Fijne webshop

Fijne webshop, goed assortiment, goeie prijzen en goeie service. Alles wordt snel verzonden.

Uitstekend en snelle levering

Precies wat ik zocht, snel geleverd

Alles prima

Gekregen wat ik besteld heb binnen de beloofde leveringstijd en alles in goede staat

Zo snel geleverd, dat heb ik nog nooit meegemaakt

Ik ging altijd naar Zaandam om zelf te winkelen, maar kon nu absoluut niet. Dan maar online besteld, binnen een uur een bericht gekregen dat mijn bestelling klaar stond en de volgende ochtend had ik het zorgvuldig verpakt in huis. Daar kunnen heel veel winkels een voorbeeld aan nemen.

heel goed

snelle levering, product perfect in orde

Kwalitatief goed product, snelle levering

Ik had op korte termijn een nieuwe kajuitlamp nodig. Binnen enkele dagen besteld. Fijne webshop wat bestellen heel makkelijk maakt. Top bedrijf!!

Correcte vlotte levering

Vooral de snelle bezorging (de volgende dag) was geweldig! Artikel (grootzeilval) voldoet ook aan onze verwachtingen.

Vakkundig en betrouwbaar

watersport artikelen kan je op veel plaatsen kopen, maar geholpen met vakkundigheid is niet overal. We komen graag bij dekker om vriendelijk en kundig advies te ontvangen

Prima assortiment en altijd een keurige levering

Gewoon top altijd

Toen mijn pakket even verdwaald was, zette Dekker Watersport mij snel op het juiste spoor.

De communicatie van koerier post punt enel was alles behalve duidelijk. Een mailtje met Dekker Watersport volstond om te weten waar ik de doos kon gaan halen. Topservice!

Snelle levering na bestelling product zoals omschreven

Hele fijne winkel voor de watersporter

Kom regelmatig en met veel plezier bij Dekker watersport. Veel artikelen op voorraad en altijd goed en eerlijk advies. Dit keer online een bestelling gedaan van HH zijlkleding. Bestelproces verliep vlot en het artikel werd snel bezorgd. Keurig verpakt, met wat extra informatie. Kortom, nog steeds enthousiast over Dekker Watersport.

Zeer goed, uiterst vriendelijk en professioneel

Maandag besteld, vrijdag geleverd in Zuid Frankrijk Meer kan ik toch niet vragen , toch?

snel gereageerd en geleverd!!

topbedrijf!!!

Super geregeld

Snelle verzending en product zoals verwacht.

snel, accuraat en volle tevredenheid.

Zie de bovenstaande zin. Hier vis alles mee gezegd. goede snelle levering, duidelijkheid, accuraat en met alle benodigde gegevens.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Prima service. Snelle levering.

Voor een ietwat gedateerd pomptoilet een complete pomp besteld. Deze paste prima, totaal geen probleem. Toilet is weer als nieuw.

Uitstekende levering

Ik heb altijd uitstekende ervaring met de levering van hetgeen ik heb besteld. Punctueel en volgens afspraak.

Uitstekende service

Zeer deskundig personeel. Telefonisch advies was prima. Online bestellingen worden zeer snel gereed gemaakt en verzonden.

Plotter besteld en goed aangekomen

Snelle levering en goed product

Eerst droog oefenen , dan omhoog . Filmpje goed bekijken.

Altijd correct en vriendelijk

Ik had een lichtbalkje besteld. Het doosje bleek niet helemaal compleet. Een telefoontje was genoeg om de spulletjes nagestuurd te krijgen! Bravo!

Always good

Always provides good service. I just wish they would find a more environmentally good packing material instead of "popcorn".

Snelle service goede kwaliteit

Zeer prettige watersportwinkel zowel online als in Zaandam zelf

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.