Laden reviews...
243 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen Dekker Watersport om snelle leveringen en professioneel advies. Zowel online als in de winkel wordt de service als vriendelijk en betrouwbaar beschreven. De reviews benadrukken een breed assortiment en duidelijke informatie over voorraden en prijzen. Tot slot blijft de ervaring overwegend positief.
Goede ervaring met dit bedrijf, online besteld volgende dag al in huis, toppers
3 March 2026
Jeroen
De Meern
Tevreden met stipte en snelle levering.
2 March 2026
S
Hasselt
Collega’s bij Dekker Watersport nemen echt destijds voor je om te helpen. Voor mij een belangrijke reden om daar m’n zeilartikelen aan te schaffen!
Xander de Bruine
Amsterdam
altijd een oplossing en erg snel geleverd, heel fijn voor ons nautisch dienstverlenend bedrijf. Tijd is geld voor ons beide, jammer emoticons moest ik weg halen
groen waterwerken
sint pancras
Vanaf het bestellen tot de levering wordt je op de hoogte gehouden. De eenvoud hoe de webshop werkt maakt het voor mij heel duidelijk. Ook de begeleiding in de winkel zelf spreekt me erg aan, ga zo door.
Rob Polman
Doetinchem
Goed advies en plezierig en betrokken medewerkers.
C.M.Emmer
Badhoevedorp
Cadeau besteld en keurig geleverd. Kennis van zaken van de sector
22 February 2026
Louis Lieve
Haarlem
Staan altijd open om vragen deskundigen te beantwoorden je kan merken dat het zelf ook watersporters zijn.
21 February 2026
Jan
Tolkamer
Ook nu weer een snelle levering van mijn bestelde artikelen. Heb al veel spullen afgenomen, van reddingsvlot, plotter, zeilkleding tot rvs boutjes. Altijd goede kwaliteit en prijs met een goede service.
20 February 2026
Ard
Breezand
Goede service Dekker doet wat hij zegt.
17 February 2026
Ron
Hulst
Veel kennis van zaken. Je kan het zo gek niet verzinnen of er is een personeelslid dat er veel van af weet.
14 February 2026
Peter
Bergen nh
Bestellingen worden snel bezorgd maar de mensen van Dekker Watersport nemen ook de tijd voor al je vragen. Ze hebben voor elk kennisgebied de specialisten in huis. Top!
14 February 2026
Mark
Amsterdam
Erg goed geholpen met de aanschaf van een kuiptent: goed telefonisch advies en vlot verzonden.
13 February 2026
Barbara
Hoorn
Onlangs een nieuwe Raymarine kaartplotter aangeschaft. Wij zijn deskundig en vriendelijk geholpen. Men nam ook ruim de tijd om alles uit te leggen. Ook telefonisch werden we zeer goed geholpen. Fijne winkel waar we graag wat kilometers extra voor rijden.
12 February 2026
Carlo
Brielle
Snelle levering. Goede communicatie. Bij vragen onmiddelijk feedback. Vriendelijk. Top service!!!!
3 February 2026
Johan
GENK . BELGIE
Niet veel geluid en een flinke luchtverplaatsing, ook bij langere slang. Uiterlijk is wat goedkoop: impeller niet goed uitgebalanceerd, daardoor trilt de ventilator meer dan nodig. En het slangaansluitstuk sluit niet goed aan op de ventilator. Een luchtlekje.
3 February 2026
Paul
Zaventem
De bestellingen die ik in de laatste jaren gedaan heb, worden bijna altijd op dezelfde dag voor verzandt klaar gemaakt. Goeie en exacte communicatie!
2 February 2026
Kris
Dergeloo
Ik was op zoek naar een sleutelhanger die kan drijven. Ik woon op een woonboot en heb 2 fietssleutels en 2 huissleutels maar helaas is dit teveel gewicht voor deze schitterende sleutelhanger. Na testen bleek maar 1 sleutel mogelijk. Te weinig, zelfs bij de bij boot….
Beveelt niet aan
1 February 2026
Paula
Amsterdam
dit was onze eerste kennismaking maar top. Zelf een wissel na een fout van ons gaf geen probleem. Bij een volgende bestelling kijken wij zeker terug hier.
28 January 2026
luc
De Panne
Bestellingen of winkelbezoek perfect verzorgd.
20 January 2026
Ed
Schagen
Goede voorlichting
11 January 2026
Henk Kooiman
Lekkerkerk
Wilde graag meedoen aan de inruilactie voor Raymarine plotters, maar kan de oude plotter pas na afloop van de actieperiode inleveren. Dekker: Geen probleem, we maken een notitie.
Claus
Zeist
Snelle en goede verzending. Vanwege het weer de visvinder nog niet kunnen testen
John
Bladel
Uitstekende zaak, vlotte levering, echt goede service, en dat is niet overdreven.
Kees
Kantens
helder op website het product (dit maal een kaart van binnenwateren in Duitsland) en daarna vlot in huis
9 January 2026
ton
Amsterdam
Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.
Pieter Ghijsenlaan 4
1506PV Zaandam