Altijd raak bij Dekker

Als Dekker het niet heeft dan.... regelen ze het wel voor je

Snelle levering. Top kwaliteit

Besteld en hup geleverd. Goede prijs ook!

Altijd een prima service, ook nu

Bij Dekker altijd prima service en zo ook nu we van de onine store afhankelijk zijn.

Nette levering, ik heb het opgehaald maar moest wel 10min wachten omdat er wat achterstand was bij het klaarleggen van de bestelling.

Goede shop

Goede producten, snelle levering, Top.

Een van de beste watersportwinkels in Nederland!

Mijn favoriete winkel om in rond te struinen op zoek naar onderdelen voor de boot waarbij je altijd een goed advies krijgt. Ook online een uitgebreide webwinkel (met afhalen tijdens Covid) en snelle service! Topwinkel!

Snelle levering.

Snelle en correcte levering. Heel tevreden.

Snel verzonden

Had al bestelling gedaan maar was wat vergeten. Was geen probleem hebben ze toegevoegd aan de bestelling. Snel verzonden.

Makkelijk en goed, tijdig bezorgd

Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Mijn enige teleurstelling is dat de Raymarine AIS700 niet wordt herkend door mijn Mac en ik dus niet in staat lijk te zijn om de AIS te programmeren. De handleiding is niet toereikend in dit geval en het internet geeft ook weinig aanknopingspunten. Wellicht is het handig om voor deze gevallen extra informatie/hulp aan te bieden?

Uitstekend!

Alles dikke prima! Snelle levering!

Top service.

De service is in deze tijd helemaal top. Bestelling binnen twee dagen binnen

Zeer klantvriendelijke winkel

Zeer klantvriendelijke winkel cq webshop. Het meeste personeel heeft zeer veel producten kennis. En bij een retour cq annulering van bestelling heb je binnen een paar dagen je geld retour gestort. Zeer netjes en zoals het hoort. Top

Groot assortiment en goede levering.

Een van mijn favoriete winkels!

Great selection, service and online shopping

I made two purchases from the online shop of Dekker and couldn't be happier with the level of service. Everything was delivered on time (very fast), a lot of shipment and tracking information was sent and the products arrived in perfect state. Thank you!

Prima geregeld

Positief, netjes geleverd en op tijd.

Zeer vriendelijke klantenservice en snel geleverd

In coronatijd niet 'even' binnen kunnen lopen voor wat advies. Even bellen, via site besteld en dag later in huis.

Prima zaak!

Goed assortiment, alles op voorraad, prima prijs/kwaliteit verhouding en zeker belangrijk; super service, een aanrader!

Duidelijke site

Bestelling correct in deze drukte tijd binnen 2 dgn binnen. Wij hebben gelijk weer 4 dekstoelen besteld type forno blauw.

Prima advies en correcte levering

Goed advies zowel telefonisch als via de chat; zelfs over aansluiting van bestaande apparatuur aan nieuw netwerk. Order op tijd klaar om afgehaald te worden, snelle en correcte service bij afhalen. Tevens tijdens mijn afhaalbezoek de ATIS in mijn oude handmarifoon gewist zodat ik deze zelf kon doorverkopen. Aardig presentje bij het afhalen in Zaandam.

In coronatijd lagen alle spullen netjes klaar bij afhalen.

Voor assortiment, advies en service een dikke tien

Sinds vele jaren mijn huisleverancuer die me nog nooit heeft teleurgesteld

Perfecte service

Dekker kon leveren terwijl bij andere leveranciers het product uit voorraad was. Het was een dag later in huis. Perfect!

Snel en voordelig

Volledig assortiment. Snelle levering, niet te duur in vergelijk met andere.

Zoals verwacht vcan Dekker: snel en netjes verzorgd afgeleverd

Die is zeer goed

Ik zou je altijd aanbevelen

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.