uitstekend

super snel bezorgd en goed verpakt, inmiddels op de boot gemonteerd, en ben ik er zeer tevreden mee.

Goed product en snel geleverd

Een tijdje gezocht naar een opblaasbare loopplank met lengte voor de hond. De loopplank is stevig, breed en heeft voldoende draagvermogen om er ook zelf over te lopen. Nette antislip laag in teak uitstraling. Was op voorraad en snel geleverd.

Ik heb m'n bootservies uitgebreid met bekers die antislip bodem hebben, heel handig om niet nog meer bekers kwijt te raken in het water..... Dekker Watersport had deze en ik kon ze per stuk bestellen. De levering was super snel en keurig verpakt.

Soepel als altijd bij Dekker

Snelle en accurate bestelling en bezorging!

Website duidelijk, webshop overzichtelijk, goede omschrijving bij producten, snelle levering.

Snelle service en correcte levering. Een prima assortiment.

Ik lig met mijn boot in Scheveningen en ga daar regelmatig naar de watersportwinkel. Als het daar te duur is, of ze hebben niet wat ik zoek, ga ik altijd eerst naar de website van Dekker. Meestal hebben ze wat ik zoek op voorraad. Levering gaat altijd snel en goed.

Snelle levering en goede prijzen

Niet de eerste op Google, maar zeker een aanrader. Scherpe tarieven en goede levering.

Goede service en producten!

Heb wat onderdelen voor een Volvo Penta besteld en wat landvasten. Goede product omschrijving staat erbij, snel geleverd en ook zeer scherp geprijsd. Top!

Snel en correct

Zeer betrouwbaar!

Betrouwbaar vlotte levertijd en nette prijzen!

Vlot gestuurd en conform uw aanbod

Vlot ontvangen. Duidelijk QR instructie

Snelle levering en netjes verpakt

Heel tevreden over Dekker watersport. Snelle levering, goed verpakt en product ook naar wens.

Meine Erwartungen wurden mehr als erfüllt

Wir danken Heino van Dijk und seinem Team für die kompetente und absolut kundenfreundliche Begleitung unseres Kaufs einer Reitdieper 630T. Wir freuen uns bei jeder Fahrt über das Boot und können van Dijk Watersports nur 100%ig empfehlen.

correct bedrijf voor watersportartikelen

de gekochte nieuwe VHF was in perfecte staat

Super shop

super goed geholpen, ook met omruilen van een te veel besteld artikel.

Geen nonsens

Snelle levering en makkelijk te bestellen

Snel besteld = snel geleverd! Product naar wens. Blij mee!

Geleveverd wat is beloofd

Spullen zijn snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Communicatie en advies voor de levering en de goederen was prima.

Alles wat je nodig hebt. Vriendelijke medewerkers

Wij komen graag bij Dekker watersport kunnen altijd alles vinden en zo niet is er vriendelijke medewerkers die je op weg helpen . Dikke pluim

"Dekker speedboot" Zo snel geleverd en super overleg.

Uitstekende producten die van west naar oost op topsnelheid worden geleverd. Vertrouw er maar op!

Altijd goed

Heel vaak mijn adres voor watersport artikelen. Vrijwel altijd de beste prijs en een geweldige service.

Snelle levering. Prijs kwaliteit top

Goed geregeld en doen wat ze beloven.

Netjes geleverd en nette prijs.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.