobonnen nodig voor de verjaardag van een vriend , volgende dag in huis super geregeld Grt Marcel

Als watersporter doe ik graag zaken met Dekker Watersport

Ontzettend tevreden over Dekker Watersport! Het shoppen gaat heel gemakkelijk, er is een enorm aanbod en de prijzen zijn scherp. Bestellen en betalen gaat zonder gedoe, heel laagdrempelig en prettig. Ik merk dat ik hier steeds met plezier terugkom – het voelt vertrouwd en klantgericht. Echt een aanrader

Snelle levering. Goed product. Uitgebreid assortiment.

Prachtig product snel en goed geleverd

Zeil kleding met korting gekocht: voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Prima service.

Had per ongeluk verkeerde postcode ingevuld, pakket toch kosteloos heen en weer gesturd, top.

Dekker Watersport heeft mijn kampioenschap gered.

Tijdens de practice race met onze drakenzeilboot begaf ons kompas het… en dat vlak voor het kampioenschap, dat drie dagen later zou starten. De zoektocht naar een oplossing bracht ons op de website van Dekker Watersport. De site was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, en zo bestelden we snel een nieuw Raymarine-kompas, met de extra vraag om dit per expres te verzenden. Na onze aankoop stuurden we nog een begeleidende mail en namen telefonisch contact op met de klantendienst. Het resultaat? Binnen twee dagen hadden we het nieuwe kompas in handen. De daadkracht, vriendelijkheid en correctheid van Team Dekker hebben ons enorm geholpen. Dankzij hen konden we zonder zorgen aan de start van het kampioenschap verschijnen. Onze twee black flags (OCS) tijdens de wedstrijden konden ze jammer genoeg niet verhelpen, maar alle gekheid op een stokje: dankjewel Dekker Watersport voor het combineren van operationele excellentie met echte klantgerichtheid. Het resultaat? Een tevreden klant – wij dus. Hartelijke groet, Team Cogito – BEL 83 Peter

Uiterst vlotte verwerking van de bestelling. Perfecte levering, perfect produkt.

Uiterst vlotte verwerking van de bestelling. Perfecte levering, perfect prod

Klantvriendelijk en goede voorraad

Ik had een klein stekkertje nodig voor de aansluiting van mijn boot op het electriciteitsnet. Ik trof het bij Dekker watersport. Goed meedenkend met de klant, Vriendelijk, Accuraat en het stekkertje was ook voorhanden!

Logboek voor uw boot, geweldig om als cadeau te geven.

Een kennis van ons had een nieuwe boot aangeschaft. Wat geef je cadeau op zijn verjaardag. Een logboek voor zijn boot. Dit cadeau is hartelijk ontvangen. Wat een leuk idee!! Nu kan ik alle informatie over de boot, zoals bootgegevens, onderhoud en alle vaartrajecten (inclusief gasten) registreren. Kortom advies "Geef het als een cadeau aan een boot bezitter"

Snelle en correct levering

Groot assortiment voor scherpe prijs, netjes verpakt en snel geleverd!

Deskundige medewerkers!

Vriendelijk, deskundig en stipt!

Snelle lering, zoals afgesprokken

Goede service, en levering volgens afspraak.

Goed , snel accuraat.

Zoals boven omschreven altijd correct snel geleverd.

Schneller Versand und gute Qualität

Da ich noch kein Kundenkonto hatte und die Zahlung per Überweisung erst erledigt sein musste, dauerte die Zustellung drei Tage. Das war aber kein Problem, denn die gute Qualität und die zuverlässige Zustellung im Hafenbüro haben mich sehr gefreut. Vielen Dank!

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit

Prima verrekijker

Zeer snelle levering. Artikel komt overeen met de beschrijving.

Snel, prima prijs!

Erg fijn, Goede communicatie, snelle levering en prijs-kwaliteit is beter dan andere webwinkels...

Bestelling zonder gedoe gedaan en zonder gedoe door Dekker watersport afgehandeld

Eigenlijk helemaal geen minpunten.Gewoon professioneel,snel en goed werk gemaakt van mijn bestelling.

Geweldige service en snelheid

Makkelijke website, supersnelle levering en ontzettend netjes verpakt. Blij mee!

Volop aandacht

Als beginner in de watersport aan alle kanten kwaliteit geleverd. Een fantastische sloep gekocht met vooraf alle tijd om tot de koop te komen. Een perfecte aflevering en te waterlating. Bovendien als beginner een paar uur lessen. Kortom super!

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.