Super bedrijf

Geweldige klantvriendelijke mensen. Ze denken mee en adviseren goed. Webshop is echt goed.

Uitgebreid assortiment

De bestelde producten zijn op tijd geleverd tegen een concurrerende prijs. Vakbekwaam personeel.

Fijn bedrijf

Duidelijke website, eenvoudig te vinden wat je zoekt en snel geleverd.

Goede service, vriendelijk personeel.

Na fijn telefonisch contact te hebben gehad, producten snel en netjes geleverd. Dekker Watersport is echte aanrader!!

De complete watersport winkel

Compleet assortiment, goed advies en snelle levering.

Top ervaring zoals altijd bij Dekker watersport

Pakket is echt met de juiste aandacht verpakt en snel verzonden en uiteraard voor een zeer scherpe prijs. Goed geregeld Team Dekker watersport ga zo door

bestellingen steeds correct uitgevoerd.

Correcte behandeling.

Producten voldoen aan onze verwachting

Een Ronstan telescopische helmstok-verlenger besteld en laten afleveren op adres van Jachthaven in Friesland. Prima, snel, keurig. Ik ben blij.

Zeer goede service

Zeer goed en net alles afgehandeld. Ook de retour afhandeling.

vlotte levering van mijn bestelling, netjes verpakt afgeleverd.

website was makkelijk zodat datgene wat ik zocht snel gevonden was. Bestellen was makkelijk en levering vlot en zorgvuldig verpakt.

uitstekende service

Snelle levering; vriendelijk en vakkundig team

Zeer goede wqebshop

Snel geleverd (meteen volgende dag inhuis. Daarna kwam ik er niet uit met het product en werd ik gebeld door een medewerker. Door het uitstekende advies kon ik mijn apparaat meteen gebruiken. Echt een zeer goede ervaring

Goed product snel geleverd

Een nieuwe morsegas/aandrijving hendel besteld. Goed product, eenvoudig ingebouwd en snel geleverd !

Je koopt wat je ziet

Alles volgens omschrijving en niet te duur

Overzichtelijke webshop, scherpe prijzen en snelle levering.

Gewoon precies zoals ik het wil.

Mijn bestelling was gewoon netjes lekker snel binnen. Wordt netjes op de hoogte gebracht van de status, maar niet 15 mailtjes met alle updates. Mijn bestelling was raam-rubbers en bijbehorende pees en trekker. Gelukkig hoefde ik niet zelf op zoek te gaan naar de pees, die wordt gewoon netjes aangegeven, welke erbij hoort. Na alle horrorverhalen die ik heb gehoord over raamrubber vervangen aan de slag gegaan. De rubbers waren precies goed. Niet te zacht, zodat je raam erweer uit glijdt en niet te stug, dat je het raam er niet in wil. Daarna met de peestrekker de pees er in was een fluitje van een cent. Mensen in de haven noemde het erg veel geluk. Ik noem het gewoon goede spullen kopen.

Snel

Snel en goed!

vlotte levering.

Correcte en snelle levering.

Zeer goede watersport winkel altijd scherp geprijsd

Wij lagen met onze zeilboot in feungirola Spanje waar mijn Watch Eye AIS transponder was overleden mijn voorkeur ging nu uit naar een Raymarine AIS 700 hier kost zo’n transponder 1550,00 euro bij Dekker Watersport 999,00!! Dus in Nederland besteld en mijn Zoon heeft hem meegenomen naar Spanje alles werkt weer helemaal top!

Snelle levering.

Patroon gekocht voor zwemvest, via site eenvoudig te bestellen en snelle levering (binnen 1 dag).

Snel, vriendelijk en goed.

Semco seal besteld. Is super goed spul.

Super Zaak met Top Service!

Dekker Watersport heeft een fijne website. Ze hebben vrijwel alles wat je nodig hebt. Als je hulp nog hebt kan je terecht bij deskundige en servicegerichte medewerkers. Als je online bestelt heb je het vaak al de volgende dag in huis.

Mooi herfstjas ik ben er blij mee. Jullie hebben goed assortiment.

En vlotte service.

Snel en goed

Snel geleverd en nette prijs

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.